Programeaza-te la o consultatie si profita de cele mai noi tehnologii!

WIDESCREEN+

Tratamente Laser

Clinica noastra dispune de ultimele tehnologii din domeniul stomatologic si ofera solutii de tratament cu ajutorul laserului (fara durere).
WIDESCREEN+

Inhalosedare

Actioneaza foarte rapid, stresul este combatut fiind inlocuit de o stare de relaxare. In plus, nivelul sedarii este controlat, dupa trecerea efectului pacientul nu va fi afectat de starea indusa.

Urgente Stomatologice

Tratament Laser fara durere la ProdentClinic Bucuresti

Din nefericire exista si urgente stomatologice, care trebuie tratate in cel mai scurt timp, pentru ca starea pacientilor sa nu se agraveze.

Uneori durerea de dinti te poate trezi noaptea din somn, insa daca este duminica sau zi de sarbatoare stii ca nu ai ce sa faci sa scapi de durere, decat sa astepti sa vina prima zi lucratoare sa mergi la cabinetul stomatologic. Insa, exista si cabinete care pot solutiona urgentele stomatologice, lucrand 24 de ore pe zi.

Chirurgie orala

Pot avea loc la orice ora din zi si din noapte interventii de chirurgie pentru a salva dinti afectati in proportii ridicate de alte afectiuni sau pentru a pregati locul unde se va urma in viitor un tratament protetic. Uneori, singurele solutii pot fi extractiile dentare, insa in alte situatii, indepartarea infectiilor poate fi o solutie, fiind necesare astfel rezectiile apicale, urmate de amputatii radiculare.

Chirurgie maxilo faciala

In alte cazuri, durerea insuportabila poate fi cauzata de afectiuni ale sinusurilor maxilare, tumorale sau traumatice ale fetei, astfel ca pacientii pot apela non stop la chirurgia maxilo faciala.

Interventii comune ale stomatologiei

Urgentele stomatologice pot fi cauzate si de simple carii, dar si de alte afectiuni foarte des intalnite in stomatologie. Astfel, atunci cand durerea iti da batai de cap si nu poti dormi noaptea, nu mai trebuie sa te chinui, ci poti sa mergi la un cabinet stomatologic unde se lucreaza indiferent de program, personalul fiind dedicat pacientilor si problemelor acestora.

Asadar pacientii pot opta pentru tratarea cariilor si a dureririlor, obturatii, detartraj, periaj profesional, tratamente de albire, fatetari din diferite materiale, tratarea canalelor, lucrari protetice, proteze etc.

De asemenea, cei mici se pot plange de dureri ale cavitatii bucale, iar tratarea lor poate fi uneori dificila, din cauza fricii dezvoltata de acestia. Insa chiar si urgentele medicale pot fi tratate cu usurinta, deoarece personalul cabinetului stomatologic este bine pregatit, avand in vedere modul de abordare al celor mici, linistindu-i si facandu-i sa uite de frica prezentata initial.

Sfaturi

Pentru evitarea si prevenirea urgentelor stomatologice si a afectiunilor cavitatii bucale, se recomanda ca pacientii sa adopte o igiena orala corespunzatoare, efectuata printr-un periaj corect, dar folosind si ata dentara si apa de gura. Ata dentara este benefica deoarece poate patrunde in spatiile interdentare unde se stocheaza resturile alimentare si bacteriile, impreuna formand placa bacteriana. Daca placa bacteriana nu este inlaturata in scurt timp, se va depune tartru, care poate fi eliminat doar in cadrul unui cabinet stomatologic, in caz contrar, dintii sunt mult mai predispusi la aparitia cariilor.

Contact

icon-phone

0720.932.294

icon-email

office@prodentclinic.ro

icon-location

Soseaua Nordului nr. 60, Bucuresti

 Barbat Femeie Copil

Vino alaturi de noi!

0
zambete aduse
0
medici specialisti
0
clinici dentare

gama completa

de servicii stomatologice