Programeaza-te la o consultatie si profita de cele mai noi tehnologii!

WIDESCREEN+

Tratamente Laser

Clinica noastra dispune de ultimele tehnologii din domeniul stomatologic si ofera solutii de tratament cu ajutorul laserului (fara durere).
WIDESCREEN+

Inhalosedare

Actioneaza foarte rapid, stresul este combatut fiind inlocuit de o stare de relaxare. In plus, nivelul sedarii este controlat, dupa trecerea efectului pacientul nu va fi afectat de starea indusa.

Tratament Paradontoza

Tratament Laser Fara Durere la ProdentClinic Bucuresti. Medic Parodontolog Specialist.

Tratament Parodontoza cu Laser la ProDent Clinic:

Clinica noastra dispune de ultimele tehnologii in domeniul stomatologic si ofera solutia tratamentului parodontozei cu ajutorul laserului (fara durere).Laserul inlocuieste freza, bisturiul si turbina.

Beneficiile tratamentelor stomatologice cu laser la ProDent Clinic:

  • Nu necesita suturi
  • Nu necesita anestezie
  • Sterilizeaza campul operator
  • Leziunea tesuturilor inconjuratoare este redusa
  • Ajuta la regenerarea tesuturilor
  • Lipsa traumei si a sangerarilor

Ce este parodontoza?

Paradontoza reprezinta o afectiune ce ataca radacina dintilor, iar in cazurile mai grave poate chiar sa afecteze si mandibula sau maxilarul. Gingivita reprezinta primul stadiu al aceste boli, cu care este adesea confundata.

Exista mai multe moduri de tratare a paradontozei, in functie de severitatea acesteia.

Scopul tratamentului paradontozei consta in curatarea eficienta a “buzunarelor” umplute cu bacterii si in prevenirea altor consecinte. Tratamentul paradontozei poate fi efectuat de catre un medic dentist specialist in bolile parodontale sau de catre un igienist dentar.

Tratamente nechirurgicale

In cazul in care paradontoza nu este avansata, tratamentul poate include proceduri mai putin invazive, printre care:

• Detartrajul – Aceasta procedura are rolul de a elimina tartrul si bacteriile de pe suprafata dintiilor si de sub gingii. Detartrajul poate fi efectuat cu ajutorul unor instrumente manuale sau cu anumite dispozitive cu ultrasunete.

• Tratament pentru radacini dentare – In acest caz, suprafetele radiculare vor fi netezite, pentru a descuraja continuarea acumularii de tartru.

• Tratament cu antibiotice – Administrarea antibioticelor topice sau orale pot ajuta la controlul infectiilor bacteriene. Antibioticele topice pot fi, in general: clatiri ale gurii cu antibiotice sau inserare de fire si geluri ce contin antibiotice, in spatiile dintre dinti si gingii, dupa ce se realizeaza o curatare profunda a cavitatii bucale.

Cu toate acestea, antibioticele pe cale orala pot fi necesare pentru eliminarea completa a bacteriilor cauzatoare de infectii parodontale.

TRATAMENTUL BOLII PARODONTALE LA PRODENT CLINIC

Tratamente Chirurgicale

In cazul dezvoltarii unei paradontoze avansate, tesutul gingival nu mai poate fi ameliorat cu ajutorul tratamentelor nechirurgicale sau cu o simpla igiena orala.

In acest caz, tratamentul paradontozei poate necesita interventii chirurgicale stomatologice, cum ar fi:

• Grefe de tesut moale – In timpul paradontozei, gingiile se pot retrage, facand dintii sa para mai mari decat sunt in mod normal. In acest caz, este posibil sa fie nevoie de o inlocuire a tesutului deteriorat.

Acest lucru se face, de obicei, prin eliminarea unei cantitati mici de tesut din cerul gurii sau dintr-o alta sursa si atasarea acestei cantitati in locul afectat. Aceasta procedura ajuta atat la stoparea paradontozei, cat si la acoperirea radacinilor dentare expuse, oferind astfel un aspect placut.

• Altoirea oaselor – Aceasta procedura se efectueaza atunci cand paradontoza distruge osul din jurul radacinii dintelui. Grefa poate fi compusa din fragmente mici din propriul os sau din alte surse donate.

Grefa osoasa ajuta la prevenirea pierderii dintelui prin intarirea dintelui in tesut. De asemenea, ea foloseste ca platforma pentru regenerarea osului natural.

• Regenerarea tesutului osos care a fost distrus de bacterii – Se face prin aplicarea unei bucati de material biocompatibil intre osul existent si dinte.

In ce consta tratamentul

Tratamentul consta in efectuarea diferitelor tipuri de detartraj (in camp inchis/ deschis) cu sau fara aditia materialelor de regenerare si biostimulare, dar si utilizarea sistemelor de imobilizare, in functie de gradul de evolutie al bolii.

De asemenea, presupune igienizari periodice la cabinetul dentar si trebuie sustinut continuu de catre pacient la domiciliu prin insusirea unei igiene orale eficiente.

Dat fiind caracterul ireversibil al bolii, succesul tratamentului se va traduce prin oprirea evolutiei acesteia cu posibilitatea tratarii unora dintre sechelele induse (scaderea mobilitatii dentare, tratarea inflamatiei, relipirea gingiei pe dinte).

Obiectivul principal al tratamentului este pastrarea dintilor pe arcada cat mai mult timp intr-o stare functionala.

Pret Tratament Parodontoza la Clinica Stomatologica ProDent

Chiuretaj parodontal laser/Dinte

150 lei

Debridare

400 lei

Grefa de Tesut Conjunctiv

1500 lei

Operatie Laser cu Lambou/Arcada

1500 lei

Contact

icon-phone

0720.932.294

icon-email

office@prodentclinic.ro

icon-location

Soseaua Nordului nr. 60, Bucuresti

 Barbat Femeie Copil

Vino alaturi de noi!

0
zambete aduse
0
medici specialisti
0
clinici dentare

gama completa

de servicii stomatologice