Programeaza-te la o consultatie si profita de cele mai noi tehnologii!

WIDESCREEN+

Tratamente Laser

Clinica noastra dispune de ultimele tehnologii din domeniul stomatologic si ofera solutii de tratament cu ajutorul laserului (fara durere).
WIDESCREEN+

Inhalosedare

Actioneaza foarte rapid, stresul este combatut fiind inlocuit de o stare de relaxare. In plus, nivelul sedarii este controlat, dupa trecerea efectului pacientul nu va fi afectat de starea indusa.

Tratament la Radacina

Laser Fara Durere la ProdentClinic Bucuresti. Medic Endodont Specialist !

Tratament la Radacina cu Laser la ProDent Clinic:

Clinica noastra dispune de ultimele tehnologii in domeniul stomatologic si ofera solutia tratamentelor endodontice cu ajutorul laserului (fara durere).Laserul inlocuieste freza, bisturiul si turbina.

Beneficiile tratamentelor stomatologice cu laser la ProDent Clinic:

  • Nu necesita suturi
  • Nu necesita anestezie
  • Sterilizeaza campul operator
  • Leziunea tesuturilor inconjuratoare este redusa
  • Ajuta la regenerarea tesuturilor
  • Lipsa traumei si a sangerarilor

Care sunt avantajele uni astfel de tratament?

Atunci cand nervul dintelui este infectat, un tratament de succes pentru radacina acestuia ajuta la pastrarea dintelui si evita extractia lui. Mentinerea unui dinte natural in cavitatea bucala si evitarea lasarii unui gol intr-o arcada previne deplasarea dintilor si cauzarea anumitor probleme ale maxilarului.

Salvarea unui dinte natural este, de asemenea, o optiune mult mai buna decat aplicarea unui implant dentar, cel din urma fiind mult mai fragil si mai putin durabil decat dintele initial.

Ce reprezinta tratamentul la radacina dentara?
Tratamentul de canal, cunoscut si sub numele de tratament endodontic, reprezinta procesul de scoatere a pulpei infectate, ranite sau moarte a dintelui.

Spatiul din interiorul straturilor dure ale fiecarui dinte este numit sistem de canal al radacinii. Acest sistem este umplut cu pulpa dentara moale, care este compusa din nervi si vase de sange, elemente importante in cresterea si dezvoltarea normala a dintelui.

Cand bacteriile intra in interiorul dintelui prin intermediul cariilor profunde, al fisurilor sau al unor plombe eronate, dintele se infecteaza si poate dezvolta abces.

Abcesul dentar reprezinta infectia (puroiul) pulpei dentare. Din momentul in care pulpa este infectata de bacterii, ea trebuie eliminata.

Un abces dentar poate cauza dureri si umflaturi, acestea fiind cateva dintre simptomele care arata existenta unei probleme la radacina dintelui.

Medicul dentist poate observa infectia dintelui cand ea este la inceput, cu ajutorul unei radiografii. Daca infectia este lasata netratata, ea poate provoca grave probleme de sanatate orala si poate imbolnavi anumite organe ale corpului, precum inima si rinichii.

Cine poate realiza procedura de tratare a radacinii dentare?

Tratamentul endodontic poate fi realizat de catre medicul dentist generalist sau de catre un medic dentist specializat in endodontie. Endodontia este o ramura a stomatologiei care se ocupa de studiul si tratarea pulpei dentare si a nervului dentar.
Daca pacientul este un copil care are dinti primari (din lapte) deteriorati, atunci procedura de tratare a radacinii dentare poate fi realizata de catre medicul dentist pediatru.

Tratamente Endodontice Realizate la ProDentClinic

Cum se realizeaza un tratament al radacinii dentare?

Inainte de inceperea tratamentului, medicul va aplica o anestezie locala, pentru a elimina orice durere sau jena in zona infectata. De asemenea, pentru a proteja dintele de bacteriile din saliva, in timpul tratamentului pacientul trebuie sa poarte o bara de cauciuc in jurul dintelui tratat.
Medicul dentist va face o deschidere in dinte pentru a ajunge la sistemul de canal si la pulpa deteriorata. Prin utilizarea unor instrumente dentare foarte fine, dentistul indeparteaza pulpa, continuand cu curatarea si largirea canalului radicular.
Dupa ce canalul a fost curatat, medicul dentist aplica o umplutura si etanseaza canalul.
Deschiderea dintelui este apoi sigilata cu o umplere temporara sau permanenta.

Restaurarea dintelui dupa tratamentul de canal

Dupa un tratament de canal radicular, dintele trebuie sa fie restaurat, pentru a functiona, simti si arata precum un dinte perfect sanatos. Restaurarea dintelui se poate realiza prin aplicarea unei coroane dentare, a unei punti dentare, a unui implant dentar sau a unei proteze dentare.

Pret tratament la radacina la clinica stomatologica ProDent Clinic

Endodontie microscopica monoradicular

500 lei

Endodontie microscopica pluriradicular 2 canale

625 lei

Endodontie microscopica pluriradicular 3 canale

850 lei

Tratament Endodontic (Canal suplimentar )

125 lei

Endodontie microscopica Molar Minte

1375 lei

Contact

icon-phone

0720.932.294

icon-email

office@prodentclinic.ro

icon-location

Soseaua Nordului nr. 60, Bucuresti

 Barbat Femeie Copil

Vino alaturi de noi!

0
zambete aduse
0
medici specialisti
0
clinici dentare

gama completa

de servicii stomatologice