Programeaza-te la o consultatie si profita de cele mai noi tehnologii!

WIDESCREEN+

Tratamente Laser

Clinica noastra dispune de ultimele tehnologii din domeniul stomatologic si ofera solutii de tratament cu ajutorul laserului (fara durere).
WIDESCREEN+

Inhalosedare

Actioneaza foarte rapid, stresul este combatut fiind inlocuit de o stare de relaxare. In plus, nivelul sedarii este controlat, dupa trecerea efectului pacientul nu va fi afectat de starea indusa.

Tratament Gingivita

Tratament Laser Fara Durere la ProdentClinic Bucuresti. Medic Parodontolog Specialist.

Tratament Gingivita cu Laser la ProDent Clinic:

Clinica noastra dispune de ultimele tehnologii in domeniul stomatologic si ofera solutia tratamentului pentru gingivita cu ajutorul laserului (fara durere).Laserul inlocuieste freza, bisturiul si turbina.

Beneficiile tratamentelor stomatologice cu laser la ProDent Clinic:

  • Nu necesita suturi
  • Nu necesita anestezie
  • Sterilizeaza campul operator
  • Leziunea tesuturilor inconjuratoare este redusa
  • Ajuta la regenerarea tesuturilor
  • Lipsa traumei si a sangerarilor

Ce este gingivita?

Gingivita este o forma usoara a bolilor gingivale, care poate duce la umflarea si sangerarea gingiilor. Daca este lasata netratata, gingivita poate evolua in parodontita, un nivel mai grav al bolilor gingive, ce poate duce la pierderea definitiva a dintilor.

Gingivita este cauzata de prezenta si activitatea bacteriilor din cavitatea bucala, care se acumuleaza intr-o substanta moale si lipicioasa, numita placa bacteriana. Aceasta placa se depune pe dinti, in vecinatatea gingiilor si este cauza inflamarii si sangerarii gingivale.

Gingivita depistata din timp, poate fi tratata mult mai usor si eficient. Cel mai corect tratament necesita o ingrijire profesionala efectuata de catre medicul stomatolog, urmata de un program strict de igiena orala la domiciliu.

Tratamentul gingivitei presupune inlaturarea placii bacteriene sau a tartrului (o forma avansata a placii, formata in timp, prin absorbtia ionilor de calciu si de fosfat). Daca aceasta placa bacteriana este eliminata zilnic, printr-un periaj corect, dantura poate fi mentinuta curata si departe de bacterii, prin urmare nici gingiile nu pot fi afectate.

In cazul in care placa bacteriana nu mai poate fi eliminata cu ajutorul periutei de dinti sau cu ata dentara, atunci trebuie vizitat neaparat un medic dentist. In cabinetul stomatologic,

medicul curata in profunzime atat dintii, cat si gingiile, cu ajutorul unor instrumente speciale automatizate dar si cu unelte manuale, efectuand un proces numit detartraj.

In final, dantura este curatata printr-un periaj profesional, urmand ca apoi sa fie protejata de alte depuneri de bacterii si tartru, prin aplicarea unei solutii ce contine fluor.

Daca gingivita este, insa, intr-o stare mai avansata, tratamentul obisnuit trebuie insotit de unul cu laser, care va dezinfecta gingiile, cu ajutorul unei radiatii usoare, ce va impiedica instalarea parodontozei.

Gingivita netratata corect poate avansa spre o parodontita marginala cronica profunda, ce duce in final, la disparitia dintelui si al parodontiului marginal.

Din cauza ca placa dentara se transforma frecvent in tartru, este bine sa efectuam un detartraj profesional in cabinetul unui stomatolog, de aproximativ 2 ori pe an. Gingiile sanatoase sunt extrem de importante pentru sanatatea generala a organismului si nu trebuie ignorate, ele putand afecta inima, plamanii si sistemul nervos.

TRATAMENTUL BOLII PARODONTALE LA PRODENT CLINIC

Contact

icon-phone

0720.932.294

icon-email

office@prodentclinic.ro

icon-location

Soseaua Nordului nr. 60, Bucuresti

 Barbat Femeie Copil

Vino alaturi de noi!

0
zambete aduse
0
medici specialisti
0
clinici dentare

gama completa

de servicii stomatologice