Programeaza-te la o consultatie si profita de cele mai noi tehnologii!

WIDESCREEN+

Tratamente Laser

Clinica noastra dispune de ultimele tehnologii din domeniul stomatologic si ofera solutii de tratament cu ajutorul laserului (fara durere).
WIDESCREEN+

Inhalosedare

Actioneaza foarte rapid, stresul este combatut fiind inlocuit de o stare de relaxare. In plus, nivelul sedarii este controlat, dupa trecerea efectului pacientul nu va fi afectat de starea indusa.

Tratament Endodontic

Laser Fara Durere la ProdentClinic Bucuresti. Medic Endodont Specialist !

Tratament Endodontic cu Laser la ProDent Clinic:

Clinica noastra dispune de ultimele tehnologii in domeniul stomatologic si ofera solutia tratamentelor endodontice cu ajutorul laserului (fara durere).Laserul inlocuieste freza, bisturiul si turbina.

Beneficiile tratamentelor stomatologice cu laser la ProDent Clinic:

 • Nu necesita suturi
 • Nu necesita anestezie
 • Sterilizeaza campul operator
 • Leziunea tesuturilor inconjuratoare este redusa
 • Ajuta la regenerarea tesuturilor
 • Lipsa traumei si a sangerarilor

Care sunt avantajele?

Tratamentul endodontic (cunoscut si sub denumirea de tratment de canal) consta in indepartarea pulpei dentare bolnave (nervul dintelui), permitand astfel salvarea dintelui de la extractie si conservarea acestuia pe arcada, urmand ca ulterior, cu ajutorul tratamentului protetic, sa se restabilileasca toate functiile sale (de estetica, masticatie si fonatie).

Tratamentul se desfasoara pe parcursul a mai multor etape, fiind mai laborios, necesitand mult timp si atentie din partea medicului dentist, precum si rabdare si intelegere din partea pacientului.

Un prim avantaj de care beneficiati in cadrul Clinicii ProDent este faptul ca aici dispunem de aparatura radiologica extrem de performanta, cu nivel minim de radiatii, putandu-se realiza radiografii digitale de inalta calitate in doar cateva minute.

Astfel economisiti timp, nemaifiind nevoie sa va deplasati la un centru de radiologie si sa stati la coada pentru realizarea radiografiei sau sa mai pierdeti timp asteptand rezultatului.

La ProDent Clinic radiografia digitala este transferata pe monitor in doar 30 de secunde de la realizarea ei, urmand ca medicul dentist sa o aiba imediat afisata pe ecranul scaunului dentar pentru a o putea studia oricand are nevoie pe parcursul sedintei.

Un alt avantaj al tratamentului endodontic realizat in cadrul clinicii noastre il reprezinta folosirea digai dentare,  cel mai eficient sistem de izolare existent  la ora actuala in sfera stomatologica.

Diga este o folie elastica din latex care se prinde cu ajutorul unei cleme pe dintele sau dintii pe care urmeaza sa se efectueze tratamentul endodontic. Printre beneficiile oferite de folosirea digai amintim:

 •  o mai buna vizualizare a dintelui/ dintilor pe care se lucreaza;
 •  protejeaza pacientul de inghitirea resturilor dentare rezultate prin frezarea dintelui sau a instrumentelor folosite in cadrul tratamentului endodontic precum si de actiunea iritanta a diferitelor solutii folosite la dezinfectarea canalului radicular. Totodata protejeaza limba si obrajii pacientului de freza dentara;
 •  izoleaza dintele de multitudinea de bacterii existente in saliva, aspect deosebit de important pentru succesul oricarui tip de tratament endodontic. Este extrem de important ca pe tot parcursul tratamentului endodontic interiorul canalului sa nu fie contaminat cu bacteriile din mediul oral;
 • scurteaza durata procedurii: se elimina timpul dedicat folosirii rulourilor de vata, metoda clasica de izolare, rulouri pe care medicul trebuie sa le schimbe la fiecare 2-3 minute, deoarece acestea se imbiba rapid cu saliva sau cu solutiile folosite la irigarea si dezinfectarea canalului radicular; totodata pentru ca partile moi (limba si obrajii) sunt usor departate cu ajutorul digai, medicul dentist isi poate vedea linistit de treaba fara sa se mai chinuie cu departarea acestora,  economisind timp pretios si lucrand cu eficienta maxima.
 • pacientul se simte mai relaxat stiind ca exista o bariera de protectie intre corpul sau si tot arsenalul medicului dentist. El poate spune adio acelei senzatii neplacute care apare atunci  cand una dintre substantele dedicate curatarii si dezinfectarii canalului radicular ajunge in gura.
 • ofera pacientului o calitate superioara a tratamentului endodontic, o garantie in plus, deci, pentru pastrarea functionalitatii dintelui pe termen cat mai lung.

Tratamente Endodontice Realizate la ProDentClinic

Aparatura De Ultima Generatie

ProDent Clinic este dotat cu instrumentar si aparatura de ultima generatie.  Sistemul Protaper, considerat la ora actuala, de departe, sistemul numarul unu in lume in ceea ce priveste tratamentul endodontic, este sistemul de baza cu care lucreaza medicii dentisti ai clinicii.

Acestia sunt instruiti in permanenta atat in tara cat si in strainatate pentru a oferi pacientilor lor cel mai bun tratament dentar posibil. Sistemul implica folosirea instrumentarului rotativ din Nichel –Titanium si a unui endomotor( X-SMART Plus) special creat pentru acest tip de instrumentar care realizeaza o preparare tridimensionala, net superioara tehnicilor clasice de preparare a canalelor radiculare (doar cu instrumentar manual).

Datorita calitatii si flexibilitatii aliajului din care sunt realizate instrumentele rotative precum si a tehnicilor avansate de preparare canalara, medicul dentist poate prepara cu succes pana si cele mai complicate canale, cele care prezinta curburi accentuate.

Odata preparate, canalele radiculare sunt apoi obturate (umplute) cu un material special creat astfel incat bacteriile sa nu mai aiba spatiu in care sa se dezvolte.  In cadrul clinicii ProDent  aceasta etapa se realizeaza cu ajutorul sistemului Element Obturation Unit, unul dintre cele mai inovative sisteme folosite in sfera endodontica, sistem care utilizeaza tehnica de condensare la cald a gutapercii (materialul cu care se obtureaza canalul), cea mai eficienta dintre metodele de obturare.

Aceasta tehnica garanteaza obturarea pana si a celor mai mici si ascunse canale laterale si accesorii precum si o completa obturare tridimensionala a canalului radicular, rezultat imposibil de obtinut prin folosirea clasicei tehnici de condensare laterala la rece, atat de des intalnita in practica curenta endodontica.

Dintii Pot Fi Salvati

Controlul etapei de obturare, ca de altfel al oricarei alte etape de pe parcursul tratamentulul endodontic, se poate face extrem de rapid cu ajutorul serviciului de radiologie digitala din cadrul clinicii oricand considera medicul ca este necesar, beneficiind astfel de o constanta monitorizare a corectitudinii cu care se realizeaza tratamentul.

Pentru aceia dintre dvs. care inca mai stati in dubiu daca sa apelati la serviciile clinicii ProDent, va aducem la cunostinta faptul ca pana si dintii cu un prognostic mai rezervat pot fi acum salvati de la extractie. Asta datorita performantului microscop dentar din cadrul clinicii precum si a unui medic dentist specialist in endodontie, gata oricand sa rezolve pana si cele mai dificile cazuri.

Ca pacient(a) a clinicii ProDent puteti sta linistit(a): nu exisa canal accesor care sa nu fie depistat si corect tratat sau vreun corp strain care sa nu poata fi indepartat din canal cu ajutorul microscopului endodontic si cu pregatirea si angajamentul medicului specialist endodont.

Asadar daca aveti un dinte care are nevoie de un tratament de canal, oricat de imposibil vi s-a spus ca va fi de tratat, nu ezitati sa ne contactati. La ProDent Clinic beneficiati de servicii exceptionale unde va asteapta o echipa de medici dentisti profesionisti, care lucreaza cu materiale si aparatura de ultima generatie, toate acestea menite sa va readuca zambetul pe buze in cel mai scurt timp posibil.

Pret tratament endodontic la clinica stomatologica ProDent Clinic

Endodontie microscopica monoradicular

500 lei

Endodontie microscopica pluriradicular 2 canale

625 lei

Endodontie microscopica pluriradicular 3 canale

850 lei

Tratament Endodontic (Canal suplimentar )

125 lei

Endodontie microscopica Molar Minte

1375 lei

Contact

icon-phone

0720.932.294

icon-email

office@prodentclinic.ro

icon-location

Soseaua Nordului nr. 60, Bucuresti

 Barbat Femeie Copil

Vino alaturi de noi!

0
zambete aduse
0
medici specialisti
0
clinici dentare

gama completa

de servicii stomatologice