Programeaza-te la o consultatie si profita de cele mai noi tehnologii!

WIDESCREEN+

Tratamente Laser

Clinica noastra dispune de ultimele tehnologii din domeniul stomatologic si ofera solutii de tratament cu ajutorul laserului (fara durere).
WIDESCREEN+

Inhalosedare

Actioneaza foarte rapid, stresul este combatut fiind inlocuit de o stare de relaxare. In plus, nivelul sedarii este controlat, dupa trecerea efectului pacientul nu va fi afectat de starea indusa.

Tratament de Canal

Laser Fara Durere la ProdentClinic Bucuresti. Medic Endodont Specialist !

Tratament Endodontic cu Laser la ProDent Clinic:

Clinica noastra dispune de ultimele tehnologii in domeniul stomatologic si ofera solutia tratamentelor endodontice cu ajutorul laserului (fara durere).Laserul inlocuieste freza, bisturiul si turbina.

Beneficiile tratamentelor stomatologice cu laser la ProDent Clinic:

  • Nu necesita suturi
  • Nu necesita anestezie
  • Sterilizeaza campul operator
  • Leziunea tesuturilor inconjuratoare este redusa
  • Ajuta la regenerarea tesuturilor
  • Lipsa traumei si a sangerarilor

Care sunt avantajele?

Tratamentul de canal este o procedura comuna in stomatologie si consta in inlaturarea pulpei dentare, tesut, vase de sange si nerv. Se recurge la aceasta practica atunci cand un dinte este cariat astfel incat sa fie necesar indepartarea nervului.

Se extrage pulpa dentara care poate fi afectata din diferite motive, dupa care urmeaza curatarea spatiului gol, iar mai apoi se obtureaza canalul. Tratamentul de canal este capabil sa salveze dinti care nu mai prezinta sanse de salvare si in alte situatii ar fi fost extrasi.

Pulpa dentara poate fi afectata din mai multe motive precum: o fisura, o carie mai adanca sau un traumatism. De asemenea pot aparea cu usurinta infectii, in anumite situatii dezvoltandu-se puroiul in capatul radacinii, ce provoaca durere pacientilor.

Tratamentul de canal

Un astfel de tratament are loc in mai multi pasi, care presupun mai multe vizite la stomatolog. Astfel se debuteaza prin deschiderea caii prin partea din spate a dintelui (in situatia in care este dinte frontal), ori prin coroana (daca este premolar sau molar).

Dupa ce se indeparteaza pulpa afectata, urmeaza curatarea si dezinfectarea camerei pulpare pentru ca mai apoi sa se obtureze.

In situatia in care este nevoie de mai multe sedinte, atunci se aplica o obturatie temporara a canalului pentru ca dintele sa fie protejat. Pasul urmator presupunea inlaturarea obturatiei temporare pentru ca cea permanenta sa se poata efectua. Fiecare dinte poate avea unul sau mai multe canale, acestea fiind sigilate. Ultimul pas al acestui proces este reconstructia dintelui afectat.

Tratamente Endodontice Realizate la ProDentClinic

Daca sunt ingrijiti corespunzator, dintii care au trecut printr-un tratament de canal pot rezista o viata intreaga. Se recomanda adoptarea unei igiene orale corespunzatoare si vizite la stomatolog o data la cateva luni pentru prevenirea cariilor, care pot recidiva oricand. Dintii care au fost supusi unui tratament de canal sunt considerati mai fragili, insa cu ingrijirea potrivita nu vor exista probleme.

Riscurile prezentate de un tratament de canal

La o scurta perioada de la finele tratamanetului exista sansa de dezvoltare a durerii, insa aceasta poate fi combatuta cu usurinta prin intermediul medicamentelor sugerate de catre dentist. Unele cabinete stomatologice se folosesc de instrumente fragile care se pot deteriora in interiorul radacinii pacientului, complicand lucrurile foarte mult ( nu este cazul clinicii ProDent ) .

Un alt risc al acestei proceduri este reprezentat de posibilitatea extinderii obturatiei dupa varful radacinii sau poate sa nu fie completa. Aceste complicatii prezentate pot sa intarzie procesul de vindecare sau mai rau, pot atrage complicatii mai grave precum necesitatea extractiei dintelui.

Aceasta tehnica garanteaza obturarea pana si a celor mai mici si ascunse canale laterale si accesorii precum si o completa obturare tridimensionala a canalului radicular, rezultat imposibil de obtinut prin folosirea clasicei tehnici de condensare laterala la rece, atat de des intalnita in practica curenta endodontica.

Recomandari

Datorita faptului ca dintii care au fost supusi unui tratament de canal sunt mai sensibili decat ceilalti, multi medici stomatologi recomanda acoperirea dintilor tratati cu o coroana, pentru a exista certitudinea ca interventia a fost un succes. Insa toate aceste interventii stomatologice pot fi evitate daca pacientii adopta o igiena orala efectuata corect, prin periaj, utilizarea atei dentare si a apei de gura.

Ata dentara are rolul de a patrunde in spatiile in care periuta de dinti nu poate face fata, eliminand resturile alimentare stocate interdentar. Prin igiena orala se pot evita toate afectiunile specifice acestui domeniu.

Pret tratament endodontic la clinica stomatologica ProDent Clinic

Endodontie microscopica monoradicular

500 lei

Endodontie microscopica pluriradicular 2 canale

625 lei

Endodontie microscopica pluriradicular 3 canale

850 lei

Tratament Endodontic (Canal suplimentar )

125 lei

Endodontie microscopica Molar Minte

1375 lei

Contact

icon-phone

0720.932.294

icon-email

office@prodentclinic.ro

icon-location

Soseaua Nordului nr. 60, Bucuresti

 Barbat Femeie Copil

Vino alaturi de noi!

0
zambete aduse
0
medici specialisti
0
clinici dentare

gama completa

de servicii stomatologice