Tatuaje Dentare

 Daca te simti stanjenit de modul cum arata dintii tai din cauza consumului de diferite alimente si bauturi sau a fumatului, atunci air flow-ul dentar poate reprezenta solutia potrivita, deoarece aceasta procedura are capacitatea de a indeparta petele rapid si in siguranta.

 Programeaza o Consultatie

Nume (obligatoriu)

Email (obligatoriu)

Phone

Programeaza-te la o consultatie si profita de cele mai noi tehnologii!

WIDESCREEN+

Tratamente Laser

Clinica noastra dispune de ultimele tehnologii din domeniul stomatologic si ofera solutii de tratament cu ajutorul laserului (fara durere).
WIDESCREEN+

Inhalosedare

Actioneaza foarte rapid, stresul este combatut fiind inlocuit de o stare de relaxare. In plus, nivelul sedarii este controlat, dupa trecerea efectului pacientul nu va fi afectat de starea indusa.

Tatuaje Dentare

Despre Tatuajele Dentare

Acum sute de ani, in China si Japonia, femeile obisnuiau sa-si coloreze dintii cu negru pentru a se infrumuseta, iar in alte culturi dintii erau inlocuiti cu unii din aur ca simbol al statutului pe care respectivele persoane il aveau.

In zilele noastre, tatuajele dentare sunt folosite in mare parte pentru a iesi in evidenta. Acestea reprezinta modele alese ce se adauga coroanelor dentare inainte ca acestea sa fie fixate pe cavitatea bucala.

In cazul acestor coroane dentare, tatuajele sunt cel mai adesea intalnite pe dintii din spate (acolo fiind cel mai usor de aplicat), insa acestea pot fi aplicate oricarui dinte.

Femeile, reprezentand sexul frumos, sunt mereu in cautare de noi accesorii, astfel ca aceste tatuaje dentare pot reprezenta un accesoriu unic si stralucitor prin care femeile sa iasa in evidenta.

Cu toate acestea si indiferent de cat de mult sunt dorite aceste tatuaje dentare, majoritatea dentistilor spun ca tatuajele dentare pot duce usor la pierderea smaltului dentar si tocmai din acest motiv nu recomanda.

In schimb, ca o alternativa la tatuajul dentar se poate folosi aplicare de bijuterii dentare care nu prezinta niciun fel de pericol pentru sanatatea dentara si orala.

Piercing-ul dentar nu ataca dintele fiind totodata, spre deosebire de tatuajul dentar, o procedura care se poate face si in sens invers.

Aceste bijuterii dentare sunt creeate din materiale pretioase precum diamantul, ametistul, topazul, aurul si asa mai departe, ajungand pana la dimensiunea de 2.3 mm.

De asemenea, aplicarea unei bijuterii detare reprezinta un procedeu ce dureaza pana la 30 de minute, lucrarea respectiva durand pana la o durata de 4 ani.

Totodata, nici costul pe care o astfel de lucrare il necesita nu este unul exagerat, pronind de la 100 de lei si crescand in functie de materialul pretios pe care dorim ca bijuteria noastra dentara sa-l aiba.

Contact

icon-phone

0720.932.294

icon-email

office@prodentclinic.ro

icon-location

Soseaua Nordului nr. 60, Bucuresti

 Barbat Femeie Copil

Vino alaturi de noi!

0
zambete aduse
0
medici specialisti
0
clinici dentare

gama completa

de servicii stomatologice