Programeaza-te la o consultatie si profita de cele mai noi tehnologii!

WIDESCREEN+

Tratamente Laser

Clinica noastra dispune de ultimele tehnologii din domeniul stomatologic si ofera solutii de tratament cu ajutorul laserului (fara durere).
WIDESCREEN+

Inhalosedare

Actioneaza foarte rapid, stresul este combatut fiind inlocuit de o stare de relaxare. In plus, nivelul sedarii este controlat, dupa trecerea efectului pacientul nu va fi afectat de starea indusa.

Supraprotezare Pe Implant

Tratament Laser fara durere la Prodent Clinic Bucuresti

Ce este supraprotezarea pe implant?

Protezarea pe implante reprezinta o varianta de tratament pentru tratarea dintilor lipsa, efectuata prin inlocuirea dintilor cu implante, cu radacini artificiale ce pot tine ca suport pentru diverse tipuri de metode protetice, cum sunt coroanele dentare, puntile dentare si protezele dentare.

Beneficiile supraprotezarii pe implant

Supraprotezarea pe implante inseamna, dupa cum arata si denumirea, aplicarea unei proteze mobile peste un implant dentar, avand ca scop imbunatatirea stabilitatii si functionarii protezei.

Desi in ziua de azi exista o sumedenie de tipuri de implante dentare, cele mai folosite sunt cele de tip surub, corespunzatoare radacinii dentare.

De regula, folosirea implantelor pentru supraprotezarea totala se face la mandibula, prin punerea a doua sau patru implante in zona crestei din partea frontala, intre cele doua gauri mentoniere.
Tehnica supraprotezarii pe implante are ca alternative protezarile conventionale mobile totala sau partiala, dat fiind faptul ca este o proteza mobila.

• Obtinerea unui echilibru mai bun al protezelor si functionarea mai eficienta a acestora;
• Efectuarea unei masticatii mai bune;
• Imbunatatirea aspectului estetic al zambetului;
• Siguranta fixarii protezei si lipsa grijilor in timpul vorbirii sau masticatiei.

Implantele sunt niste lucrari dentare extrem de rezistente, durabile (au garantie intre 10 si 15 ani, in functie de materialul folosit), prezinta un aspect fizic aproape identic cu cel natural, previn aparitia problemelor ocluzale si blocheaza deplasarea dintilor vecini in spatiul gol.

Desi este un tratament dentar foarte rezistent si cu multe beneficii, supraprotezarea pe implante este o procedura destul de complexa deoarece implica doua etape diferite: una chirurgicala si alta protetica, amandoua cu riscuri, preturi destul de ridicate si implicatii asupra rezultatului final al lucrarii dentare.

Implanturi Dentare Realizate la ProDentClinic

Indicatii si contraindicatii pentru supraprotezarea pe implant:

Aceasta procedura este potrivita mai mult persoanelor cu varsta de peste 50 de ani, care prezinta edentii partiale sau totale protezate mobil sau celor carora le este greu sa se obisnuiasca cu protezele mobile, precum si tinerilor care trebuie sa-si diminueze schimbarile orale postextractionale.

De asemenea, acest tratament este recomandat pacientilor care estimeaza o pierdere osoasa postextractionala semnificativa in zona crestelor reziduale (de regula, in zona mandibulei, pentru femeile care au avut probleme parodontale in timpul menopauzei sau dupa menopauza).
Supraprotezarea pe implante este contraindicata pacientilor care prezinta deficite imunitare mari, cardiopatii decompensate, hipertensiune arteriala, diabet, boli psihice, fumatorilor inraiti si celor cu boli infectioase.

Pret implant dentar la clinica stomatologica ProDent

Implant dentar Megaden Coreea

2,700 lei

Implant dentar Zimmer SUA

3,200 lei

Implant dentar Straumann

3,850 lei

Implant dentar Nobel Biocare Elvetia

4,500 lei

Proteza pe implanturi – patru implanturi

5,500 lei

Contact

icon-phone

0720.932.294

icon-email

office@prodentclinic.ro

icon-location

Soseaua Nordului nr. 60, Bucuresti

 Barbat Femeie Copil

Vino alaturi de noi!

0
zambete aduse
0
medici specialisti
0
clinici dentare

gama completa

de servicii stomatologice