Stomatologie in Rate

Pentru a veni in ajutorul tau ProDent Clinic a introdus diferite modalitati de plata accesibile, pentru a putea achita contravaloarea serviciilor stomatologice in rate fara dobanda!

 

Alpha Card 12 rate fara dobanda

ProDent Clinic ofera pacientilor solutii financiare de plata in 12 rate egale fara dobanda (salariu minim net 1500 de lei) , fara avans , fara a va deplasa la banca, tratamentul incepe imediat, dupa numai 5 minute de la completarea formularului . ProDent Clinic va ofera posibilitatea de a platii servicile stomatologice in 24/36 rate egale cu o dobanda de 12%.

Pentru a beneficia de aceasta solutie financiara, trebuie sa va prezentati la ProDent Clinic cu buletinul si sa completati un formular, apoi veti incepe tratamentul.

Pentru persoanele care au venitul net lunar mai mic de 1500 de lei se acorda servicii de plata in 12 rate egale cu dobanda de 8.95%. Creditul poate fi extins pe o perioada de  maxim 5 ani.

 

Criterii de Eligibilitate:

  • Cetatenia romana
  • Varsta : 18-64 ani
  • Vechime : minim 1 an in campul muncii si minim 3 luni vechime la ultimul angajator

Programeaza-te la o consultatie si profita de cele mai noi tehnologii!

WIDESCREEN+

Tratamente Laser

Clinica noastra dispune de ultimele tehnologii din domeniul stomatologic si ofera solutii de tratament cu ajutorul laserului (fara durere).
WIDESCREEN+

Inhalosedare

Actioneaza foarte rapid, stresul este combatut fiind inlocuit de o stare de relaxare. In plus, nivelul sedarii este controlat, dupa trecerea efectului pacientul nu va fi afectat de starea indusa.

Contact

icon-phone

0720.932.294

icon-email

office@prodentclinic.ro

icon-location

Soseaua Nordului nr. 60, Bucuresti

 Barbat Femeie Copil

Vino alaturi de noi!

0
zambete aduse
0
medici specialisti
0
clinici dentare

gama completa

de servicii stomatologice