Programeaza-te la o consultatie si profita de cele mai noi tehnologii!

WIDESCREEN+

Tratamente Laser

Clinica noastra dispune de ultimele tehnologii din domeniul stomatologic si ofera solutii de tratament cu ajutorul laserului (fara durere).
WIDESCREEN+

Inhalosedare

Actioneaza foarte rapid, stresul este combatut fiind inlocuit de o stare de relaxare. In plus, nivelul sedarii este controlat, dupa trecerea efectului pacientul nu va fi afectat de starea indusa.

Sinus Maxilar

Tratament Laser Fara Durere Inhalosedare la ProDent Clinic Bucuresti

Ce sunt sinusurile maxilarului?

Sinusurile maxilarului se regasesc sub ochi, la nivelul osului nazal, existand adesea posibilitatea infectarii acestei zone. Cele mai comune simptome sunt migrenele, durerea in partea de sus a dintilor, precum si exercitarea unei presiuni asupra ochilor.

Alte simptome includ inrosirea ochilor sau a obrajilor, frisoase, febra, insa acestea pot fi asociate si altor afectiuni. Infectia poate sa influenteze in mod negativ si masticatia, deoarece sinusul maxilar are legatura directa cu dintii, astfel ca este dificil de mestecat atunci cand dintii sunt foarte durerosi.

Afectiuni

Exista doua tipuri de infectii ale maxilarului, cea mai comuna fiind sinuzita, insa aceasta, de regula este tratata cu usurinta datorita faptului ca simptomele precum durerea obrajilor si a dintilor sunt puternice, insa acestea se combat cu ajutorul medicamentelor puse la dispozitie de catre medicul dentist.

In schimb, exista sinuzita cronica, care impune un tratament mai complex, deoarece nu sunt oferite simptome clare, iar in tot acest timp se formeaza polipi in sinus. Cea mai buna solutie poate fi interventia chirurgicala din cauza prezentei polipilor care trebuie indepartati.

Fiind un proces foarte sensibil, este necesara anestezia generala, astfel incat medicii sa poata lucra in siguranta.

Polipii sunt indepartati pe cale manuala, prin nas, cu ajutorul unui instrument special, astfel incat sa nu fie afectata forma sau structura nasului. Cu toate ca procesul este putin complicat, pacientii nu vor resimti nimic, datorita anesteziei generale.

Pe aceasta cale se vor remedia si probleme respiratorii, astfel incat viata pacientilor va fi cu mult imbunatatita. Chiar si o raceala sau tusea seaca, daca nu sunt tratate, exista posibilitatea de a evolua in sinuzita cronica.

Chistul sinusului maxilar

O alta infectie a maxilarului destul de comuna este formarea chisturilor, care se prezinta sub forma unor buzunare inchise, pline cu lichid sau materiale semisolide.

Chisturile nu sunt daunatoare in general, decat atunci cand dezvoltarea acestora interactioneaza cu alte tesuturi din jur, aparand astfel infectii si inflamatii.

Cele mai multe persoane nu sunt constiente de prezenta chisturilor decat daca acestea au produs iritatii si durere. In caz contrar, chisturile localizate adanc in organism sunt foarte dificil de detectat.

Infectii

O alta infectie comuna face referire la o conditie care implica ambele parti ale maxilarului ce sunt dureroase, iar atunci cand un pacient intalneste situatia, acesta va putea determina ca durerea provine din doua locuri separate. Daca nu este tratata in scurt timp, aceasta infectie se poate raspandi cu usurinta si catre alte organe ale corpului, caz in care durerea este insuportabila.

De multe ori, infectiile sinusului pot fi acompaniate de raceala sau gripa, caz in care adminsitrarea antibioticelor nu mai este eficienta. Cea mai buna solutie in asemenea cazuri este de a cere medicului alte medicamente care sa trateze in primul rand infectia sinusului, iar mai apoi raceala.

O alta posibilitate este ca anumite persoane sa fie alergice la antibiotice sau diferite medicamente. Pentru ameliorarea durerilor sunt importante consumul de lichide si odihna, iar in cazul durerilor dificile, sunt absolut necesare medicamentele.

Pret sinus maxilar la clinica stomatologica ProDent Clinic

Pret sinus maxilar

2475 lei

Contact

icon-phone

0720.932.294

icon-email

office@prodentclinic.ro

icon-location

Soseaua Nordului nr. 60, Bucuresti

 Barbat Femeie Copil

Vino alaturi de noi!

0
zambete aduse
0
medici specialisti
0
clinici dentare

gama completa

de servicii stomatologice