Proin gravida nibh vel velit auctor aliquet.

Auctor, nisi elit consequat ipsum, nec sagittis sem nibh id elit. Duis sed odio sit amet nibh vulputate cursus a sit an condimentum.

Programeaza-te la o consultatie si profita de cele mai noi tehnologii!

WIDESCREEN+

Tratamente Laser

Clinica noastra dispune de ultimele tehnologii din domeniul stomatologic si ofera solutii de tratament cu ajutorul laserului (fara durere).
WIDESCREEN+

Inhalosedare

Actioneaza foarte rapid, stresul este combatut fiind inlocuit de o stare de relaxare. In plus, nivelul sedarii este controlat, dupa trecerea efectului pacientul nu va fi afectat de starea indusa.

Avantaje ProdentClinic

WIDESCREEN-checked

Tehnologie

Cabinetul stomatologic ProDent Clinic se mentine in topul celor mai performante cabinete stomatologice la nivel national, prin calitatea servicilor medicale oferite.

In cabinetul nostru stomatologic, medicul va evalua starea sanatatii dumneavoastra, apoi veti discuta impreuna despre diferite variantele de tratament. Scopul nostru este sa asiguram tratamente stomatologice de calitate care sa garanteze pe termen lung mentinerea starii dumneavoastra de sanatate dentara.

WIDESCREEN-checked

Pasiune

Suntem dedicati pentru furnizarea de stomatologie de inalta calitate printr-un mod grijuliu si bland, folosind cele mai noi tehnici dentare. Fie ca sunteti in cautarea unei consultatii dentare, pentru a urma un tratament sau pentru a imbunatatii zambetul dumneavoastra prin cosmetica dentara si albire dentara suntem aici pentru a va ajuta cu toate nevoile stomatologice.

Pozitionarea Clinicii noastre va asigura un acces rapid atat cu autoturismul fie cu mijloacele de transport in comun, clinica noastra fiind sitauata pe Soseaua Nordului nr 60.

WIDESCREEN-checked

Performanta

La cabinetul nostru veti gasi o echipa de profesionisti care aduna o experienta vasta in domeniu, pregatiti in orice moment sa iti ofere solutii de calitate superioara pentru orice problema stomatologica. Iti oferim servicii complete, echipamente si tehnologii moderne, toate la preturi convenabile.

La cabinetul stomatologic ProDent Clinic tratam pacientii ca si cum ne-am trata pe noi insine.

Tratamente Dentare la ProDent Clinic

Clinica noastra va ofera servicii complete, incluzand toate tratamentele specifice ale unei clinici moderne (ortodontie, implantologie, parodontologie, chirurgie maxilo-faciala, stomatologie pediatrica, etc).Avem cunostinte vaste in domeniul sanatatii orale, oferind siguranta pentru pacienti.

Echipa ProDent

Personalul nostru iti poate transforma vizita la clinica noastra intr-o experienta atat de placuta incat vei reveni cu drag la noi de fiecare data cand va fi necesar.
dr4

Dr. Petreus Cristina

Medic stomatologie generala competenta implantologie

dr5

Dr. Dana Caranovic

Medic specialist parodontologie si implantologie

dr1

Dr. Oana Laslau

 Medic Specialist Ordontie

dr3

Dr. Alexandru Stan

Medic specialist endodontie

dr2

Dr. Emil Barbu

 Medic Stomatologie Generala

Mircea-Laslau

Dr. Mircea Laslau

 Medic Specialist Chirurgie BMF

Dorin-Rasnoveanu

Dr. Dorin Rasnoveanu

 Medic Specialist chirurgie dento alveolara si implantologie

Sorin-Saru

Dr. Oana Laslau

 Medic stomatologie generala si estetica dentara

Olesia-Vlad

Dr. Olesia Vlad

 Medic stomatologie generala

Stefanos-Zografos

Dr. Stefanos Zografos

 Medic stomatologie generala, chirurgie dento alveolara

Contact

icon-phone

0720.932.294

icon-email

office@prodentclinic.ro

icon-location

Soseaua Nordului nr. 60, Bucuresti

 Barbat Femeie Copil

Vino alaturi de noi!

0
zambete aduse
0
medici specialisti
0
clinici dentare

gama completa

de servicii stomatologice