Programeaza-te la o consultatie si profita de cele mai noi tehnologii!

WIDESCREEN+

Tratamente Laser

Clinica noastra dispune de ultimele tehnologii din domeniul stomatologic si ofera solutii de tratament cu ajutorul laserului (fara durere).
WIDESCREEN+

Inhalosedare

Actioneaza foarte rapid, stresul este combatut fiind inlocuit de o stare de relaxare. In plus, nivelul sedarii este controlat, dupa trecerea efectului pacientul nu va fi afectat de starea indusa.

Sangerari Gingivale

Tratament Laser Fara Durere la ProdentClinic Bucuresti. Medic Parodontolog Specialist.

Tratament Sangerari Gingivale cu Laser la ProDent Clinic:

Clinica noastra dispune de ultimele tehnologii in domeniul stomatologic si ofera solutia tratamentului parodontozei cu ajutorul laserului (fara durere).Laserul inlocuieste freza, bisturiul si turbina.

Beneficiile tratamentelor stomatologice cu laser la ProDent Clinic:

  • Nu necesita suturi
  • Nu necesita anestezie
  • Sterilizeaza campul operator
  • Leziunea tesuturilor inconjuratoare este redusa
  • Ajuta la regenerarea tesuturilor
  • Lipsa traumei si a sangerarilor

Sangerarile gingivale pot semnifica existenta anumitor probleme dentare, insa, de cele mai multe ori sunt simptome ale bolilor gingivale. Exista si anumite cazuri in care cauzarea sangerarilor gingivale este data de anumite infectii sau leziuni ale dintilor.
De regula, bolile gingiilor nu sunt dureroase decat atunci cand sunt in stare avansata. De aceea, oamenii care sufera de aceste afectiuni nu sunt constienti de prezenta lor atunci cand sunt in stadiul de inceput.

Exista, totusi, anumite simptome care pot indica existenta bolilor gingivale, sangerarea fiind una dintre cele mai frecvente. De asemenea, gingiile umflate, sensibilitatea sau respiratia urat mirositoare sunt simptome de gingivita si paradontopatie, cele mai des intalnite boli ale gingiilor.

Sangerarile gingivale pot fi cauzate si de alti factori, precum:
• Periajul prea dur;
• Folosirea atei dentare intr-un mod necorespunzator;
• Probleme de coagulare a sangelui din gingii;
• Schimbarile hormonale din timpul sarcinii;
• Protezele dentare prost montate;
• Deficit de vitamina K;
• Leucemia.

Indiferent de situatie, este important sa nu ne punem singuri un diagnostic si sa facem un control stomatologic, deoarece doar un dentist poate determina adevaratele cauze ale sangerarilor gingivale, oferind, de asemenea, un tratament corect.

Tratamentul sangerarilor gingivale:
Cel mai bun tratament pentru sangerarile gingivale este eliminarea de pe dinti a placii bacteriene, care este una dintre cele mai dese cauze ale bolilor gingiilor. Cand placa dentara se acumuleaza, se transforma in tartru, o substanta grea, lipicioasa, care afecteaza dintii. Fara o curatare dentara regulata, tartrul dentar poate intra sub gingii, conducand astfel la infectii care cauzeaza sangerarea gingivala. Daca placa dentara se indeparteaza zilnic, dintele are sanse mari sa ramana curat si cu sanse mici de imbolnavire.
O alta solutie care previne si ajuta la stoparea sangerarilor gingivale, este aceea de a schimb periuta o data la 3 luni, si dupa periaj, sa se foloseasca ata dentara si apa de gura pentru a curata si zonele dentare cu acces mai dificil.

Este foarte important ca fiecare persoana sa efectueze vizite la stomatolog o data la 6 luni, deoarece sangerarile gingivale au mari sanse sa cauzeze gingivita, care poate sa evolueze spre paradontita marginala cronica profunda, ajungand in final la pierderea definitiva a dintelui.

Contact

icon-phone

0720.932.294

icon-email

office@prodentclinic.ro

icon-location

Soseaua Nordului nr. 60, Bucuresti

 Barbat Femeie Copil

Vino alaturi de noi!

0
zambete aduse
0
medici specialisti
0
clinici dentare

gama completa

de servicii stomatologice