Programeaza-te la o consultatie si profita de cele mai noi tehnologii!

WIDESCREEN+

Tratamente Laser

Clinica noastra dispune de ultimele tehnologii din domeniul stomatologic si ofera solutii de tratament cu ajutorul laserului (fara durere).
WIDESCREEN+

Inhalosedare

Actioneaza foarte rapid, stresul este combatut fiind inlocuit de o stare de relaxare. In plus, nivelul sedarii este controlat, dupa trecerea efectului pacientul nu va fi afectat de starea indusa.

Puroi la Gingie

Tratament Laser Fara Durere la ProdentClinic Bucuresti. Medic Parodontolog Specialist.

Tratament Gingivita cu Laser la ProDent Clinic:

Clinica noastra dispune de ultimele tehnologii in domeniul stomatologic si ofera solutia tratamentului pentru gingivita cu ajutorul laserului (fara durere).Laserul inlocuieste freza, bisturiul si turbina.

Beneficiile tratamentelor stomatologice cu laser la ProDent Clinic:

  • Nu necesita suturi
  • Nu necesita anestezie
  • Sterilizeaza campul operator
  • Leziunea tesuturilor inconjuratoare este redusa
  • Ajuta la regenerarea tesuturilor
  • Lipsa traumei si a sangerarilor

Care sunt cauzele aparitiei puroiului la gingie?

Abcesul lateral, mai este cunoscut si sub numele de punga parodontala, reprezentand o infectie, care distruge treptat gingia, se aduna puroi si se aduc multe prejudicii zonei cu probleme.

Prezenta puroiului la gingie reprezinta clar un semn negativ, deoarece au loc modificari ale organismului, si cu privire la sistemul imunitar al pacientului.

Exista mai multe motive pentru care apare puroiul, iar cel mai multe dintre abcese apar in spatii existente intre gingie si dinte, numite buzunarase, unde sunt stocate resturi alimentare, bacterii si tartru.

Astfel, aceste buzunare acumuleaza rapid bacterii, isi mareste dimensiuni si se formeaza ulterior puroiul

. Cu alte cuvinte, cauza principala a aparitiei abcesului gingivial si implicit a puroiului, este lipsa igienei corespunzatoare a pacientului.

Acestia trebuie sa efectueze un periaj corect, de cel putin doua ori pe zi, dupa care sa se foloseasca de capacitatile oferite de simpla ata dentara, care poate patrunde in spatiile interdentare, unde sunt stocate resturi de alimente si bacterii, ce nu pot fi indepartate printr-un simplu periaj, deoarece perii acesteia nu au cum sa patrunda in aceste spatii.

Nu trebuie omisa nici apa de gura, deoarece are un rol de protectie a cavitatii bucale. Daca dintii nu sunt curatati dupa fiecare masa, resturile alimentare alaturi de bacterii formeaza placa bacteriana, iar daca aceasta nu este indepartata, ulterior se va forma tartrul, care nu poate fi indepartat decat in cadrul unui cabinet stomatologic, prin intermediul unei tehnici numite detartraj.

Pentru tratarea puroiului gingival este nevoie de cele mai multe ori de un drenaj al pungii parodontale, insa acest proces poate fi uneori stopat in situatia in care resturile de alimente si placa sunt stocate la baza unui buzunar care s-a adancit treptat. De asemenea, daca intregul tratament nu a fost efectuat cu instrumente sterilizate, exista mari sanse ca abcesul sa recidiveze.

De asemenea, factorii externi care cauzeaza formarea puroiului la gingie sunt periuta de dinti, ata dentara sau scobitorile, pentru ca acestea pot aduce noi bacterii in cavitatea orala.

Este important ca pacientii sa nu apeleze la un periaj excesiv si agresiv, deoarece din acest motiv apar sangerarile gingivale, care pot fi si semne ale unor afectiuni mult mai grave precum paradontoza.

Cea mai buna metoda de combatere a acestor afectiuni ale cavitatii bucale, este prevenirea lor prin igiena orala realizata corespunzator.

De asemenea daca aceste tipuri de afectiuni nu sunt tratate, ele se agraveaza si atrag cu sine numeroase alte probleme, motiv pentru care este benefic ca pacientii sa isi ingrijeasca cu atentie cavitatea orala.

Contact

icon-phone

0720.932.294

icon-email

office@prodentclinic.ro

icon-location

Soseaua Nordului nr. 60, Bucuresti

 Barbat Femeie Copil

Vino alaturi de noi!

0
zambete aduse
0
medici specialisti
0
clinici dentare

gama completa

de servicii stomatologice