Programeaza-te la o consultatie si profita de cele mai noi tehnologii!

WIDESCREEN+

Tratamente Laser

Clinica noastra dispune de ultimele tehnologii din domeniul stomatologic si ofera solutii de tratament cu ajutorul laserului (fara durere).
WIDESCREEN+

Inhalosedare

Actioneaza foarte rapid, stresul este combatut fiind inlocuit de o stare de relaxare. In plus, nivelul sedarii este controlat, dupa trecerea efectului pacientul nu va fi afectat de starea indusa.

Proteze Dentare Provizorii

Tratament Laser Fara Durere la ProdentClinic Bucuresti

Ce sunt protezele dentare?

Inlocuirea dintilor lipsa este foarte importanta atat pentru aspectul fizic, cat si pentru sanatatea orala. Din fericire, in ziua de azi exista diverse modalitati prin care dintii pierduti sau extrasi pot fi inlocuiti cu implanturi dentare sau cu proteze dentare.

Iata cateva dintre beneficiile protezei dentare provizorii:

Proteza dentara este un dispozitiv care arata precum o dantura naturala si permite oferirea unui zambet perfect si functionarea unei masticatii corecte pentru alimentele necesare nutritiei.
Toate protezele dentare necesita un anumit timp de fabricatie, perioada in care pacientul ramane practic fara dinti. Pentru a nu ramane cu acea goliciune in gura si pentru a putea manca si zambi, pacientul trebuie sa poarte o proteza dentara provizorie.
Mai mult decat atat, restaurarea provizorie este exemplul protezei dentare finale sau poate arata medicului si tehnicianului dentar ce anume trebuie imbunatatit noii danturi.

Refacerea unei intregi arcade presupune de cele mai multe ori diverse tratamente a dintilor restanti, aceste tratamente durand cateva saptamani, timp in care pacientul trebuie sa isi exercite in continuare activitatile sociale si profesionale.

• Protejeaza tesuturile din cavitatea bucala, mentinandu-le sanatoase. Protezele dentare provizorii ofera timp gingiilor sa se regenereze pana la terminarea protezei dentare finale;

• Ofera protectie dintilor vitali. Deoarece dintii vitali sunt hipersensibili la cald si la rece, protezele dentare provizorii ajuta pacientii sa evite durerile sau disconfortul ce apar in astfel de situatii;
• Cu ajutorul protezarii dentare provizorii se stabileste o ocluzie corecta;
• Ajuta la planificarea dentara estetica. Proteza dentara provizorie arata medicului si pacientului cum va arata rezultatul final. Practic, cu ajutorul unei protezari provizorii, pacientul poate sa-si asigure rezultatul dorit, privind forma dintilor (inaltime, lungime, forma), linia mediana si planul de ocluzie. De asemenea, proteza dentara provizorie evita refacerea sau corectarea protezei finale iar pacientul poate fi multumit in totalitate de noul zambet;
• Proteza dentara provizorie ajuta la mentinerea foneticii, astfel incat pacientul sa poata vorbi in continuare si sa-si traiasca viata sociala fara nicio problema;
• Capatarea unei dimensiuni verticale de ocluzie corecte;
• Garanteaza confortul pacientului. In viata de zi cu zi, pacientul nu trebuie sa se simta jenat pentru ca nu poate zambi, manca sau vorbi.

Pret proteze dentare la clinica stomatologica ProDent Clinic

Reparatie proteza acrilica

120 lei

Proteza acrilica partiala

1300 lei

Proteza acrilica totala

1800 lei

Proteza mobila totala

1800 lei

Proteze Flexibile

2500 lei

Proteza mobila scheletata

3750 lei

Contact

icon-phone

0720.932.294

icon-email

office@prodentclinic.ro

icon-location

Soseaua Nordului nr. 60, Bucuresti

 Barbat Femeie Copil

Vino alaturi de noi!

0
zambete aduse
0
medici specialisti
0
clinici dentare

gama completa

de servicii stomatologice