Programeaza-te la o consultatie si profita de cele mai noi tehnologii!

WIDESCREEN+

Tratamente Laser

Clinica noastra dispune de ultimele tehnologii din domeniul stomatologic si ofera solutii de tratament cu ajutorul laserului (fara durere).
WIDESCREEN+

Inhalosedare

Actioneaza foarte rapid, stresul este combatut fiind inlocuit de o stare de relaxare. In plus, nivelul sedarii este controlat, dupa trecerea efectului pacientul nu va fi afectat de starea indusa.

Proteze Dentare Partiale

Tratament Laser Fara Durere la ProdentClinic Bucuresti

Ce sunt protezele dentare partiale?

Proteza dentara partiala poate fi o alternativa buna, mai putin costisitoare, pentru unii pacienti, in functie de starea de sanatate a dintilor ramasi inca in gura. Acest tip de proteza se poate sprijini de dintii naturali, de tesuturile dintilor sau de implanturile dentare.

La randul lor, protezele dentare partiale sunt de doua feluri: proteze dentare partiale fixe si proteze dentare partiale mobile.

Care sunt avantajele?

Dintii ramasi in gura vor determina faptul ca o proteza dentara fixa sau mobila este cea mai buna alegere pentru inlocuirea dintilor lipsa. O proteza dentara partiala fixa este atasata pentru plasarea coroanelor dentare pe dintii existenti sau sub gingie acolo unde exista implanturi dentare.

In schimb, proteza dentara mobila este tinuta in loc cu ajutorul unor cleme, care se potrivesc in jurul dintilor sau coroanelor dentare si au avantajul ca pot fi scoase din gura pentru a fi curatate mai usor.

Exista mai multe materiale din care se pot construi protezele dentare partiale. Ele pot fi confectionale in totalitate din metal sau din acrilic sau pot fi construite din metal si acrilic sau dintr-un material mai flexibil, cum este nylonul termoplastic.

In functie de proteza partiala, daca este fixa sau mobila, se determina materialul de constructie. Cele detasabile pot fi realizate din oricare dintre cele patru variante.

Proteza flexibila termoplastica este, probabil, cea mai confortabila proteza dentara partiala.

In general, protezele partiale sunt concepute pentru a pastra restul dintilor si compozitia gurii, astfel incat pacientul sa mentina masticatia, vorbirea si aspectul fizic la un nivel ireprosabil.

Proteza dentara partiala ii ajuta pe cei care au pierdut cativa dinti, sa vorbeasca si sa manance la fel de normal cum ar face aceste functii cu ajutorul dintilor naturali.

De asemenea, acest tip de proteza ajuta la intretinerea formei fetei si previne miscarea celorlalti dinti existenti, prevenind astfel aparitia anumitor probleme de sanatate, cum ar fi: durerile de cap, durerile de urechi si multe altele.

Atunci cand pacientul doreste sa aplice o proteza dentara partiala fixa, trebuie sa indeplineasca anumite conditii: trebuie sa aiba dintii naturali si tesuturile inconjuratoare destul de sanatoase pentru a putea sprijini cimentarea protezei si trebuie sa stie ca aceasta constructie este mai costisitoare decat cea mobila.

Indiferent de tipul protezei dentare partiale pe care o alege medicul dentist pentru tine, aceasta lucrare stomatologica iti va imbunatati viata, cu siguranta.

Pret proteze dentare la clinica stomatologica ProDent Clinic

Reparatie proteza acrilica

120 lei

Proteza acrilica partiala

1300 lei

Proteza acrilica totala

1800 lei

Proteza mobila totala

1800 lei

Proteze Flexibile

2500 lei

Proteza mobila scheletata

3750 lei

Contact

icon-phone

0720.932.294

icon-email

office@prodentclinic.ro

icon-location

Soseaua Nordului nr. 60, Bucuresti

 Barbat Femeie Copil

Vino alaturi de noi!

0
zambete aduse
0
medici specialisti
0
clinici dentare

gama completa

de servicii stomatologice