Programeaza-te la o consultatie si profita de cele mai noi tehnologii!

WIDESCREEN+

Tratamente Laser

Clinica noastra dispune de ultimele tehnologii din domeniul stomatologic si ofera solutii de tratament cu ajutorul laserului (fara durere).
WIDESCREEN+

Inhalosedare

Actioneaza foarte rapid, stresul este combatut fiind inlocuit de o stare de relaxare. In plus, nivelul sedarii este controlat, dupa trecerea efectului pacientul nu va fi afectat de starea indusa.

Proteze Dentare Mobile

Tratament Laser Fara Durere la ProdentClinic Bucuresti

Tipuri de proteze dentare mobile:

Protezele dentare mobile pot fi impartite in trei categorii: proteze scheletate,  proteze scheletizate si proteze acrilice. Protezele scheletate sunt superioare atunci cand vine vorba de confort.

Cu toate acestea, medicii dentisti sustin ca o proteza dentara mobila trebuie sa fie ultima solutie pentru pacienti, acestia avand obligatia de a se prezenta la cabinet cu mult timp inainte de a se ajunge in aceasta situatie.

Ce este proteza dentara fixa?

Pacientul care apeleaza intr-un final la o astfel de proteza, trebuie sa indeplineasca o serie de conditii, protezele dentare mobile fiind mai eficiente atunci cand exista dinti sanatosi sau implanturi.

In general, daca este de calitate, o proteza dentara mobila nu impune cine stie ce restrictii pentru pacienti, si este bine cunoscut faptul ca acestea pot rezista chiar si 10 ani.
Protezele acrilice mobile sunt recomandate de catre medicii stomatologi atunci cand pacientul nu mai prezinta toti dintii de pe arcade si cand cativa sau toti dintii au fost extrasi.

Astfel, protezele acrilice mobile pot fi partiale sau totale. Desi protezele acrilice mobile nu pot oferi confortul unei danturi naturale, sau macar a unei proteze scheletate, materialele si tehnicile moderne ii ajuta pe pacienti sa o tolereze destul de bine. Proteza acrilica are baza de culoarea gingiei si reuseste sa refaca fidel din punct de vedere fizionomic atat gingia din jurul dintilor cat si transparenta acestora.

Protezele mobile partiale pot fi acrilice, fixandu-se de dintii ramasi pe arcada cu ajutorul unor crosete de sarma sau scheletate din acrilat si metal (crom-cobalt).

Din punct de vedere estetic, acestea sunt considerate superioare celor acrilice deoarece au un sistem de prindere eficient pe dintii vecini.

In realizarea unei proteze dentare acrilice intra numerosi pasi, stomatologul va lua cateva amprente ale dintilor, care sunt trimise tehnicianului si care vor ajuta la solutionarea problemelor pacientilor.
Indicatii pentru igienizarea protezei si a cavitatii orale

Proteza trebuie igienizata la fel de bine precum dintii naturali, aceasta se va spala cu periuta de dinti si cu o pasta neabraziva, dupa fiecare masa, de cel putin doua ori pe zi. Dupa spalarea acesteia, seara, proteza trebuie pusa in apa in care s-a dizolvat in prealabil o solutie speciala de curatare.

Purtand proteza cat mai mult timp, pacientul se va obisnui destul rapid cu prezenta sa. Se recomanda evitarea consumului alimentelor foarte tari, deoarece acestea pot deteriora proteza.

Pret proteze dentare la clinica stomatologica ProDent Clinic

Reparatie proteza acrilica

120 lei

Proteza acrilica partiala

1300 lei

Proteza acrilica totala

1800 lei

Proteza mobila totala

1800 lei

Proteze Flexibile

2500 lei

Proteza mobila scheletata

3750 lei

Contact

icon-phone

0720.932.294

icon-email

office@prodentclinic.ro

icon-location

Soseaua Nordului nr. 60, Bucuresti

 Barbat Femeie Copil

Vino alaturi de noi!

0
zambete aduse
0
medici specialisti
0
clinici dentare

gama completa

de servicii stomatologice