Programeaza-te la o consultatie si profita de cele mai noi tehnologii!

WIDESCREEN+

Tratamente Laser

Clinica noastra dispune de ultimele tehnologii din domeniul stomatologic si ofera solutii de tratament cu ajutorul laserului (fara durere).
WIDESCREEN+

Inhalosedare

Actioneaza foarte rapid, stresul este combatut fiind inlocuit de o stare de relaxare. In plus, nivelul sedarii este controlat, dupa trecerea efectului pacientul nu va fi afectat de starea indusa.

Proteze Dentare Flexibile

Tratament Laser Fara Durere la ProdentClinic Bucuresti

Avantajele protezelor dentare flexibile

Pacientii care doresc o alternativa confortabila si estetica pentru protezele dentare traditionale, ar putea fi interesati de protezele dentare flexibile.

Datorita tehnologiei avansate care ajuta la potrivirea formei dintilor si gingiilor dupa inserare, protezele dentare flexibile pot fi utilizare atunci cand nu exista suficient tesut osos necesar aplicarii implanturilor dentare care sa inlocuiasca dintii lipsa.

Ce sunt protezele dentare flexibile?

Proteza dentara flexibila se monteaza foarte usor datorita elasticitatii sale si nu necesita utilizarea unor mecanisme de strangere din metal (cleme metalice) pentru a mentine proteza fixata.

Acest dispozitiv dentar este o solutie mai mult decat satisfacatoare pentru persoanele cu dinti lipsa care au probleme estetice dentare, probleme de masticatie si dificultati in vorbire.

Proteza dentara flexibila ar putea fi solutia perfecta pentru pacientul care a pierdut unul sau mai multi dinti naturali, ca urmare a bolilor gingivale, a infectiilor dentare sau din cauza unui accident sportiv.

Folosind aceasta metoda de protezare, pacientii isi pot readuce zambetele inapoi, aratand un look absolut natural si incantator.

Inlocuirea dintilor lipsa poate avea un efect profund asupra aspectului si bunastarii generale a unui pacient.

Daca o persoana a pierdut unul sau mai multi dinti si nu a inlocuit lipsa acestora cu ajutorul implantelor dentare, a podurilor dentare sau a protezelor dentare, fata acesteia poate sa se deformeze si persoana in cauza va arata mult mai in varsta decat este in realitate.

De asemenea, protezele dentare flexibile pot mentine sanatatea orala a indivizilor, deoarece cei cu dinti lipsa pot experimenta cu usurinta fracturi ale dintilor restanti

. Pe langa avantajul estetic si cel de sanatate, protezele dentare flexibile usureaza viata pacientilor si datorita faptului ca acestea ajuta la masticatie si vorbire.

Iata care sunt, pe larg, avantajele folosirii unei proteze dentare flexibile:

• Pacientii care poarta proteze dentare flexibile nu vor experimenta durere sau disconfort in timpul montarii acestora datorita faptului ca aceste proteze nu trebuie aplicate cu ajutorul clemelor din metal sau cu adeziv.

• Protezele dentare flexibile reprezinta o solutie mai cosmetica pentru oameni, spre deosebire de protezele dentare traditionale. Materialul folosit pentru dispozitivul de fixare este transparent si se imbina perfect cu nuanta gingiilor naturale din gura.

• Timpul de fabricare al acestor proteze dentare este mult mai scurt, ceea ce este o solutie ideala pentru pacientii cu dinti lipsa. Faptul ca exista un numar redus de componente folosite, inseamna ca si timpul de confectionare a dispozitivului este mai scurt.

• Acest tip de proteza dentara se adapteaza perfect in gura oricarui pacient, indiferent de starea de sanatate a gingiilor sale.

Pret proteze dentare la clinica stomatologica ProDent Clinic

Reparatie proteza acrilica

120 lei

Proteza acrilica partiala

1300 lei

Proteza acrilica totala

1800 lei

Proteza mobila totala

1800 lei

Proteze Flexibile

2500 lei

Proteza mobila scheletata

3750 lei

Contact

icon-phone

0720.932.294

icon-email

office@prodentclinic.ro

icon-location

Soseaua Nordului nr. 60, Bucuresti

 Barbat Femeie Copil

Vino alaturi de noi!

0
zambete aduse
0
medici specialisti
0
clinici dentare

gama completa

de servicii stomatologice