Programeaza-te la o consultatie si profita de cele mai noi tehnologii!

WIDESCREEN+

Tratamente Laser

Clinica noastra dispune de ultimele tehnologii din domeniul stomatologic si ofera solutii de tratament cu ajutorul laserului (fara durere).
WIDESCREEN+

Inhalosedare

Actioneaza foarte rapid, stresul este combatut fiind inlocuit de o stare de relaxare. In plus, nivelul sedarii este controlat, dupa trecerea efectului pacientul nu va fi afectat de starea indusa.

Proteze Dentare Elastice

Tratament Laser Fara Durere la ProdentClinic Bucuresti

De ce elasticitate?

Daca inainte proteza dentara trebuia sa fie rigida pentru a fi eficienta, ei bine, noile descoperiri din domeniul stomatologic au initiat proteza dentara elastica, aceasta fiind cea mai confortabila pentru pacienti.

In mod traditional, protezele dentare au fost fabricate dintr-o baza de metal rigid, proiectat pentru a inlocui dintii lipsa la pacientii edentati partial (adica pacientilor carora le lipseste doar cativa dinti naturali).

Care sunt avantajele protezei elastice?

Desi protezele dentare complete si cele partiale au fost utilizate in stomatologie pentru multe decenii, ele pot pune oarecare probleme pentru unii pacienti, mai ales din punct de vedere estetic.

Proteza partiala elastica a aparut pentru prima data in anul 1950 si a deschis calea pentru o metoda de protezare partiala cu o estetica excelenta si cu un confort ridicat pentru pacientii care doresc sa lase podurile si implanturile dentare in favoarea protezelor detasabile.

Prin utilizarea unei baze flexibile, restaurarea se poate adapta la miscarea constanta si la flexibilitatea din cavitatea bucala. Protezele partiale elastice sunt fabricate intr-un laborator tehnic dentar, dupa retete personalizate.

Acestea implica o pregatire relativ simpla, deoarece dintii naturali ramasi in gura nu trebuie modificati in niciun fel.

Protezele elastice sunt, practic, invizibile deoarece nu exista cleme metalice care sa ajute in aplicarea acestora. Mai mult decat atat, cele mai multe materiale flexibile care intra in componenta protezelor dentare elastice seamana extrem de mult cu tesutul gingival, astfel ca zambetul pacientilor nu poate sa arate decat impecabil.

Cu toate ca exista o diversitate de avantaje din partea protezelor dentare elastice, este posibil sa fie, totusi, nevoie de o oarecare perioada de adaptare, mai ales daca pacientii nu au purtat aparate dentare inainte.

Motivele pentru care pacientii ar trebui sa opteze pentru proteze dentare partiale elastice:

Este adevarat ca protezele dentare elastice readuc zambetul pe chipurile pacientilor care au avut dinti lipsa. Dar pe langa aspectul estetic imbunatatit, aceste dispozitive stomatologice prezinta si beneficii importante:

• Ajuta la masticatie si vorbire.

• Ajuta la mentinerea formei fetei corespunzatoare.

• Anuleaza stresul din timpul muscaturilor.

• Impiedica deplasarea dintilor.

• Reduc riscul bolilor gingivale care pot imbolnavi, mai departe, intreg organismul.

Pret proteze dentare la clinica stomatologica ProDent Clinic

Reparatie proteza acrilica

120 lei

Proteza acrilica partiala

1300 lei

Proteza acrilica totala

1800 lei

Proteza mobila totala

1800 lei

Proteze Flexibile

2500 lei

Proteza mobila scheletata

3750 lei

Contact

icon-phone

0720.932.294

icon-email

office@prodentclinic.ro

icon-location

Soseaua Nordului nr. 60, Bucuresti

 Barbat Femeie Copil

Vino alaturi de noi!

0
zambete aduse
0
medici specialisti
0
clinici dentare

gama completa

de servicii stomatologice