Programeaza-te la o consultatie si profita de cele mai noi tehnologii!

WIDESCREEN+

Tratamente Laser

Clinica noastra dispune de ultimele tehnologii din domeniul stomatologic si ofera solutii de tratament cu ajutorul laserului (fara durere).
WIDESCREEN+

Inhalosedare

Actioneaza foarte rapid, stresul este combatut fiind inlocuit de o stare de relaxare. In plus, nivelul sedarii este controlat, dupa trecerea efectului pacientul nu va fi afectat de starea indusa.

Proteza Scheletata

Tratament Laser Fara Durere la ProdentClinic Bucuresti

Despre Protezele Scheletate

Protezele dentare sunt impartite in doua clase mari: proteze totale si proteze partiale. Proteza scheletata face parte din categoria protezelor dentare partiale mobile si este recomandata pacientilor care mai au cativa dinti naturali sanatosi.

Aceasta este compusa dintr-un schelet metalic din crom-cobalt, invelit intr-un material acrilic unde sunt pozitionati dintii artificiali.

Avantajele si dezavantajele protezei scheletate:

Proteza scheletata este o alternativa eficienta si moderna pentru pacientii care prezinta contraindicatii la implantele dentare, din cauza unor boli ale organismului, cum sunt diabetul si afectiunile cardiovasculare sau din cauza unor probleme ale cavitatii bucale, cum ar fi igiena orala precara, lipsa osului care serveste ca suport pentru implant sau din pricina elementelor anatomice vecine care sunt in contradictie cu introducerea implantului.

Lucrarile dentare care implica aplicarea protezelor scheletate sunt extrem de complexe si necesita mare finete deoarece presupun doua parti elementare: partea fixa (aplicarea unei punti dentare pe dintii restanti) si o parte mobilizabila (are un schelet metalic subtire ce leaga partile edentate si ocoleste dintii restanti).

Pe dintii de la marginile puntii se monteaza anumite unelte speciale (telescoape, culise, capse, sisteme articulate, sisteme magnetice), prin intermediul carora proteza scheletata este fixata de punte, oferind, de asemenea, un aspect estetic placut si un plus de confort pacientului.

Un alt avantaj al acestui tip de lucrare dentara este costul destul de scazut in comparatie cu pretul realizarii unui implant dentar.

De asemenea, timpul de efectuare al tratamentului cu proteza scheletata dureaza doar 3-4 saptamani, spre deosebire de implantele dentare care dureaza circa 6 luni de zile.
In cazul aparitiei unei probleme, proteza scheletata nu este total compromisa, deoarece se poate inlocui doar dintele cu problema.
Datorita suportului realizat din aliaj metalic, proteza este foarte rezistenta.
Sistemele speciale care ajuta la atasarea protezei de dintii naturali ai pacientului sunt total invizibile privirilor neavizate.
Desi sunt proteze mobile si trebuie scoase atunci cand se supun igienei corespunzatoare, protezele scheletate sunt foarte fixe atunci cand se folosesc.

Curatarea protezei scheletate este destul de usoara, ea putand fi scoasa din cavitatea bucala si periata ca dintii naturali.
Datorita faptului ca este ancorata de dintii restanti, proteza scheletata este extrem de rezistenta si fixa, chiar si in timpul masticatiei si vorbirii.

Pret proteze dentare la clinica stomatologica ProDent Clinic

Reparatie proteza acrilica

120 lei

Proteza acrilica partiala

1300 lei

Proteza acrilica totala

1800 lei

Proteza mobila totala

1800 lei

Proteze Flexibile

2500 lei

Proteza mobila scheletata

3750 lei

Contact

icon-phone

0720.932.294

icon-email

office@prodentclinic.ro

icon-location

Soseaua Nordului nr. 60, Bucuresti

 Barbat Femeie Copil

Vino alaturi de noi!

0
zambete aduse
0
medici specialisti
0
clinici dentare

gama completa

de servicii stomatologice