Programeaza-te la o consultatie si profita de cele mai noi tehnologii!

WIDESCREEN+

Tratamente Laser

Clinica noastra dispune de ultimele tehnologii din domeniul stomatologic si ofera solutii de tratament cu ajutorul laserului (fara durere).
WIDESCREEN+

Inhalosedare

Actioneaza foarte rapid, stresul este combatut fiind inlocuit de o stare de relaxare. In plus, nivelul sedarii este controlat, dupa trecerea efectului pacientul nu va fi afectat de starea indusa.

Proteza Dentara Fixa

Tratament Laser Fara Durere la ProdentClinic Bucuresti

Proteza dentara, fie ca este  totala sau partiala, reprezinta o solutie potrivita pentru inlocuirea mai multor dinti sau chiar a tuturor dintilor.  Acesta este tratamentul cel mai bun atunci cand nu exista suficienti dinti care sa fie capabili sa sustina o punte.

Daca proteza dentara reprezinta singura optiune la care pacinetii pot apela, este important ca aceasta sa nu aiba un aspect artificial.

Ce este proteza dentara fixa?

Proteza dentara este un dispozitiv care are rol de substituient al dintiilor care lipsesc, este fabricata din rasini acrilice si are capacitatea de a incorpora si alte materiale precum ceramica sau metalul pentru un suport structural aditional. Exista doua tipuri de proteze dentare: proteza totala si cea partiala.

Acestea sunt realizate pentru fiecare pacient in parte si presupun o prelucrare atenta si foarte detaliata.

In cazul in care un pacient isi pierde toti dintii, atunci o proteza dentara totala este cu siguranta tratamentul cel mai potrivit.

In situatia in care pacientii mai au cativa dinti, atunci se recomanda proteza dentara partiala, pentru a capata zambetul mult dorit.

Este o situatie foarte comuna ca unii dinti sa fie extrasi si, uneori, poate fi nevoie de o interventie chirurgicala care are rolul de a stabiliza protezele. Procedura debuteaza cu amprentarea arcadelor si a suprafetelor ocluzale, stomatologul folosindu-se de aceste informatii pentru realizarea protezei. Este nevoie de cateva sedinte pentru stabilirea nuantei danturii, a formei si pentru a adapta proteza.

O proteza dentara fixa reprezinta solutia ideala si eficienta pentru eliminarea problemei edentitiei in situatiile in care alte variante nu mai sunt posibile.

Daca se monteaza o astfel de proteza dentara fixa, aceasta are nevoie de o igienizare atenta si riguroasa, ce are in vedere prevenirea bolilor si a problemelor de natura stomatologica.

Ingrjirea protezei dentare fixe

Cateva reguli de baza pentru ingrijirea protezei dentare fixe:

  • Este nevoie ca pacientii sa efectueze un periaj corespunzator, de cel putin doua ori pe zi.
  • Se recomanda si utilizarea apei de gura deoarece aceasta ajuta foarte mult la igienizarea protezei si a intregii cavitati bucale.
  • Atunci cand purtati o proteza dentara fixa, se recomanda ca pacientii sa foloseasca o periuta interdentara, care ajuta la eliminarea resturilor alimentare stocate in locurile in care periajul nu face fataAlta informatie de care trebuie tinut cont este aceea ca proteza dentara fixa poate fi igienizata cu ajutorul dusului bucal. Acesta este un dispozitiv care presupune eliminarea unui jet de apa ce are in alcatuire substante antiseptice.

Pret proteze dentare la clinica stomatologica ProDent Clinic

Reparatie proteza acrilica

120 lei

Proteza acrilica partiala

1300 lei

Proteza acrilica totala

1800 lei

Proteza mobila totala

1800 lei

Proteze Flexibile

2500 lei

Proteza mobila scheletata

3750 lei

Contact

icon-phone

0720.932.294

icon-email

office@prodentclinic.ro

icon-location

Soseaua Nordului nr. 60, Bucuresti

 Barbat Femeie Copil

Vino alaturi de noi!

0
zambete aduse
0
medici specialisti
0
clinici dentare

gama completa

de servicii stomatologice