Programeaza-te la o consultatie si profita de cele mai noi tehnologii!

WIDESCREEN+

Tratamente Laser

Clinica noastra dispune de ultimele tehnologii din domeniul stomatologic si ofera solutii de tratament cu ajutorul laserului (fara durere).
WIDESCREEN+

Inhalosedare

Actioneaza foarte rapid, stresul este combatut fiind inlocuit de o stare de relaxare. In plus, nivelul sedarii este controlat, dupa trecerea efectului pacientul nu va fi afectat de starea indusa.

Ortodontie

Tratamente Rapide fara durere la ProdentClinic Bucuresti

Ce Este Ortodontia?

Ortodontia este o ramura a stomatologiei care se ocupa de studiul si tratarea neregulilor dentare si a celor maxilo-faciale. Tratamentul ortodontic permite aducerea dintilor si a maxilarelor intr-o armonie perfecta, in toate cele trei dimensiuni.

Rezultatele tratamentelor ortodontice pot imbunatati estetica dentara, sanatatea si functiile dentare, marind astfel increderea de sine a pacientilor.

Medicii stomatologi si cei specializati in ortodontie recomanda fiecarui parinte sa-si aduca toti copiii in varsta de 7 ani la un control ortodontic pentru a putea preveni eventualele probleme de dezvoltare a dintilor.

Tratamentul precoce, atunci cand este indicat, poate fi extrem de valoros in prevenirea viitoarelor probleme de crestere a dintilor si maxilarelor. In majoritatea cazurilor, tratamentul nu incepe mai devreme de 10-12 ani.

Cele mai bune rezultate ale tratamentelor ortodontice provin din corectarea dezechilibrelor de crestere. Acesta este unul dintre motivele pentru care acest tip de consultatii trebuie sa fie efectuat cand copilul are 7 ani, deoarece atunci oasele faciale sunt inca in crestere.
Desi tratamentele ortodontice se recomanda pacientilor cu varste fragede, adultii pot sa se trateze de asftel de probleme. Niciodata nu este prea tarziu de a ne bucura de un zambet impecabil! Unii adulti au dinti lipsa lucru ce poate determina o miscare anormala a dintilor ramasi.

Altii pot purta aparate dentare cand sunt copii, insa dintii s-au mutat in pozitia initiala iar tratamentul trebuie refacut. De aceea toti cei care prezinta nereguli ale pozitionarii dintilor se pot trata cu succes la orice varsta.

Problemele ortodontice se rezolva prin purtarea aparatelor dentare. Aceste dispozitive stomatologice depun o presiune usoara si constanta, pentru a muta incet dintii in pozitia lor corespunzatoare. Din moment ce aparatele dentare sunt fixate pe dinti, ele lucreaza non-stop, inclusiv in timpul somnului.

Iata care sunt problemele ortodontice care pot fi corectate cu ajutorul aparatelor dentare:
• Inghesuirea dintilor – Cand exista prea multi dinti pentru a avea loc pe o arcada.
• Distantarea interdentara – Spatiile dintre dinti care rezulta din lipsa anumitor dinti sau din simplul fapt ca dintii nu umplu intreaga arcada dentara.
• Malocluzia pe linie meridiana – Cand centrul dintilor frontali de pe arcada superioara nu se intalneste cu centrul dintilor frontali de pe arcada inferioara.
• Ocluzia deschisa – Cand se formeaza un spatiu intre suprafetele ocluzale ale dintilor in momentul in care se realizeaza muscatura pe dintii posteriori.
• Ocluzia incrucisata – Cand dintii de pe arcada superioara nu se potrivesc cu cei de pe arcada inferioara in momentul in care se realizeaza o muscatura normala.
• Ocluzia inversa – Cand dintii frontali inferiori sunt iesiti foarte mult in fata sau cand dintii frontali superiori sunt situati foarte mult in spate.
• Supraocluzia verticala – Cand dintii frontali de pe arcada superioara ies cu mult in fata dintilor frontali de pe arcada inferioara.

Tratamente Ortodontice Realizate la ProDentClinic

Pret aparat dentar la clinica stomatologica ProDent

Pret control aparat dentar fix

125 lei

Pret control aparat dentar lingual

160 lei

Aparat dentar fix cu bracketi metalici

2,850 lei

Aparat dentar disjunctor

1,550 lei

Aparat dentar fix ceramic

3,500 lei

Aparat dentar fix mixt

3,500 lei

Aparat dentar dentar mobil

1,200 lei

Aparat dentar fix cu bracketi de safir

4,500 lei

Aparat dentar Daimon

1,100 euro

Aparat dentar invizibil-incognito,invisalign

2.650 euro

Contact

icon-phone

0720.932.294

icon-email

office@prodentclinic.ro

icon-location

Soseaua Nordului nr. 60, Bucuresti

 Barbat Femeie Copil

Vino alaturi de noi!

0
zambete aduse
0
medici specialisti
0
clinici dentare

gama completa

de servicii stomatologice