Programeaza-te la o consultatie si profita de cele mai noi tehnologii!

WIDESCREEN+

Tratamente Laser

Clinica noastra dispune de ultimele tehnologii din domeniul stomatologic si ofera solutii de tratament cu ajutorul laserului (fara durere).
WIDESCREEN+

Inhalosedare

Actioneaza foarte rapid, stresul este combatut fiind inlocuit de o stare de relaxare. In plus, nivelul sedarii este controlat, dupa trecerea efectului pacientul nu va fi afectat de starea indusa.

Ortodontie Copii

Tratament Rapid fara durere la ProdentClinic Bucuresti

Prima vizita la medicul ortodont

Ortodontia a evoluat foarte mult in ultimele decenii. Progresul s-a inregistrat atat datorita perfectionarii metodelor de investigatie, cat si a metodelor de tratament( cercetari asupra materialelor, imaginarea unui nou design pentru bracketuri).Cum ajung copiii la medicul ortodont?

Care sunt avantajele?

Copiii se prezinta cel mai adesea la medicul ortodont la recomandarea altui medic, fie el medicul dentist practicant de stomatologie generala, fie la recomandarea medicilor specialisti in: pediatrie ( acestia urmaresc indeaproape cresterea copiilor si pot sesiza precoce o tulburare aparuta la nivelul aparatului dento-maxilar), Orl ( patologia studiata de acestia este invecinata ca localizare cu structurile dento-maxilare), dar si endocrinologie ( tulburarile endocrine pot avea efecte si asupra structurilor dento-maxilare).

De asemenea, aspectele de ordin fizionomic, observate fie de parinti, in cazul copiilor mai micuti, fie de adolescentii aflati in perioada in care le creste interesul pentru aspectul lor fizic, malpozitiile dentare fiind evidente pentru ei, uneori cu consecinte asupra relatiilor lor sociale.

Cate feluri de aparate ortodontice exista? Aparatele ortodontice sunt de mai multe feluri: acestea sunt fie mobile, asa numitele “placute ortodontice” , care se pot indeparta si repune in cavitatea bucala, de catre medic sau de catre pacient, in orice moment, fie sunt aparate fixe, bracketii sunt ” lipiti” pe dinti si se indeparteaza doar la sfarsitul tratamentului.

Medicul ortodont este cel care decide ce tip de aparat este potrivit pentru fiecare pacient in parte, acesta fiind cel care stabileste planul de tratament dupa o analiza amanuntita a cazului. Pacientii si parintii acestora trebuie sa fie constienti ca tratamentul poate fi unul de lunga durata si pentru reusita acestuia este nevoie de cooperarea perfecta intre medic si pacient, acesta trebuie sa se prezinte regulat la sedintele de control si tratament.

Tratamente Ortodontice Realizate la ProDentClinic

Pret aparat dentar la clinica stomatologica ProDent

Pret control aparat dentar fix

125 lei

Pret control aparat dentar lingual

160 lei

Aparat dentar fix cu bracketi metalici

2,850 lei

Aparat dentar disjunctor

1,550 lei

Aparat dentar fix ceramic

3,500 lei

Aparat dentar fix mixt

3,500 lei

Aparat dentar dentar mobil

1,200 lei

Aparat dentar fix cu bracketi de safir

4,500 lei

Aparat dentar Daimon

1,100 euro

Aparat dentar invizibil-incognito,invisalign

2.650 euro

Contact

icon-phone

0720.932.294

icon-email

office@prodentclinic.ro

icon-location

Soseaua Nordului nr. 60, Bucuresti

 Barbat Femeie Copil

Vino alaturi de noi!

0
zambete aduse
0
medici specialisti
0
clinici dentare

gama completa

de servicii stomatologice