Programeaza-te la o consultatie si profita de cele mai noi tehnologii!

WIDESCREEN+

Tratamente Laser

Clinica noastra dispune de ultimele tehnologii din domeniul stomatologic si ofera solutii de tratament cu ajutorul laserului (fara durere).
WIDESCREEN+

Inhalosedare

Actioneaza foarte rapid, stresul este combatut fiind inlocuit de o stare de relaxare. In plus, nivelul sedarii este controlat, dupa trecerea efectului pacientul nu va fi afectat de starea indusa.

Operatie Dentara

Tratament Laser Fara Durere la Prodent Clinic

Despre Operatile Dentare

Tehnologia a evoluat simtitor in domeniul stomatologiei, astfel ca astazi pot fi efectuate interventii care in anii trecuti nici nu s-ar fi crezut posibile. Operatiile dentare sunt destul de des intalnite, astfel ca un numar ridicat de situatii poate impune necesitatea lor. Cele mai comune situatii sunt:

Eruptia Dentara

Maseaua de minte este cunoscuta drept cel de al treilea molar si reprezinta ultimul dinte care se dezvolta. Uneori, acesti dinti erup din gingie, iar spatiul necesar dezvoltarii corespunzatoare este suficient, insa, de cele mai multe ori pacientii se confrunta cu probleme. In plus, rareori se intampla ca molarii de minte sa erupa in pozitia potrivita si fara a aduce prejudicii dintior vecini si gingiilor.

Eruptia molarilor de minte poate sa duca la inflamatii, durere si infectia gingiei din apropierea acestora. De asemenea, se pot aduce prejudicii iremediabile la nivelul danturii vecine, precum si a gingiilor sau maxilarului, formandu-se chisturi care distrug testul osos.

Din aceste motive, medicii recomanda ca molarii de minte sa fie extrasi cu ajutorul unei operatii dentare, astfel incat sa fie evitate o multime de riscuri. Nu doar molarii pot fi inclusi in gingie, ci si premolarii sau caninii, insa in toate cazurile, acestia sunt extrasi prin intermediul interventiilor chirurgicale.

Pierderi dentare

Implanturile dentare reprezinta cea mai potrivita modalitate de a inlocui dintii pierduti din diferite cauze, precum accidente sau infectii. Implanturile sunt mai potrivite decat lucrarile protetice, deoarece acestea nu aduc prejudii dintilor vecini si preiau toate functiile dintilor naturali.

Acestea au rolul de a inlocui radacina dentara care lipseste, iar ulterior i se va atasa coroana dentara. Astfel, inserarea implanturilor impune o operatie dentara foarte comuna, insa complexa.

Cei mai potriviti candidati sunt pacientii care dispun de cantitatea si calitatea osoasa adecvata, pentru a fi excluse infectiile si alte interventii in plus. De asemenea, pacientii trebuie sa mentina o igiena orala corespunzatoare pentru ca operatia sa reprezinte un succes.

Probleme legate de maxilar

Dezvoltarea inegala a maxilarului reprezinta un caz  comun ce presupune ca in cazul anumitor persoane maxilarul superior sa fie mai mare decat cel inferior sau invers.

Acest fenomen poate cauza dificultati de vorbire, inghitire sau respiratie, iar multe situatii pot fi remediate prin intermediul tratamentelor ortodontice, insa atunci cand nu este posibil, se opteaza pentru o operatie dentara de aditie osoasa. Fie ca maxilarele trebuie doar ajustate, fie ca mai trebuie adaugata o cantitate redusa de os, procedurile sunt efectuate cu ajutorul interventiilor chirurgicale.

De asemenea, uneori probleme ortodontice pot fi remediate prin operatiile dentare, astfel ca pacientii nu mai trebuie sa poarte aparate dentare.

In schimb, aceste interventii sunt recomandate doar atunci cand dispozitivele ortodontice nu pot remedia situatia propusa, insa si in aceste cazuri poate fi nevoie de aditie osoasa. Procedura impune o interventie destul de des intalnita, insa care poate fi dificila daca medicul nu este bine pregatit.

Alte Proceduri

Alte conditii care impun necesitatea operatiilor dentare sunt remedierea leziunilor suferite la nivelul fetei, pentru corectarea maxilarelor.

De asemenea, interventiile chirurgicale mai sunt intalnite atunci cand radacina dentara prezinta o infectie care trebuie indepartata, procedura fiind numita rezectie apicala.

Tratament Laser la ProdentClinic:

Clinica noastra dispune de ultimele tehnologii in domeniul stomatologic si ofera solutii de tratament pentru chirurgia dentara cu ajutorul laserului (fara durere).

Preturi Chirurgie Dentara la Clinica Stomatologica ProDent

Sutura

90 lei

Extractie simpla

200 lei

Extractie rest radicular

250 lei

Extractie cu grad crescut de dificultate

350 lei

Extractie canin inclus

500 lei

Extractie molar de minte erupt

350 lei

Extractie molar de minte inclus

600 lei

Extractie molar de minte semiinclus

500 lei

Contact

icon-phone

0720.932.294

icon-email

office@prodentclinic.ro

icon-location

Soseaua Nordului nr. 60, Bucuresti

 Barbat Femeie Copil

Vino alaturi de noi!

0
zambete aduse
0
medici specialisti
0
clinici dentare

gama completa

de servicii stomatologice