Programeaza-te la o consultatie si profita de cele mai noi tehnologii!

WIDESCREEN+

Tratamente Laser

Clinica noastra dispune de ultimele tehnologii din domeniul stomatologic si ofera solutii de tratament cu ajutorul laserului (fara durere).
WIDESCREEN+

Inhalosedare

Actioneaza foarte rapid, stresul este combatut fiind inlocuit de o stare de relaxare. In plus, nivelul sedarii este controlat, dupa trecerea efectului pacientul nu va fi afectat de starea indusa.

Membrane Prf

Tratamente Laser Rapide Fara Durere la ProDent Clinic Bucuresti

Orice interventie stomatologica urmam implica nevoia unei anumite perioade de vindecare, care variza in functie de procedura careia am fost supusi.

In schimb, in ziua de azi aceasta perioada poate sa fie cu 90% mai scurta deoarece tehnologia evolueaza constant in stomatologie, astfel ca solutia este reprezentata de un nou tip de membrane, PRF, care promit o multime de avantaje.

Care sunt avantajele?

Aceasta tehnologie presupune existenta unor factori ce favorizeaza dezvoltarea proteinelor care ne apartin propriului organism, iar perioada de vindecare se reduce drastic.

Ce trebuie sa stiu despre membranele PRF?

Tehnologia propusa implica cea mai moderna cale de obtinere a acestui tip de membrane care ne sunt de folos atunci cand suntem supusi unui tratament ce impune o anumita perioada de vindecare.

Astfel, fie ca este vorba de interventii chirurgicale complexe, fie de simple tratamente la nivelul cavitatii bucale, aceste membrane PRF joaca un rol esential deoarece favorizeaza vindecarea rapida in urma traumelor suferite din cauza interventiilor necesare.

Astfel, totul este posibil prin folosirea unor plachete de sange, care provin de la pacienti si care se activeaza pentru favorizarea regenerarii si stimularii tesuturilor intr-o perioada redusa.

Pacientii pot depasi cu usurinta orice accident, iar totul se efectueaza prin intermediul organismului, in timp ce nu exista efecte secundare sau alte riscuri ascunse.

Unde se gasesc membranele PRF?

Plasma sangelui este concentrata in trombocite, motiv pentru care acestea sunt obtinute de la nivelul organismului pacientilor cu scopul de a regenera orice tesut moale. Astfel, inainte de procedura implicata, pacientului i se va recolta sange ce se pastreaza in eprubete, urmand ca acesta sa fie reintrodus in sistemul circulator dupa analizare si modificare, astfel incat sa fie mentinute substantele benefice.

Aceste substante care se regasesc intr-o anumita concentratie, evolueaza, iar in cele din urma vor capata forma unor membrane, astfel ca zonele lezate trebuie hidratate. Pe aceasta cale, toata durata necesara vindecarii scade drastic, de la cateva luni, la doar cateva zile.

Care sunt avantajele propuse de membranele PRF?

Aceasta tehnologie moderna favorizeaza circulatia sangelui, iar rezultatele benefice sunt obtinute datorita faptului ca vasele existente sunt stimulate. Membranele PRF se recomanda a fi folosite atunci cand pacientii sunt supusi unor interventii de aditie osoasa, deoarece aceste tratamente implica perioade lungi de vindecare.

Aici intervin avantajele tehnologiei propuse, urmand ca pacientii sa nu mai astepte pana la 9 luni pentru vindecare, iar implanturile sa poata fi inserate in timp record. Membranele PRF nu propun efecte secundare datorita faptului ca sunt prelucrate doar substante ce provin din organismul pacientului.

Astfel, tehnologia poate fi de folos pentru mai multe interventii, de la sinus lifting, la implanturi dentare, leziunile suferite de organism se vor vindeca mult mai repede, in timp ce organismul este protejat impotriva efectelor secundare propuse de aceste interventii.

In plus, membranele PRF sunt recomandate si in cazul in care pacientii sunt afectati de parodontoza, deoarece cu ajutorul acestora osul este mult mai protejat si nu se mai deterioreaza cu aceeasi usurinta.

Pret membrane PRF la clinica stomatologica ProDent Clinic

Pret membrana PRF

1,150 lei

Contact

icon-phone

0720.932.294

icon-email

office@prodentclinic.ro

icon-location

Soseaua Nordului nr. 60, Bucuresti

 Barbat Femeie Copil

Vino alaturi de noi!

0
zambete aduse
0
medici specialisti
0
clinici dentare

gama completa

de servicii stomatologice