Programeaza-te la o consultatie si profita de cele mai noi tehnologii!

WIDESCREEN+

Tratamente Laser

Clinica noastra dispune de ultimele tehnologii din domeniul stomatologic si ofera solutii de tratament cu ajutorul laserului (fara durere).
WIDESCREEN+

Inhalosedare

Actioneaza foarte rapid, stresul este combatut fiind inlocuit de o stare de relaxare. In plus, nivelul sedarii este controlat, dupa trecerea efectului pacientul nu va fi afectat de starea indusa.

Inhalosedare

Stomatologie Moderna cu Laser Fara Durere la ProDent Clinic Bucuresti

Ce este inhalosedarea?

Inhalosedarea este o tehnica utilizata foarte des in tarile straine, fie ca este vorba de adulti, fie de copii, oricine poate beneficia de avantajele aduse de aceasta procedura.

In ultimii ani, inhalosedarea a inceput sa devina mai cunoscuta si in tara noastra, iar mai multe cabinete medicale (inclusiv a noastra)  o pun la dispozitia pacientilor.

Ce este protoxidul de azot?

Odata ce sunt supusi unui tratament de inhalosedare, cei mai multi dintre pacienti isi depasesc frica de dentisti, iar la proceduri urmatoare nu mai au nevoie sa treaca prin acest proces, depasind cu usurinta emotiile care ii cuprindeau in trecut.

Acesta este un gaz, care in combinatie cu oxigenul are rolul de a combate anxietatea aparuta in timpul tratamentelor specifice stomatologiei.

Dupa ce se inhaleaza, acesta produce un efect de calmare, astfel ca este ideal pentru pacientii care inca prezinta frica de dentisti.

Avantajele inhalosedarii cu protoxid de azot

Unul dintre cele mai mari avantaje este ca actioneaza foarte rapid, adica la doar cateva minute dupa ce a fost administrat, stresul este combatut, fiind inlocuit de o stare de relaxare. In plus, nivelul sedarii este controlat, in functie de nivelul potrivit pentru relaxare.

De asemenea, timpul aferent recuperarii este de scurta durata, adica in cel mult 5 minute de la administrare, vor disparea toate efectele prezente in organism.

Protoxidul de azot este recomandat de catre medici deoarece dupa trecerea efectului, pacientul nu va fi afectat de starea indusa si va putea reveni la activitatile normale imediat, ca si cum nimic nu s-ar fi intamplat.

Cat de sigura este inhalosedarea?

Protoxidul de azot este cea mai sigura metoda de sedare utilizata in tratamentele stomatologice, nu dauneaza, este eliminat cu usurinta din organism si este recomandat persoanelor care trebuie sa apeleze la operatiuni de stomatologie.

Trebuie mentionat faptul ca inhalosedarea este diferita de anestezia generala, deoarece prin intermediul protoxidului de azot, pacientii sunt constienti si receptivi in decursul tratamentului.

Este recomandata copiilor?

Rareori se intampla ca acestia sa se simta relaxati atunci cand stiu ca au de trecut pragul unui cabinet de stomatologie, motiv pentru care este important ca acestia sa fie sedati pentru realizarea operatiunii necesare in conditii optime, fara ca stomatologii sa fie afectati de agitatia celor mici. Protoxidul de azot este o metoda 100% sigura si eficienta, iar prin intermediul acestei substante copiii nu se vor mai teme de dentist, fiind mult mai linistiti si cuminti.

Inhalosedarea nu este o anestezie generala

Aceasta este o confuzie pe care multa lume o face, insa trebuie precizat ca inhalosedarea nu presupune ca pacientul sa fie anesteziat general, deoarece este constient si poate sa raspunda la adresarile celor din jur, in timp in situatia in care ar fi fost anesteziat complet, acesta nu ar fi fost constient. Efectul anesteziei generale tine pana la 3 ore, in timp inhalosedarea nu depaseste 40-50 de minute.

Pret Inhalosedare la Clinica Stomatologica ProDent Clinic

Inhalosedare

150 lei

Contact

icon-phone

0720.932.294

icon-email

office@prodentclinic.ro

icon-location

Soseaua Nordului nr. 60, Bucuresti

 Barbat Femeie Copil

Vino alaturi de noi!

0
zambete aduse
0
medici specialisti
0
clinici dentare

gama completa

de servicii stomatologice