Programeaza-te la o consultatie si profita de cele mai noi tehnologii!

WIDESCREEN+

Tratamente Laser

Clinica noastra dispune de ultimele tehnologii din domeniul stomatologic si ofera solutii de tratament cu ajutorul laserului (fara durere).
WIDESCREEN+

Inhalosedare

Actioneaza foarte rapid, stresul este combatut fiind inlocuit de o stare de relaxare. In plus, nivelul sedarii este controlat, dupa trecerea efectului pacientul nu va fi afectat de starea indusa.

Infectii Dentare

Laser Fara Durere la ProdentClinic Bucuresti. Medic Endodont Specialist !

Tratament Infectii Dentare cu Laser la ProDent Clinic:

Clinica noastra dispune de ultimele tehnologii in domeniul stomatologic si ofera solutia tratarii infectilor dentare cu ajutorul laserului (fara durere).Laserul inlocuieste freza, bisturiul si turbina.

Beneficiile tratamentelor stomatologice cu laser la ProDent Clinic:

  • Nu necesita suturi
  • Nu necesita anestezie
  • Sterilizeaza campul operator
  • Leziunea tesuturilor inconjuratoare este redusa
  • Ajuta la regenerarea tesuturilor
  • Lipsa traumei si a sangerarilor

Ce sunt infectile dentare?

Infectiile dentare sunt afectiuni care, daca raman netratate pot imbolnavi anumite zone importante ale organismului si anume, inima, articulatiile si rinichii.
Unele dintre cele mai dese cauze care produc infectiile dentare sunt cariile. Desi multi oameni nu merg la stomatolog atunci cand semnaleaza aparitia cariilor si amana pana cand durerile devin insuportabile, ei pot avea foarte mult de suferit din cauza bacteriilor care, desi nu produc prea multa durere pot afecta serios dintele, tesutul osos care sustine dintele si chiar oasele fetei, ajungand pana la nivelul urechilor.

Totodata, infectiile netratate pot cauza aparitia sinuzitei maxilare, care produce anumite secretii urat mirositoare ale nasului.

dentare au legatura cu nervul care se prelungeste in directia radacinilor. Prin atacarea nervului, radacina dintelui va fi infectata iar regiunile din vecinatate sunt expuse riscului de imbolnavire.

Alte cauze ale infectiilor dentare sunt obturatiile foarte adanci si lucrarile dentare efectuate incorect, de aceea este bine sa mergem la medicul dentist de cel putin 2 ori pe an pentru a face macar un control de rutina.

Atunci cand pacientii prezinta carii netratate, ei risca sa faca infectii dentare care pot evolua spre pierderea iremediabila a dintilor. Cea mai populara infectie dentara care poate cauza pierderea dintilor este abcesul dentar.

Acest tip de infectie contine niste bacterii periculoase care pot migra in sange, dand septicemie.

Mai mult decat atat, abcesul dentar se poate complica prin inflamarea purulenta a tesutului moale sublingual cauzand astfel blocarea limbii, tumefierea gatului si afectarea respiratiei.

Aceste infectii dentare nu pot fi tratate decat cu antibiotice sau prin interventii chirurgicale.

Bacteriile care produc infectiile dentare migreaza in sange si de acolo se raspandesc in tot organismul. Una dintre tintele cele mai expuse este inima.

Aceasta poate fi atacata de bacteriile din infectiile dentare, prin afectarea muschiului inimii sau a membranei care acopera inima, cauzand astfel miocardita sau pericardita.

Un alt organ ce poate fi rapus de infectiile dentare este rinichiul.

Singura metoda de prevenire a infectiilor dentare si a complicatiilor pe care le cauzeaza, este vizita de rutina la cabinetul stomatologic.

Nu ezitati sa mergeti la stomatolog de cel putin 2 ori pe an chiar daca nu aveti nicio problema dentara!

Tratamente Endodontice Realizate la ProDentClinic

Pret tratament endodontic la clinica stomatologica ProDent Clinic

Endodontie microscopica monoradicular

500 lei

Endodontie microscopica pluriradicular 2 canale

625 lei

Endodontie microscopica pluriradicular 3 canale

850 lei

Tratament Endodontic (Canal suplimentar )

125 lei

Endodontie microscopica Molar Minte

1375 lei

Contact

icon-phone

0720.932.294

icon-email

office@prodentclinic.ro

icon-location

Soseaua Nordului nr. 60, Bucuresti

 Barbat Femeie Copil

Vino alaturi de noi!

0
zambete aduse
0
medici specialisti
0
clinici dentare

gama completa

de servicii stomatologice