Programeaza-te la o consultatie si profita de cele mai noi tehnologii!

WIDESCREEN+

Tratamente Laser

Clinica noastra dispune de ultimele tehnologii din domeniul stomatologic si ofera solutii de tratament cu ajutorul laserului (fara durere).
WIDESCREEN+

Inhalosedare

Actioneaza foarte rapid, stresul este combatut fiind inlocuit de o stare de relaxare. In plus, nivelul sedarii este controlat, dupa trecerea efectului pacientul nu va fi afectat de starea indusa.

Indreptare Dinti

Tratament Ortodontic Rapid Fara Durere la ProDent Clinic

Ce Sunt Aparatele Dentare?

Indreptarea dintilor implica utilizarea unui aparat dentar, care are rolul de a imbunatati aspectul si functiile dintilor strambi, incalecati, distantati sau aglomerati. Aceasta ramura a stomatologiei se numeste ortodontie, cuvant care provine din denumirile greci “orthos”, care inseamna drept sau corect si “odontes”, care inseamna dinti.

Tratamentul ortodontic poate fi efectuat pentru a rezolva urmatoarele probleme dentare:

• golurile dintre dinti;
• dintii aglomerati;
• dintii strambi.

In afara aspectului inestetic pe care il ofera dintii strambi, exista dovezi care demonstreaza faptul ca acestia pot crea probleme de sanatate orala, fiind mult mai expusi riscului de a se caria.

Daca dintii sunt drepti, ei pot fi curatati mult mai usor si, prin urmare, riscul de a dezvolta carii dentare sau boli gingivale este mult mai scazut. In plus, in cazul in care dintii nu sunt drepti, mestecarea alimentelor ar putea fi ingreunata sau vorbirea si fonetica ar putea fi afectate.

Tratamentul ortodontic presupune, de obicei, purtarea unei orteze (cunoscuta mai mult sub denumirea de aparat dentar) pe dinti.

Acest dispozitiv va pune o presiune specifica asupra dintilor, pentru a-i muta la locul potrivit. Tratamentul necesita timp indelungat de ameliorare, perioada in care vizitele la medicul ortodont trebuie facute o data pe luna, pentru a ajusta aparatul, in functie de evolutia lucrarii sale.

Uneori, in cazul in care nu exista spatiu suficient in gura, ar putea fi necesara efectuarea unor extractii dentare, inainte de inceperea tratamentului ortodontic.

Daca maxilarul nu este drept, acesta poate provoca pozitionarea proasta a dintilor si atunci este nevoie de o interventie chirurgicala a maxilarului (chirurgie ortodontica).

Tratamentul ortodontic se realizeaza, de regula, in copilarie, insa si adultii pot efectua astfel de tratamente. Cea mai recomandata varsta pentru indreptarea dintilor este imediat dupa ce copilul a ramas fara dintii de lapte si dupa ce a capatat majoritatea dintilor permanenti, deci la aproximativ 12-13 ani.

Durata de timp necesara realizarii tratamentului ortodontic este variata, in functie de severitatea afectiunii.De regula, aparatul dentar trebuie purtat intre 6 luni si 2 ani.

Tratamente Ortodontice Realizate la ProDentClinic

Pret aparat dentar la clinica stomatologica ProDent

Pret control aparat dentar fix

125 lei

Pret control aparat dentar lingual

160 lei

Aparat dentar fix cu bracketi metalici

2,850 lei

Aparat dentar disjunctor

1,550 lei

Aparat dentar fix ceramic

3,500 lei

Aparat dentar fix mixt

3,500 lei

Aparat dentar dentar mobil

1,200 lei

Aparat dentar fix cu bracketi de safir

4,500 lei

Aparat dentar Daimon

1,100 euro

Aparat dentar invizibil-incognito,invisalign

2.650 euro

Contact

icon-phone

0720.932.294

icon-email

office@prodentclinic.ro

icon-location

Soseaua Nordului nr. 60, Bucuresti

 Barbat Femeie Copil

Vino alaturi de noi!

0
zambete aduse
0
medici specialisti
0
clinici dentare

gama completa

de servicii stomatologice