Programeaza-te la o consultatie si profita de cele mai noi tehnologii!

WIDESCREEN+

Tratamente Laser

Clinica noastra dispune de ultimele tehnologii din domeniul stomatologic si ofera solutii de tratament cu ajutorul laserului (fara durere).
WIDESCREEN+

Inhalosedare

Actioneaza foarte rapid, stresul este combatut fiind inlocuit de o stare de relaxare. In plus, nivelul sedarii este controlat, dupa trecerea efectului pacientul nu va fi afectat de starea indusa.

Implantologie

Tratamente Laser Fara Durere la ProdentClinic

Ce este implantologia?

Implantologia dentara presupune o procedura ce are menirea de inlocuire a dintilor deteriorati in proportii ridicate sau a celor care au fost deja extrasi. Conform statisticilor, un numar important de pacienti pierd anual cel putin un dinte ca urmare a cariilor, accidentelor, a diferitelor afectiuni ori a inaintarii in varsta.

Este important de stiut ca edentatia atrage cu sine si alte probleme, pe langa cele legate de estetica si capacitatea de masticatie a alimentelor. Astfel, implantologia dentara vine in ajutorul celor care iau in considerare inlocuirea danturii, obtinand restaurari perfect functionale.

Cum afecteaza edentatia?

Lipsa dintilor afecteaza modul de mestecare al alimetelor, insa si vorbirea sau estetica, fiind compromisa si sanatatea generala a cavitatii orale. Astfel se suprasolicita dintii invecinati, iar structura osoasa a zonei intra intr-un proces de deteriorare.

Datorita evolutiei tehnologiei in domeniul stomatologic, implantologia dentara are capacitatea de a reda radacinii functia unui dinte natural, fiind si un punct de sprijin pentru noul dinte.

Prima etapa a acestui tratament este montarea implantului. Acestea sunt special concepute pentru a imita forma unei radacini de dinte adevarat.

Structura dintelui fals are forma unui surub, este realizat din titan si se aplica in maxilar, pentru a fi foarte stabil, fiind evitate sansele de deteriorare sau de mobilitate ulterioara.

Implanturi Dentare Realizate la ProDentClinic

Cum se realizeaza implantologia dentara?

Dupa mai multe teste si consultatii, urmeaza etapa procedurii propriu zise, cand are loc administrarea unui anestezic loc in zona cu pricina, pentru ca mai apoi sa se inceapa operatiunea de inserare a piesei.

In cazul in care pacientii sunt speriati de procedura ce urmeaza a fi efectuata, desi nu au de ce, pot alege o anestezie superioara.

Urmatorul pas este introducerea implantului din titan in os, care se va integra in urmatoarele saptamani. Exista si cazuri in care osul in care se urmeaza sa se realizeze implantul, sa nu fie intr-o cantitate suficienta sau de o calitate corespunzatoare, situatie in care este nevoie de pregatirea acestuia pentru a suporta un astfel de tratament.

In ziua de azi, in stomatologie, implantologia dentara reprezinta o interventie foarte comuna si eficienta pentru a inlocui dantura.

Bineinteles ca exista mai multe forme de tratare a edentatiei, insa cu siguranta ca implantul dentar este cel mai potrivit deoarece ofera un aspect natural si 100% functional, prin intermediul caruia pacientii se pot bucura de un zambet de invidiat. Spre deosebire de clasicele coroane, implanturile nu produc disconfort, nu sunt incomode si preiau functiile dintilor adevarati.

Pret implant dentar la clinica stomatologica ProDent

Implant dentar Megaden Coreea

2,700 lei

Implant dentar Zimmer SUA

3,200 lei

Implant dentar Straumann

3,850 lei

Implant dentar Nobel Biocare Elvetia

4,500 lei

Proteza pe implanturi – patru implanturi

5,500 lei

Contact

icon-phone

0720.932.294

icon-email

office@prodentclinic.ro

icon-location

Soseaua Nordului nr. 60, Bucuresti

 Barbat Femeie Copil

Vino alaturi de noi!

0
zambete aduse
0
medici specialisti
0
clinici dentare

gama completa

de servicii stomatologice