Programeaza-te la o consultatie si profita de cele mai noi tehnologii!

WIDESCREEN+

Tratamente Laser

Clinica noastra dispune de ultimele tehnologii din domeniul stomatologic si ofera solutii de tratament cu ajutorul laserului (fara durere).
WIDESCREEN+

Inhalosedare

Actioneaza foarte rapid, stresul este combatut fiind inlocuit de o stare de relaxare. In plus, nivelul sedarii este controlat, dupa trecerea efectului pacientul nu va fi afectat de starea indusa.

Gutiera Albire Dinti

Orice Nuanta la ProdentClinic Bucuresti

Despre Gutiera de Albire

Gutiera pentru albirea dintilor reprezinta una dintre cele mai bune optiuni disponibile pentru imbunatatirea aspectului dintilor ingalbeniti.

Procedurile cosmetice dentare au devenit foarte populare in zilele noastre deoarece oamenii devin din ce in ce mai constienti de importanta igienei orale si doresc sa obtina acel zambet cuceritor pe care il poseda celebritatile de la Hollywood.

Cum functioneaza gutiera pentru albirea dintilor?

Acest dispozitiv numit gutiera este realizat, de obicei, dintr-un material flexibil care se modeleaza pe dinti. Materialul se aplica in jurul dintilor, astfel incat sa permita albirea suprafetei fiecarui dinte.

Medicii dentisti pot realiza forme speciale de gutiere, pentru a se potrivi exact unei anumite danturi. Unele gutiere sunt pre-umplute cu un agent de albire pe baza de peroxid, in timp ce altele sunt distribuite impreuna cu niste seringi ce contin un gel de albire.
Tratamentul trebuie aplicat de doua ori pe saptamana iar o sedinta necesita o durata de 45-60 de minute. Daca se administreaza de prea multe ori, tratamentul de albire a dintilor poate afecta grav smaltul dintilor!

Dezavantajele utilizarii gutierei pentru albirea dintilor
Gelul folosit in acest tratament de albire a danturii, contine peroxid de carbamida. Folosit in exces, acest agent poate deteriora smaltul dintilor, producand fisuri la nivelul suprafetelor dentare.

Desi utilizarea gutierei ce contine peroxid poate fi foarte eficienta in tratarea dintilor ingalbeniti, exista unele pericole asociate acesteia.
Exista persoane care se confrunta cu dureri la nivelul dintilor si gingiilor atunci cand aplica tratamentul de albire cu gutiera. Aceasta durere este, insa, eliminata din momentul in care gutiera este inlaturata de pe suprafata dintilor. Daca senzatia de durere nu dispare, trebuie consultat medicul stomatolog.

Tratamente de Albire Dentara Realizate la ProDentClinic

Avantajele folosirii gutierei pentru albirea dintilor

Este una dintre cele mai putin costisitoare metode pentru albirea danturii, spre deosebire de alte metode, cum ar fi cele cu laser sau albirea profesionala, care pot fi efectuate doar intr-un cabinet stomatologic.
Tratamentul este foarte usor de utilizat si ofera rezultate intr-un interval de timp relativ scurt.
Gutiera este un produs de albire ce se foloseste acasa, astfel ca sunteti scutiti de vizitele stomatologice.

Pret albire dentara la clinica stomatologica ProDent

Tratament Albire Dinti Acasa

750 RON

Tratament Albire Dinti Cu Laser

1200 RON

Albire Dentara cu lampa Zoom

1200 RON

Contact

icon-phone

0720.932.294

icon-email

office@prodentclinic.ro

icon-location

Soseaua Nordului nr. 60, Bucuresti

 Barbat Femeie Copil

Vino alaturi de noi!

0
zambete aduse
0
medici specialisti
0
clinici dentare

gama completa

de servicii stomatologice