Programeaza-te la o consultatie si profita de cele mai noi tehnologii!

WIDESCREEN+

Tratamente Laser

Clinica noastra dispune de ultimele tehnologii din domeniul stomatologic si ofera solutii de tratament cu ajutorul laserului (fara durere).
WIDESCREEN+

Inhalosedare

Actioneaza foarte rapid, stresul este combatut fiind inlocuit de o stare de relaxare. In plus, nivelul sedarii este controlat, dupa trecerea efectului pacientul nu va fi afectat de starea indusa.

Granulom Dentar

Laser Fara Durere la ProdentClinic Bucuresti. Medic Endodont Specialist !

Tratament Endodontic cu Laser la ProDent Clinic:

Clinica noastra dispune de ultimele tehnologii in domeniul stomatologic si ofera solutia tratarii granulomului dentar cu ajutorul laserului (fara durere).Laserul inlocuieste freza, bisturiul si turbina.

Beneficiile tratamentelor stomatologice cu laser la ProDent Clinic:

  • Nu necesita suturi
  • Nu necesita anestezie
  • Sterilizeaza campul operator
  • Leziunea tesuturilor inconjuratoare este redusa
  • Ajuta la regenerarea tesuturilor
  • Lipsa traumei si a sangerarilor

Ce este granulomul dentar?

Granulomul dentar reprezinta o mica acumulare purulenta, asemanatoare unui chist dentar. Desi are dimensiuni reduse, granulomul dentar nu trebuie neglijat deoarece poate provoca consecinte destul de grave.

Acesta se poate dezvolta fara a provoca dureri pana la un moment dat, insa cand durerile incep sa apara, ele sunt extrem de acute si insuportabile. Granulomul dentar este, de asemenea, o sursa serioasa de infectie a intregului organism, putand afecta cu usurinta rinichii, inima si alte organe importante ale corpului omenesc.

De aceea, este extrem de important ca granulomul dentar sa fie tratat fara superficialitate, in momentul in care este depistat.
Daca un pacient prezinta granulom dentar si il neglijeaza, abcesul dentar se va dezvolta curand si va avea efecte serioase.

Termenul medical pentru abcesul dentar este abces lateral – un edem purulent care provoaca dureri acute. Daca nici dupa aparitia durerii pacientul nu isi trateaza infectia, puroiul se poate raspandi de la lacasul dentar si va afecta intregul os maxilo-facial.

Cum se formeaza granulomul dentar?

Granulomul apical este, de fapt, un efect negativ al infiltrarii bacteriene a varfului radacinii dentare si a tesutului inconjurator. Bacteriile ajung la radacina prin intermediul canalului infectat al dintelui.

Tesutul osos din preajma varfului radacinii dentare afectate va fi inlocuit cu un tesut de granulatie, aceasta fiind, mai exact, o forma de aparare a organismului in fata corpurilor straine.

Care sunt simptomele granulomului dentar?
Granulomul nu are manifestari prea evidente. Daca suntem putin atenti putem observa o oarecare senzatie de jena sau durere in locul infectat iar dintele respectiv ar putea parea putin mai inalt decat ceilalti dinti din cavitatea bucala.

In momentele in care organismul dezvolta o scadere a imunitatii, granulomul dentar poate deveni extrem de dureros, zona dintelui afectat se va inflama iar unele organe ale corpului pot fi infectate, dezvoltand anumite boli.

Tratamente Endodontice Realizate la ProDentClinic

Efectele netratarii granulomului dentar:

• Reprezinta o sursa de infectie pentru intregul organism, putand afecta anumite organe si articulatiile;
• Poate afecta si radacinile dintilor din imediata vecinatate a dintelui infectat;
• In cazul in care granulomul dentar este localizat in zona dintilor laterali superiori, acesta poate cauza dezvoltarea unei sinuzite maxilare;
• Dupa ce granulomul apical a crescut in dimensiune, el va afecta osul de sustinere a dintelui, riscand o crestere a mobilitatii structurii dentare.

Pret tratament endodontic la clinica stomatologica ProDent Clinic

Endodontie microscopica monoradicular

500 lei

Endodontie microscopica pluriradicular 2 canale

625 lei

Endodontie microscopica pluriradicular 3 canale

850 lei

Tratament Endodontic (Canal suplimentar )

125 lei

Endodontie microscopica Molar Minte

1375 lei

Contact

icon-phone

0720.932.294

icon-email

office@prodentclinic.ro

icon-location

Soseaua Nordului nr. 60, Bucuresti

 Barbat Femeie Copil

Vino alaturi de noi!

0
zambete aduse
0
medici specialisti
0
clinici dentare

gama completa

de servicii stomatologice
Sumar
Data
Serviciu
Tratament Granulom Dentar cu Laser
Rating Mediu
51star1star1star1star1star