Programeaza-te la o consultatie si profita de cele mai noi tehnologii!

WIDESCREEN+

Tratamente Laser

Clinica noastra dispune de ultimele tehnologii din domeniul stomatologic si ofera solutii de tratament cu ajutorul laserului (fara durere).
WIDESCREEN+

Inhalosedare

Actioneaza foarte rapid, stresul este combatut fiind inlocuit de o stare de relaxare. In plus, nivelul sedarii este controlat, dupa trecerea efectului pacientul nu va fi afectat de starea indusa.

Gingivita Cronica

Tratament Laser Fara Durere la ProdentClinic Bucuresti. Medic Parodontolog Specialist.

Tratament Gingivita cu Laser la ProDent Clinic:

Clinica noastra dispune de ultimele tehnologii in domeniul stomatologic si ofera solutia tratamentului pentru gingivita cu ajutorul laserului (fara durere).Laserul inlocuieste freza, bisturiul si turbina.

Beneficiile tratamentelor stomatologice cu laser la ProDent Clinic:

  • Nu necesita suturi
  • Nu necesita anestezie
  • Sterilizeaza campul operator
  • Leziunea tesuturilor inconjuratoare este redusa
  • Ajuta la regenerarea tesuturilor
  • Lipsa traumei si a sangerarilor

Ce este gingivita cronica?

Aceasta afectiune reprezinta inflamarea tesutului gingiei din jurul danturii, situatie cauzata de placa bacteriana care nu este inlaturata de pe dantura prin intermediul periajului si care este stocata mai mult timp, in cele din urma ajungandu-se la formarea tartrului ce nu poate fi indepartat, decat in cadrul unui cabinet stomatologic.

Care sunt semnele gingivitei cronice?

Gingivita isi poate face simtita prezenta prin sangerarea gingiilor in momentul masticatiei sau vorbirii, insa si in momentul efectuarii periajului.

Daca in aceasta etapa a dezvoltarii afectiunii, pacientii nu iau masuri, atunci pot debuta si alte probleme, aparand inflamatiile, respiratia urat mirositoare, moment in care aceste semne pot fi tratate doar in cadrul unui cabinet stomatologic.

Cum se trateaza gingivita cronica?

Acest tratament se efectueaza de fiecare data in cadrul cabinetului, fiind necesare de cele mai multe ori 3 sau 4 sedinte, in functie de situatia prezentata de fiecare pacient in parte.

Asadar, pentru tratare este nevoie de un detartraj si un periaj profesional, insa uneori pot fi necesare si irigatii in zonele cu probleme, aplicandu-se niste solutii speciale pentru combaterea gingivitei, insa se pot utiliza si unguente, care trebuie aplicate local, toate acestea avand acelasi scop, de reprimare a disconfortului pacientului.

Cum se previne gingivita cronica?

Mai important este insa, ca pacientii sa poata preveni dezvoltarea acestor afectiuni pentru evitarea tuturor problemelor ale cavitatii bucale. In primul rand este nevoie de alcatuirea unui plan alimentar sanatos, echilibrat, care sa nu afecteze nici dantura.

De asemenea, este important ca pacientii sa adopte o igiena orala efectuata corespunzator si nu trebuie omisa folosirea atei dentare si a apei de gura dupa fiecare masa.

Este esential ca periajul sa fie efectuat corect pentru a fi inlaturata placa bacteriana, iar ata dentara este benefica deoarece poate patrunde in spatiile interdentare, unde se stocheaza resturi alimentare, si unde un simplu periaj nu poate face fata.

Apa de gura trebuie folosita pentru clatiri la finalul procesului, pentru ca pe aceasta cale pot fi eliminate ultimele resturi alimentare si dantura va fi mai protejata in fata tuturor pericolelor.

Dupa ce un pacient efectueaza un tratament pentru gingivita cronica, este esential ca acestia sa incerce sa pastreze igiena cavitatii bucale pentru ca aceasta sa nu reapara. In plus, nu trebuie uitate nici vizitele la stomatolog, de cel putin doua ori pe an, pentru ca dentistul este cel care poate descoperi inca din stadii incipiente diferite probleme ale cavitatii.

Contact

icon-phone

0720.932.294

icon-email

office@prodentclinic.ro

icon-location

Soseaua Nordului nr. 60, Bucuresti

 Barbat Femeie Copil

Vino alaturi de noi!

0
zambete aduse
0
medici specialisti
0
clinici dentare

gama completa

de servicii stomatologice