Programeaza-te la o consultatie si profita de cele mai noi tehnologii!

WIDESCREEN+

Tratamente Laser

Clinica noastra dispune de ultimele tehnologii din domeniul stomatologic si ofera solutii de tratament cu ajutorul laserului (fara durere).
WIDESCREEN+

Inhalosedare

Actioneaza foarte rapid, stresul este combatut fiind inlocuit de o stare de relaxare. In plus, nivelul sedarii este controlat, dupa trecerea efectului pacientul nu va fi afectat de starea indusa.

Fatete Portelan

Obtii un zambet perfect fara durere la ProdentClinic Bucuresti

Ce sunt fatetele dentare de portelan?

Fatetele din portelan sunt considerate a fi una dintre cele mai bune si rapide modalitati stomatologice de corectare a dintilor ciopliti, patati si strambi.

Aceste “cochilii” subtiri si fine de portelan se plaseaza in partea din fata a dintilor, oferindu-i pacientului un zambet luminos, natural si aliniat. Fatetele dentare reprezinta una dintre cele mai spectaculoase evolutii recente din Stomatologia Cosmetica.

Procedura de fixare a fatetelor din portelan:

Acest proces nu este unul simplu si cere multa precizie, arta si indemanare, putand fi efectuat corect doar de catre un specialist din stomatologie. Fatete sunt facute dintr-o carapace subtire de portelan si sunt atasate de dinte permanent.

Dentistii construiesc fatetele dupa amprenta dintilor pacientului si dupa anumite specificari de culori. Fiecare fateta trebuie sa fie personalizata pentru a se potrivi perfect si natural pe dintele corespunzator, astfel incat, dupa lipire, dantura sa aiba un aspect natural si frumos.

Dintii trebuie pregatiti inainte de a fi lipiti de fatete, prin eliminarea unui strat subtire de smalt din suprafata exterioara, de aproximativ jumatate de milimetru. Aceasta cantitate de smalt eliminata lasa, practic, loc portelanului ce va fi atasat, fara a crea senzatia unor dinti mai mari sau artificiali.

Utilizarea fatetelor din portelan:
Fatetele din portelan sunt folosite pentru a acoperi dintii stricati si inegali, dintii fara o forma estetica, dintii patati sau distantati, dintii extrem de galbeni si dintii sensibili. Acestea sunt foarte rezistente la factorii externi si nu se pateaza in urma consumului de ceai, vin, cafea sau tigari.
Mai mult decat atat, fatetele din portelan au avantajul unei durate de utilizare intre 10 si 20 de ani, dand un aspect luminos si atragator al zambetului, intr-un mod neartificial. Ele pot fi tratate ca niste dinti naturali si trebuie spalate cu regularitate cu periuta de dinti si curatate cu ata dentara.

Avantajele fatetelor din portelan:
• Deoarece portelanul este un tip de ceramica, acesta poate rezista la toate tipurile de pete. In cazul in care ei se murdaresc, pot fi curatati imediat in mod firesc, cu periuta de dinti sau prin lustruire.
• Ofera dintilor un aspect natural si sanatos, fara a putea face diferenta dintre un dinte cu fateta si unul natural.

Fatete Dentare Realizate la ProDentClinic

Pret fatete dentare la clinica stomatologica ProDent

Fatete Dentare Portelan

1,250 lei

Fatete Dentare Zirconiu

1,600 lei

Fatete Dentare No Prep

1,350 lei

Fatete Dentare Lumineers

2,500 lei

Contact

icon-phone

0720.932.294

icon-email

office@prodentclinic.ro

icon-location

Soseaua Nordului nr. 60, Bucuresti

 Barbat Femeie Copil

Vino alaturi de noi!

0
zambete aduse
0
medici specialisti
0
clinici dentare

gama completa

de servicii stomatologice