Programeaza-te la o consultatie si profita de cele mai noi tehnologii!

WIDESCREEN+

Tratamente Laser

Clinica noastra dispune de ultimele tehnologii din domeniul stomatologic si ofera solutii de tratament cu ajutorul laserului (fara durere).
WIDESCREEN+

Inhalosedare

Actioneaza foarte rapid, stresul este combatut fiind inlocuit de o stare de relaxare. In plus, nivelul sedarii este controlat, dupa trecerea efectului pacientul nu va fi afectat de starea indusa.

FATETE DENTARE

Obtii un zambet perfect fara durere la ProdentClinic Bucuresti

Ce sunt fatetele dentare?

Fatearea dentara, una dintre cele mai moderne mijloace de restaurare fixa, este o tehnica minim invaziva de protezare venita sa intampine cu succes solutionarea diferitelor probleme estetice. Fie ca vorbim despre coloratii intrinseci persistente – de tipul fluorozei sau petelor tetraciclinice, traumatisme sau chiar malpozitii dentare, fatetele constituie o varianta de tratament rapida, accesibila si superioara in ceea ce priveste conservarea tesuturilor dentare.

Cand se folosesc?

 • Fatetele dentare se folosesc pentru a transforma dintii stricati, colorati, deteriorati si strambi, in niste dinti albi, drepti si stralucitori. Fatetele dentare sunt, de fapt, niste foi foarte subtiri (cochilii) de culoarea si dimensiunea dintilor, construite din material rezistent si puternic, cum ar fi portelanul, ceramica sau zirconiul, menite sa imbunatateasca aspectul fizic al danturii.
 • Fatele dentare reprezinta solutia potrivita pentru persoanele care nu sunt multumite de aspectul danturii lor. Prin intermediul fatetelor se pot corecta spatiile inestetice, dimensiunea danturii sau culoarea dintilor. O optiune la care apeleaza din ce in ce mai multi pacienti sunt fatele dentare ceramice (din portelan). Acestea sunt elemente ceramice subtiri care se aplica pe suprafata danturii. Avantajul fatetelor fata de coroane este ca acestea nu presupun ca dintii sa fie slefuiti foarte mult
 • Ce tip de probleme trateaza fatetele dentare?  Exista o multime de probleme pentru care pacientii opteaza pentru tratamentul cu fatete dentare:.
 • Pentru dintii colorati sau patati, unde tratamentul de albire profesionala nu este eficient;
 • Pentru tratarea dintilor deteriorati, ciopliti sau rupti, din cauza bauturilor carbogazoase si a macinarii excesive;
 • Pentru ascunderea lacunelor (spatiilor goale) dintre dinti;
 • Pentru dintii stricati si cariati; fatetele dentare nu trateaza caria sau leziunea dintelui, insa poate fi o solutie mai rapida de a oferi un zambet atragator;
 • Pentru dintii care sunt putin strambi; fatetele dentare atasate in partea frontala a suprafetei dentare, pot oferi un zambet drept si perfect aliniat, cu un aspect natural.

Care sunt avantajele fatetelor dentare?

 • Ofera un aspect natural al dintilor;
 • Tesutul gingival tolereaza foarte bine materialele din care sunt facute fatetele dentare;
 • Fatetele sunt mult mai rezistente la pete decat dintii naturali;
 • Ofera un aspect alb, stralucitor si ascund o diversitate de defecte ale danturii.

Fatete Dentare Realizate la ProDentClinic

In ce consta tratamentul si procedura de montare a fatetelor dentare?

Prima parte a oricarei proceduri dentare consta in consultarea si examinarea danturii de catre un medic dentist specializat. Acesta trebuie sa explice pacientului procedura medicala si sa-i ofere un ghid precis in legatura cu etapele si costul tratamentului.

Inainte de proiectarea fatetelor dentare, stomatologul va avea nevoie sa ia amprenta dintilor care necesita tratament, in vederea modelarii exacte a fatetelor, dupa dimensiunile exacte. Folosind un instrument special, medicul va lua o mica parte din smaltul de pe partea frontala a dintilor, lasand loc fatetelor ce vor fi atasate, astfel incat noua dantura sa aiba aceeasi forma si dimensiune.

Tmpul fabricarii fatetelor dentare poate dura aproximativ 3 saptamani, dupa care zambetul dumneavoastra va arata impecabil, pentru o perioada de peste 10 ani!

Pret fatete dentare la clinica stomatologica ProDent

Fatete Dentare Portelan

1,250 lei

Fatete Dentare Zirconiu

1,600 lei

Fatete Dentare No Prep

1,350 lei

Fatete Dentare Lumineers

2,500 lei

Contact

icon-phone

0720.932.294

icon-email

office@prodentclinic.ro

icon-location

Soseaua Nordului nr. 60, Bucuresti

 Barbat Femeie Copil

Vino alaturi de noi!

0
zambete aduse
0
medici specialisti
0
clinici dentare

gama completa

de servicii stomatologice
Sumar
Data
Serviciu
Fatete Dentare
Rating Mediu
51star1star1star1star1star