Programeaza-te la o consultatie si profita de cele mai noi tehnologii!

WIDESCREEN+

Tratamente Laser

Clinica noastra dispune de ultimele tehnologii din domeniul stomatologic si ofera solutii de tratament cu ajutorul laserului (fara durere).
WIDESCREEN+

Inhalosedare

Actioneaza foarte rapid, stresul este combatut fiind inlocuit de o stare de relaxare. In plus, nivelul sedarii este controlat, dupa trecerea efectului pacientul nu va fi afectat de starea indusa.

Fatete Dentare Lumineers

Obtii un zambet perfect fara durere la ProdentClinic Bucuresti

Ce Sunt Fatete Dentare Lumineers ?

Fatetele Lumineers sunt mult mai subtiri decat alte tipuri si in cele mai multe dintre cazuri nu este necesara o slefuire a dintelui, avand un aspect natural si astfel nu prezinta niciun posibil efect secundar. Pentru ca se bazeaza pe un concept simplu, acestea au nevoie de o perioada redusa de tratament.

Nu este necesara anestezia

Cum este precizat si mai sus, dintele cu pricina nu va avea nevoie de slefuire, motiv pentru care nu va fi nevoie de nicio anestezie, iar intregul proces de aplicare nu va fi dureros deloc.

Nu sunt necesare fatetele provizorii

Fata de alte tipuri de fatete dentare ce presupun slefuirea dintelui pentru a putea fi aplicate, fatetele dentare Lumineers nu vor avea nevoie de unele provizorii care ar trebui sa acopere dintele natural.

Un alt avantaj este ca pacientii nu au nevoie de mai multe sedinte, totul fiind rezolvat in doar 2 vizite la dentist, prima dintre ele fiind necesara pentru luarea amprentei dentare, iar dupa cateva zile pacientul va reveni pentru cimentarea fatetelor.

Nu apare sensibilitatea

Fiindca nu este necesara slefuirea dentare, fatetele se aplica cu usurinta si nu exista niciun motiv pentru a aparea sensiblitatea. Specialistii in estetica dentara sunt in masura sa recomande fatetele dentare Lumineers tuturor celor care isi doresc un zambet natural, tanar si estetic pentru o perioada nelimitata de timp.

Fata de alte tipuri de fatete, acestea aduc numeroase beneficii, iar primul si cel mai important avantaj este acela ca nu trebuie slefuiti dintii naturali, deoarece fatetele dentare Lumineers sunt foarte subtiri.

Cei care nu cunosc ce presupune slefuirea dentara, trebuie sa stie ca acest proces ar putea duce la aparatia sensibilitatii dintilor. Asadar este eliminata si utilizarea anesteziei, care este temuta de multi dintre pacienti.

Cu alte cuvinte aplicarea fatetelor este usoara, fiind necesar un tratament nedureros.

De asemenea, fatetele Lumineers nu presupun aplicarea altor fatete provizorii care au rolul de a masca pregatirea dintilor naturali, fiind necesare doar doua sedinte pentru montarea celor fatetelor Lumineers.

Astfel pacientii nu mai pierd timp pretios si se pot bucura de un zambet natural intr-o perioada scurta. Prima etapa consta in amprentarea danturii, iar in a doua, care are loc dupa cateva zile, se cimenteaza fatetele obtinute in asa fel incat sa se potriveaza perfect.

Fatete Dentare Realizate la ProDentClinic

Fatetele Lumineers au garantie pe viata, nu se deterioreaza in timp, nu se dezlipesc si cel mai important, nu isi modifica culoarea in decursul anilor. Pentru aceste lucruri pacientii trebuie sa respecte un program care consta in doua sedinte anual pentru o igienizare corespunzatoare. Grosimea fatetelor este de doar 0.3 milimetri, sunt foarte subtiri, dar rezistente.

Pacientii pot renunta oricand doresc la aceste fatete, desi acest lucru nu se intampla foarte des, iar dintii naturali vor arata la fel ca in momentul aplicarii fatetelor, fara a avea de suferit. Astfel, oricine isi doreste o dantura perfecta, fara a avea batai mari de cap poate apela cu incredere la fatetele Lumineers.

Pret fatete dentare la clinica stomatologica ProDent

Fatete Dentare Portelan

1,250 lei

Fatete Dentare Zirconiu

1,600 lei

Fatete Dentare No Prep

1,350 lei

Fatete Dentare Lumineers

2,500 lei

Contact

icon-phone

0720.932.294

icon-email

office@prodentclinic.ro

icon-location

Soseaua Nordului nr. 60, Bucuresti

 Barbat Femeie Copil

Vino alaturi de noi!

0
zambete aduse
0
medici specialisti
0
clinici dentare

gama completa

de servicii stomatologice
Notele utilizatrilor
Nota Oferita
5 based on 4 votes
Service Type
Fatete Dentare Lumineers