Programeaza-te la o consultatie si profita de cele mai noi tehnologii!

WIDESCREEN+

Tratamente Laser

Clinica noastra dispune de ultimele tehnologii din domeniul stomatologic si ofera solutii de tratament cu ajutorul laserului (fara durere).
WIDESCREEN+

Inhalosedare

Actioneaza foarte rapid, stresul este combatut fiind inlocuit de o stare de relaxare. In plus, nivelul sedarii este controlat, dupa trecerea efectului pacientul nu va fi afectat de starea indusa.

Fatete Ceramice

Obtii un zambet perfect fara durere la ProdentClinic Bucuresti

Ce sunt fatetele dentare ceramice?

Ceramica si portelanul sunt materialele cele mai folosite de catre stomatologii din intreaga lume, atunci cand furnizeaza unui pacient fatete dentare.

Fatetele ceramice sunt extrem de puternice si durabile iar daca sunt ingrijite in mod corespunzator ele pot dura aproximativ 15 ani.

Cand se folosesc?

Fatetele dentare ceramice reprezinta solutia ideala pentru oricine isi doreste infrumusetarea aspectului danturii. Acestea presupun aplicarea unui invelis subtire pe suprafata frontala a danturii.

Prin intermediul fatetelor se pot corecta spatiile interdentare inestetice, modifica dimensiunea dintilor, la fel si culoarea acestora, inghesuirea dentara sau ciobiturile prezente pe suprafata dintilor naturali.

Un avantaj al fatetelor, fata de coroane, este ca acestea nu presupun slefuirea unei cantitati ridicate a dintilor, evitandu-se astfel traumele aduse danturii.

Procedura de furnizare a fatetelor ceramice:
Prima parte a oricarei proceduri de cosmetica dentara consta in consultarea in profunzime a danturii, de catre medicul dentist. Pacientul va fi examinat pentru ca medicul sa stie exact motivele tratamentului cu fatete dentare, astfel incat sa ajunga, in final, la cele mai bune rezultate.

Fatetele pot acoperi in mod subtil anumite imperfectiuni dentare sau pot transforma radical aspectul zambetului unui pacient. In urma consultatiei, pacientul trebuie sa stie clar si corect ce anume implica aceasta procedura si care este costul ei.

Medicul dentist va folosi apoi un instrument special pentru a slefui smaltul dintilor, astfel incat sa faca loc fatetelor dentare. Datorita faptului ca fatetele ceramice sunt extrem de moderne si subtiri, va fi rasa o suprafata extem de mica din smaltul dintilor, aproape insesizabil.

Apoi, dentistul va examina forma si culoarea dintilor, pentru a lua date corecte in vederea obtinerii unor fatete dentare cu aspect natural si potrivit danturii pacientului.

Fatetele ceramice vor fi constuite in laborator, in aproximativ 2 saptamani, timp in care pacientul va purta ceva temporar pentru a acoperi lipsa materialului scos.
Dupa 2 saptamani, dentistul ii poate aplica pacientului fatetele dentare din ceramica si le va lipi cu ajutorul unui ciment dentar special.

Aceasta lipire este accelerata prin utilizarea unei lumini speciale care activeaza cimentul si ataseaza permanent fatetele pe partea exterioara frontala a dintilor. Fatetele vor fi apoi curatate si lustruite iar orice urma de ciment in exces va fi eliminat si pacientul va avea un nou zambet stralucitor si lipsit de imperfectiuni.

Fatete Dentare Realizate la ProDentClinic

Beneficiile fatetelor ceramice:

• Sunt foarte subtiri, necesita indepartarea unei cantitati foarte mici din structura dintelui (doar 0.5 mm);
• Au o culoare foarte stabila (dureaza aproape 15 ani) si nu se pateaza nici macar din cauza cafelei sau a tigarilor;
• Sunt foarte rezistente si durabile, avand garantia de 15 ani, in cazul in care se evita muscarea obiectelor sau alimentelor dure, cum este gheata;
• Contin o culoare foarte naturala si frumoasa.

Pret fatete dentare la clinica stomatologica ProDent

Fatete Dentare Portelan

1,250 lei

Fatete Dentare Zirconiu

1,600 lei

Fatete Dentare No Prep

1,350 lei

Fatete Dentare Lumineers

2,500 lei

Contact

icon-phone

0720.932.294

icon-email

office@prodentclinic.ro

icon-location

Soseaua Nordului nr. 60, Bucuresti

 Barbat Femeie Copil

Vino alaturi de noi!

0
zambete aduse
0
medici specialisti
0
clinici dentare

gama completa

de servicii stomatologice