Programeaza-te la o consultatie si profita de cele mai noi tehnologii!

WIDESCREEN+

Tratamente Laser

Clinica noastra dispune de ultimele tehnologii din domeniul stomatologic si ofera solutii de tratament cu ajutorul laserului (fara durere).
WIDESCREEN+

Inhalosedare

Actioneaza foarte rapid, stresul este combatut fiind inlocuit de o stare de relaxare. In plus, nivelul sedarii este controlat, dupa trecerea efectului pacientul nu va fi afectat de starea indusa.

Extractii Dentare

Tratament Laser Fara Durere la Prodent Clinic

Despre Extractiile Dentare

Un dinte care este grav deteriorat ar putea sa aiba nevoie de extractie. Aceasta procedura dentara poate fi efectuata de catre medicul dentist general sau de catre un medic dentist specializat in chirurgie orala si maxilo-faciala.

Maseaua de minte

Daca pana nu demult acest tip de interventie era privit cu reticenta din cauza potentialului disconfort pe care il presupunea, cunostintele avansate si numeroasele studii asupra durerii si mijloacelor de contracarare a acesteia scot manopera de extractie din aria interventiilor dureroase.

Astfel, exista in prezent exista o multitudine de variante de anestezie menite sa intruneasca necesitatile oricarui pacient.

Fie ca vorbim despre anestezie topica (aplicarea de gel/ spray pe mucoasa din dreptul dintelui) frecvent folosita la extractia dintilor temporari, infiltratie (injectarea substantei anestezice) sau inhalosedare (anestezie pe baza de protoxid de azot – oxigen administrata prin masca), toate aceste variante sunt menite sa incadreze durerea asociata interventiei la “accidente” operatorii, mai degraba decat in cadrul normalului.

Inainte de scoaterea dintelui, medicul dentist va face o anestezie locala pentru a amorti zona din care dintele trebuie eliminat.

In cazul in care un numar mai mare de dinti trebuie extrasi, atunci se va efectua o anestezie generala. In timpul anesteziei generale, pacientul este adormit si nu simte nicio durere.

Dupa extractia unui dinte, pacientul poate avea nevoie de niste copci.

De asemenea, sangerarea care provine din rana lasata in urma extractiei poate fi oprita cu ajutorul unui tampon din bumbac tifon.

Dintele eliminat poate fi inlocuit cu un implant, o proteza sau un pod dentar.

Ce se intampla dupa procedura de extractie a unui dinte?

In cele mai multe cazuri, perioada de recuperare dureaza cateva zile. Iata cateva sfaturi care va pot ajuta in timpul recuperarii:
• Luati calmantele prescrise de catre medicul dentist sau de catre chirurgul oral.
• Dupa primele 24 de ore, clatiti-va gura usor cu apa calduta si sare, de cateva ori pe zi, pentru a reduce umflarea si pentru a calma durerea. Pregatiti-va propria apa sarata prin amestecarea unei lingurite de sare intr-o cana de dimensiuni medii umplute cu apa calda.
• Shimbati-va tampoanele de tifon inainte ca acestea sa fie imbibate in sange.
• Evitati fumatul.
• Relaxati-va si incercati sa nu faceti activitati fizice deoarece acestea pot creste sangerarea.
• Mancati doar alimente moi, cum ar fi gelatina, budinca sau supa subtire. In timp ce vindecarea progreseaza puteti adauga si alimente solide.
• Evitati frecarea zonei cu limba.
• Continuati sa va spalati pe dinti si pe limba.
Dupa ce dintele este extras, s-ar putea sa aveti nevoie de cateva copci. Unele cusaturi se dizolva in timp iar altele trebuie eliminate de catre medic dupa cateva zile.

Cand este necesara extractia unui dinte?

Scoaterea unui dinte este necesara doar atunci cand cariile sau abcesul dentar sunt atat de grave incat niciun alt tratament nu poate vindeca infectia.

Tratament Laser la ProdentClinic:

Clinica noastra dispune de ultimele tehnologii in domeniul stomatologic si ofera solutii de tratament pentru chirurgia dentara cu ajutorul laserului (fara durere).

Preturi Chirurgie Dentara la Clinica Stomatologica ProDent

Sutura

90 lei

Extractie simpla

200 lei

Extractie rest radicular

250 lei

Extractie cu grad crescut de dificultate

350-600 lei

Extractie canin inclus

500 lei

Extractie molar de minte erupt

350 lei

Extractie molar de minte inclus

600 lei

Extractie molar de minte semiinclus

500 lei

Contact

icon-phone

0720.932.294

icon-email

office@prodentclinic.ro

icon-location

Soseaua Nordului nr. 60, Bucuresti

 Barbat Femeie Copil

Vino alaturi de noi!

0
zambete aduse
0
medici specialisti
0
clinici dentare

gama completa

de servicii stomatologice