Programeaza-te la o consultatie si profita de cele mai noi tehnologii!

WIDESCREEN+

Tratamente Laser

Clinica noastra dispune de ultimele tehnologii din domeniul stomatologic si ofera solutii de tratament cu ajutorul laserului (fara durere).
WIDESCREEN+

Inhalosedare

Actioneaza foarte rapid, stresul este combatut fiind inlocuit de o stare de relaxare. In plus, nivelul sedarii este controlat, dupa trecerea efectului pacientul nu va fi afectat de starea indusa.

Endodontie Microscopica

Tratament Laser Fara Durere la ProdentClinic Bucuresti

Ce este un tratament endodontic?

Medicii dentisti efectueaza procedurile de canal sau tratamentul endodontic, atunci cand nervul intern si vasele de sange au fost afectate de carii intr-un stadiu, alte traume sau bacterii de contaminare.

In oricare dintre aceste conditii dintele va resimti o durere, astfel incat terminatiile nervoase ale dintelui trebuie sa fie eliminate din canalul radicular.

Canalului radicular va fi apoi tratat, dezinfectat, curatat si in cele din urma umplut cu un material special. Pentru a avea o imagine mai buna, marita a canalului radicular, un instrument dentar special, numit microscop dentar pentru canal radicular este folosit de catre medicii stomatologi in timpul tratamentului de canal, prcedura care poarta numele de endodontie microscopica.

Medicii stomatologi  au nevoie de ajutor atunci cand efectueaza proceduri de canal pentru a ajunge prin micile puncte de intrare ale canalului la ramurile care nu pot fi vazute cu ochiul liber.

Fara nici un ajutor vizual zonele tubulare si canalele vor fi nedetectate si netratate, ceea ce  va faceca bacteriile ramase sa provoace inflamatii care ar putea duce in cele din urma la pierderea dintilor. Un microscop va ajuta medicul sa identifice zona cu probleme, in scopul de a asigura tratamentul necesar

Tratamentul de canal necesita utilizarea acestui microscop dentar pentru a avea o vizualizare mai buna.

In afara de utilizarea microscopului dentar in tratamentul de canal, acesta poate fi utilizat atat in diagnosticarea și procedurile endodontice nechirurgicale.

Este folosit pentru a gasi fracturi dureroase, care sunt adesea dificil de detectat prin metode traditionale de diagnostic. Canale ascunse si foarte inguste sau pozitionate neobisnuit sunt mai usor de vazut.

Atunci  cand apar infectii sau dintele care a fost tratat inainte are nevoie de un al doilea procedeu endodontic, acest tratament este realizat prin indepartarea materialului de umplere anterior, dar si a posturilor care ar fi putut fi plasate pentru a sustine o coroană. Microscopul dentar este foarte folositor intr-o astfel de procedura.

Tratamente Endodontice Realizate la ProDentClinic

Microscopul dentar ofera urmatoarele beneficii:

– O mai buna vizualizare. Capacitatea de marire si iluminare  clara a domeniului de lucru abordeaza procedurile de tratament mai eficient si cu mai multa acuratete.

– Calitate a tratamentului imbunatatita. Tehnicile microscopice sunt in general superioare  fata de conceptele de tratament traditionale.

–Tratament ideal din punct de vedere ergonometric. Utilizarea microscopului dentar permite o  postura de lucru adecvata.

– Microscopul dentar nu ajuta numai stomatologii in tratamentele de canal dar si alte proceduri care necesita tehnici microscopice, imbunatateste calitatea tratamentului administrat pacientilor.

Pret tratament endodontic la clinica stomatologica ProDent Clinic

Endodontie microscopica monoradicular

500 lei

Endodontie microscopica pluriradicular 2 canale

625 lei

Endodontie microscopica pluriradicular 3 canale

850 lei

Tratament Endodontic (Canal suplimentar )

125 lei

Endodontie microscopica Molar Minte

1375 lei

Contact

icon-phone

0720.932.294

icon-email

office@prodentclinic.ro

icon-location

Soseaua Nordului nr. 60, Bucuresti

 Barbat Femeie Copil

Vino alaturi de noi!

0
zambete aduse
0
medici specialisti
0
clinici dentare

gama completa

de servicii stomatologice