Programeaza-te la o consultatie si profita de cele mai noi tehnologii!

WIDESCREEN+

Tratamente Laser

Clinica noastra dispune de ultimele tehnologii din domeniul stomatologic si ofera solutii de tratament cu ajutorul laserului (fara durere).
WIDESCREEN+

Inhalosedare

Actioneaza foarte rapid, stresul este combatut fiind inlocuit de o stare de relaxare. In plus, nivelul sedarii este controlat, dupa trecerea efectului pacientul nu va fi afectat de starea indusa.

Dinti Ceramica

Tratamente Laser Fara Durere la ProdentClinic Bucuresti

Ce sunt dintii de ceramica?

Dintii de ceramica sunt niste reconstructii ale dintilor cu probleme, cu ajutorul carora este refacuta estetica naturala a danturii.

Dintii de ceramica reprezinta cea mai buna solutie pentru restaurarea proteticii coronare deoarece prezinta un aspect fizic inconfundabil cu cel al dintilor naturali si detin o rezistenta foarte buna la contactul cu materialele abrazive.

Proprietatile dintilor de ceramica:

Mai mult decat atat, una dintre cele mai inovative descoperiri din estetica stomatologica de succes, o reprezinta dintii de ceramica fara suport metalic, acestia fiind folositi pentru reconstructii ale coroanelor dentare si au rolul de a imbunatati aspectul fizic al dintilor frontali cu imperfectiuni dentare masive, unde materialele de obturatie comune nu pot face fata.

Ceramica este, deseori, numita si portelan. Acest material este, cu siguranta, cea mai buna solutie de refacere a danturii, in cazul in care ti-ai pierdut, din diverse motive, dintii naturali. Faptul ca reprezinta cea mai buna solutie este datorat proprietatilor deosebite ale ceramicii. In primul rand, coroanele de ceramica sunt translucide, la fel ca si dintii naturali.

Aspecul lor fizic seamana atat de mult cu smaltul dintilor adevarati, incat poate fi usor confundat cu acestia. In al doilea rand, ceramica este foarte rezistenta la petele din produsele alimentare, chiar daca pacientul consuma frecvent vin rosu, tutun si cafea.

O alta proprietate importanta consta in biocompatibilitatea materialului cu organismul. Corpul uman, atunci cand primeste ceramica in interiorul sau, reactioneaza foarte bine cu materialul, il integreaza si nu prezinta efecte adverse. Coroanele din ceramica sunt tolerate perfect de tesuturile osoase si gingivale din cavitatea bucala, fara sa le irite in vreun fel.

Coroana dentara metalo ceramica care prezinta un schelet nenobil (adica nu contine aur, argint etc.) are pretul cel mai scazut dintre toate tipuri de coroane ceramice.

In general specialistul este cel care o recomanda, in functie de preferintele pacientilor si este utilizata pentru dintii frontali si pentru molari, premolari sau cei implantati.

Puntea dentara mai poarta numele de punte metalo ceramica si este utilizata in cazul restaurarilor mai mici, care cuprind unul sau doi dinti.

Atat estetica cat si rezistenta sunt apreciabile, nu prezinta avantajele celor care prezinta schelet din aur ori zirconiu, insa nici pretul nu este la fel de ridicat ca in cazul acestora.

Ceramica are rolul de a acoperi structura metalica pe intreaga suprafata, pentru ca acesta sa nu se observe, deoarece culoarea este inestetica.

In general, stratul de ceramica are o grosime de cel mult 2 milimetri, insa acest aspect difera in functie de anumite parti ale danturii. In plus, rezistenta este de apreciat, deoarece nu se deterioreaza in momentul masticatiei, iar pacientii sunt multumiti din punct de vedere estetic.

Avantajele dintilor de ceramica:

Daca nu te-am convins faptul ca dintii din ceramica reprezinta cea mai buna solutie de refacere a danturii, atat din punct de vedere estetic cat si din punct de vedere functional, hai sa facem o recapitulare a avantajelor prezentate de ceramica:
• Nuanta dintilor de ceramica se pastreaza odata cu trecerea timpului, indiferent de produsele alimentare consumate pe durata vietii.
• Ceramica este aproape la fel de translucida ca si smaltul dintilor naturali, facand insesizabila comparatia dintre cele doua materiale.
• Luciul dintilor de ceramica este permanent, prin urmare zambetul oferit va fi mereu atragator.
• Coroanele din ceramica sunt rezistente la uzura si la materialele abrazive.
• Reprezinta o investitie pe termen foarte lung sau chiar pentru toata viata, daca pacientul mentine o igiena orala adecvata.
• Ceramica reactioneaza foarte bine cu organismul uman.

Pret Coroane Dentare la Clinica Stomatologica ProDent Clinic

Coroana dentara acrilica

200 lei

Coroana metalo ceramica

700 lei

RCR Zirconiu

900 lei

Coroane integral ceramice

1250 lei

Coroana ceramica presate

1000 lei

Coroane ceramice pe suport de zirconiu

1485 lei

Coroane metalo-ceramice pe implanturi

1250 lei

Inlay / Onlay

1200 lei

Contact

icon-phone

0720.932.294

icon-email

office@prodentclinic.ro

icon-location

Soseaua Nordului nr. 60, Bucuresti

 Barbat Femeie Copil

Vino alaturi de noi!

0
zambete aduse
0
medici specialisti
0
clinici dentare

gama completa

de servicii stomatologice