Echipa noastra este formata din medici stomatologi de specialitate, igienisti dentari si asistente medicale cu scopul comun de a oferi tratament de calitate. Atat formarea continua a personalului cat si echiparea cu mijloace tehnice din cele mai avansate garanteaza pacientului cele mai adecvate si actuale tratamente.

Cabinetul nostru va ofera servicii complete, incluzand toate tratamentele specifice ale unei clinici moderne (ortodontie, implantologie, parodontologie, chirurgie maxilo-faciala, stomatologie pediatrica, etc), care acopera toate nevoile pacientilor.

Avem cunostinte vaste in domeniul sanatatii orale, oferind siguranta pentru pacienti.

WIDESCREEN+

Tratamente Laser

Clinica noastra dispune de ultimele tehnologii din domeniul stomatologic si ofera solutii de tratament cu ajutorul laserului (fara durere).
WIDESCREEN+

Inhalosedare

Actioneaza foarte rapid, stresul este combatut fiind inlocuit de o stare de relaxare. In plus, nivelul sedarii este controlat, dupa trecerea efectului pacientul nu va fi afectat de starea indusa.

Tratamente Dentare la ProDent Clinic

Clinica noastra va ofera servicii complete, incluzand toate tratamentele specifice ale unei clinici moderne (ortodontie, implantologie, parodontologie, chirurgie maxilo-faciala, stomatologie pediatrica, etc).Avem cunostinte vaste in domeniul sanatatii orale, oferind siguranta pentru pacienti.

Avantaje ProdentClinic

WIDESCREEN-checked

Pasiune

Suntem dedicati pentru furnizarea de stomatologie de inalta calitate printr-un mod grijuliu si bland, folosind cele mai noi tehnici dentare. Fie ca sunteti in cautarea unei consultatii dentare, pentru a urma un tratament sau pentru a imbunatatii zambetul dumneavoastra prin cosmetica dentara si albire dentara suntem aici pentru a va ajuta cu toate nevoile stomatologice.

Pozitionarea Clinicii noastre va asigura un acces rapid atat cu autoturismul fie cu mijloacele de transport in comun, clinica noastra fiind sitauata pe Soseaua Nordului nr 60.

WIDESCREEN-checked

Tehnologie

Cabinetul stomatologic ProDent Clinic se mentine in topul celor mai performante cabinete stomatologice la nivel national, prin calitatea servicilor medicale oferite.

In cabinetul nostru stomatologic, medicul va evalua starea sanatatii dumneavoastra, apoi veti discuta impreuna despre diferite variantele de tratament. Scopul nostru este sa asiguram tratamente stomatologice de calitate care sa garanteze pe termen lung mentinerea starii dumneavoastra de sanatate dentara.

WIDESCREEN-checked

Performanta

La cabinetul nostru veti gasi o echipa de profesionisti care aduna o experienta vasta in domeniu, pregatiti in orice moment sa iti ofere solutii de calitate superioara pentru orice problema stomatologica. Iti oferim servicii complete, echipamente si tehnologii moderne, toate la preturi convenabile.

La cabinetul stomatologic ProDent Clinic tratam pacientii ca si cum ne-am trata pe noi insine.

Contact

icon-phone

0720.932.294

icon-email

office@prodentclinic.ro

icon-location

Soseaua Nordului nr. 60, Bucuresti

 Barbat Femeie Copil

Vino alaturi de noi!

0
zambete aduse
0
medici specialisti
0
clinici dentare

gama completa

de servicii stomatologice