Programeaza-te la o consultatie si profita de cele mai noi tehnologii!

WIDESCREEN+

Tratamente Laser

Clinica noastra dispune de ultimele tehnologii din domeniul stomatologic si ofera solutii de tratament cu ajutorul laserului (fara durere).
WIDESCREEN+

Inhalosedare

Actioneaza foarte rapid, stresul este combatut fiind inlocuit de o stare de relaxare. In plus, nivelul sedarii este controlat, dupa trecerea efectului pacientul nu va fi afectat de starea indusa.

Coroane Dentare Portelan

Tratamente Laser Fara Durere la ProdentClinic Bucuresti

Odata cu trecerea anilor dintii incep sa imbatraneasca, deteriorandu-se treptat din cauza anumitor factori precum carii, obturatii, fracturi etc. De asemenea, dintii devin din ce in ce mai slabiti in alveola, astfel ca au nevoie de un suport, pentru a preveni pierderea lor, solutia potrivita fiind o coroana dentara.

Aceste dispozitive adera la suprafata danturii slabite, care este protejata de alte posibile afectiuni

Despre un astfel de tratament:

Pacientii care pun estetica pe primul loc, pot opta pentru coroanele dentare din portelan, ce inlocuiesc dintii decolorati, care au forme inestetice sau protejeaza dintii ce au fost supusi unor tratamente. In plus, acestea pot suplini coroanele vechi si stricate.

De cele mai multe ori pacientii sunt nevoiti sa faca mai multe vizite pentru a duce la bun sfarsit un astfel de tratament. In cadrul sedintei initiale, se pregateste dintele, care capata o noua forma pentru sustinerea coroanei. Ulterior se face amprentarea si are loc fixarea unei coroane provizorii pentru protejarea noului dinte.

Amprenta este trimisa la laboratorul dentar pentru realizarea coroanei definitive, urmand ca aceasta sa fie adaptata, iar mai apoi aplicata. Daca pacientii se declara multumiti de culoarea si forma obtinut, atunci dentistul va cimenta coroana.

La ce sa ma astept de la coroanele dentare din portelan?

De cele mai multe ori, dupa ce are loc cimentarea, pacientii vor prezenta o senzatie usoara de disconfort, o durere slaba in momentul masticatiei sau sensibilitate atunci cand temperatura alimentelor variaza. Daca acestea nu dispar dupa cateva zile, atunci trebuie consultat medicul.

Despre igienizare

Durabilitatea unei coroane dentare este direct proportionala cu materialele din care este alcatuita, insa si de sanatatea dintilor, a gingiilor si de igiena orala la care apeleaza pacientul. Acestia trebuie sa isi aleaga o periuta de dinti cu perii moi si sa foloseasca ata dentara, pentru a putea mentine sanatatea cavitatii bucale.

Avantajele Portelanului

In ultimii ani, portelanul s-a impus pe piata stomatologiei din Romania deoarece este capabil sa acopere imperfectiunile prezentate de dantura naturala. Printre avantajele acestui material se numara faptul ca nu se pot distinge dintii naturali de cei din portelan, fiind imitat aspectul, este un tratament durabil, care nu se va deteriora in timp, luciul danturii va fi pastrat, iar nuanta nu va fi afectata de trecerea anilor. In plus, portelanul este un material bine asimilat de organism si care nu irita gingiile. Un alt mare avantaj al coroanelor dentare din portelan este faptul ca pretul nu este ridicat, iar raportul calitate pret este direct proportional.

Pret Coroane Dentare la Clinica Stomatologica ProDent Clinic

Coroana dentara acrilica

200 lei

Coroana metalo ceramica

700 lei

RCR Zirconiu

900 lei

Coroane integral ceramice

1250 lei

Coroana ceramica presate

1000 lei

Coroane ceramice pe suport de zirconiu

1485 lei

Coroane metalo-ceramice pe implanturi

1250 lei

Inlay / Onlay

1200 lei

Contact

icon-phone

0720.932.294

icon-email

office@prodentclinic.ro

icon-location

Soseaua Nordului nr. 60, Bucuresti

 Barbat Femeie Copil

Vino alaturi de noi!

0
zambete aduse
0
medici specialisti
0
clinici dentare

gama completa

de servicii stomatologice