Programeaza-te la o consultatie si profita de cele mai noi tehnologii!

WIDESCREEN+

Tratamente Laser

Clinica noastra dispune de ultimele tehnologii din domeniul stomatologic si ofera solutii de tratament cu ajutorul laserului (fara durere).
WIDESCREEN+

Inhalosedare

Actioneaza foarte rapid, stresul este combatut fiind inlocuit de o stare de relaxare. In plus, nivelul sedarii este controlat, dupa trecerea efectului pacientul nu va fi afectat de starea indusa.

Coroane Dentare Ceramica

Tratamente Laser Fara Durere la ProdentClinic Bucuresti

Ce sunt coroanele dentare ceramice?

Ceramica este, probabil, cel mai bun material folosit in lucrarile dentare, fie ca este vorba de o mica restaurare a dintelui, de o punte dentara sau de un implant dentar.

Principalele calitati ale ceramicii sunt: estetica imbunatatita, aproape identica cu cea a dintilor naturali si rezistenta foarte buna in timpul masticatiei.

Pentru ce folosesc coroanele dentare din ceramica?

Coroana dentara din ceramica reprezinta reconstruirea partii vizibile a structurii dentare, in vederea obtinerii unei functionari imbunatatite si a unui aspect fizic fara imperfectiuni.

In cazul in care structurile dentare sunt afectate serios de carii, tratarea acestora prin obturatii nu garanteaza functionalitatea si rezistenta maxima. Prin urmare, pentru a oferi o siguranta a lucrarilor dentare cu obturatii sau pentru a proteja anumiti dinti crapati, medicul dentist recomanda aplicarea unor coroane dentare din ceramica.

De asemenea, aceste coroane au un aspect fizic extrem de placut si foarte apropiat de cel al dintilor naturali, prin urmare, o alta calitate ar fi imbunatatirea zambetului care necesita tratarea dintilor galbeni, patati sau decolorati.

Ce presupune metoda de construire si aplicare a coroanelor dentare din ceramica?

Primul pas consta in slefuirea dintelui ce necesita tratament, astfel incat dupa aplicarea coroanei dentare, acesta sa mentina aceeasi dimensiune si forma. Dupa slefuire, medicul va aplica un fir de retractie gingivala ce contine niste substante hemostatice, pentru ca gingia sa fie mentinuta intr-o pozitie favorabila unei vindecari estetice in jurul coroanei dentare.

Tot in prima sedinta, medicul va lua amprenta dintelui ce necesita coroana, urmand ca in laboratorul tehnic dentar sa fie turnata capa de aliaj (nichel, cupru, aur, aliaj, etc.), aceasta fiind piesa de rezistenta a viitoarei coroane dentare. Dupa ce dintele este slefuit, acesta este acoperit cu o substanta desensibilizanta pentru a fi protejat in intervalul de construire a coroanei dentare.

De asemenea, in acest interval, medicul poate aplica un element provizoriu dintr-o rasina acrilica, pentru a nu lasa dintele cu un aspect fizic inestetic.

In a doua sedinta se face o proba a capei din aliaj pentru a asigura dimensiunea si forma corecta a coroanei si pentru a masura distantele pentru aplicarea ceramicii, in asa masura incat dintii vecini sa nu fie deranjati.

In a treia sedinta se probeaza capa acoperita de ceramica, pentru a verifica perfectiunea ocluziei si contactul cu dintii vecini.

Tot atunci, capa acoperita de ceramica poate fi unsa cu un lac protector iar lucrarea poate fi cimentata temporar. Dupa 10 zile, coroana este cimentata permanent cu un ciment care emana fluor iar lucrarea dentara este finalizata.

Pret Coroane Dentare la Clinica Stomatologica ProDent Clinic

Coroana dentara acrilica

200 lei

Coroana metalo ceramica

700 lei

RCR Zirconiu

900 lei

Coroane integral ceramice

1250 lei

Coroana ceramica presate

1000 lei

Coroane ceramice pe suport de zirconiu

1485 lei

Coroane metalo-ceramice pe implanturi

1250 lei

Inlay / Onlay

1200 lei

Contact

icon-phone

0720.932.294

icon-email

office@prodentclinic.ro

icon-location

Soseaua Nordului nr. 60, Bucuresti

 Barbat Femeie Copil

Vino alaturi de noi!

0
zambete aduse
0
medici specialisti
0
clinici dentare

gama completa

de servicii stomatologice