Programeaza-te la o consultatie si profita de cele mai noi tehnologii!

WIDESCREEN+

Tratamente Laser

Clinica noastra dispune de ultimele tehnologii din domeniul stomatologic si ofera solutii de tratament cu ajutorul laserului (fara durere).
WIDESCREEN+

Inhalosedare

Actioneaza foarte rapid, stresul este combatut fiind inlocuit de o stare de relaxare. In plus, nivelul sedarii este controlat, dupa trecerea efectului pacientul nu va fi afectat de starea indusa.

Chirurgie Stomatologica

Tratament Laser Fara Durere la Prodent Clinic

Despre Chirurgia Stomatologica

Cu siguranta chirurgia stomatologica este cea mai temuta atunci cand vine vorba ca pacientii sa calce pragul unui cabinet. Cele mai multe dintre persoane sunt duse cu gandul la durere, risc sau operatiuni de nedorit, atunci cand se gandesc la chirurgia de acest tip.

Insa nu acesta este adevarul, deoarece tehnologia a evoluat, la fel si medicatia, astfel ca pacientii sa nu resimta nicio stare de disconfort, indiferent de cat de complicata este operatia la care sunt supusi.

Cand se apeleaza la chirurgia stomatologica

Boli paradontale

Trebuie precizat faptul ca daca exista o sangerare a gingiei nu inseamna ca s-a dezvoltat o afectiune paradontala, iar multe sangerari gingivale pot fi tratate prin intermediul unor cai mult mai simple, cum ar fi detartrajul.

In situatiile in care sangerarile sunt mai abundente si apare si miscarea dintilor, atunci pacientii se pot ingrijora si trebuie sa apeleze neaparat la serviciile unui medic stomatolog, deoarece prezinta simptome ale unei boli paradontale. Desi nu s-a descoperit inca niciun tratament care sa fie 100% sigur ca va combate acest tip de afectiuni, exista numeroase solutii prin care pacientii le pot stopa. Paradontoza poate fi incetina sau stopata daca sunt aplicate tratamente realizate corespunzator.

Extractii

Se intalnesc situatii in care unul sau mai multi dinti nu mai pot fi salvati nici macar prin restaurare, iar singura optiune ramane extractia,

urmata de posibile implanturi dentare, punti ceramice, coroane ceramice sau proteze de diferite tipuri.

In plus, daca gingiile incep sa se umfle si capata o culore rosiatica (o gingie sanatoasa are culoarea roz), atunci pacientii ar trebui sa apeleze la un specialist, deoarece cu cat sunt depistate mai devreme afectiunile, cu atat exista mai multe sanse de combatere, iar in unele cazuri pot fi stopate chiar printr-un simplu periaj profesional.

De asemenea se mai recurge la chirurgia stomatologica atunci cand se intalneste una dintre urmatoarele situatii: chisturi maxilare, canini inclusi, molari de minte inclusi, granuloame, descoperirea dintilor inclusi in scop ortodontic, chirurgia paradontala, augumentari osoase, incizia abceselor, extractia dintilor atat temporari cat si permanenti, hemisectie, amputatie, premolarizare, excizia frenurilor, chiuretajul periapical, odontectomia, osteotomia maxilara si multe altele.

Tratament Laser la ProdentClinic:

Clinica noastra dispune de ultimele tehnologii in domeniul stomatologic si ofera solutii de tratament pentru chirurgia dentara cu ajutorul laserului (fara durere).

Preturi Chirurgie Dentara la Clinica Stomatologica ProDent

Sutura

90 lei

Extractie simpla

200 lei

Extractie rest radicular

250 lei

Extractie cu grad crescut de dificultate

350 lei

Extractie canin inclus

500 lei

Extractie molar de minte erupt

350 lei

Extractie molar de minte inclus

600 lei

Extractie molar de minte semiinclus

500 lei

Contact

icon-phone

0720.932.294

icon-email

office@prodentclinic.ro

icon-location

Soseaua Nordului nr. 60, Bucuresti

 Barbat Femeie Copil

Vino alaturi de noi!

0
zambete aduse
0
medici specialisti
0
clinici dentare

gama completa

de servicii stomatologice