Programeaza-te la o consultatie si profita de cele mai noi tehnologii!

WIDESCREEN+

Tratamente Laser

Clinica noastra dispune de ultimele tehnologii din domeniul stomatologic si ofera solutii de tratament cu ajutorul laserului (fara durere).
WIDESCREEN+

Inhalosedare

Actioneaza foarte rapid, stresul este combatut fiind inlocuit de o stare de relaxare. In plus, nivelul sedarii este controlat, dupa trecerea efectului pacientul nu va fi afectat de starea indusa.

Ceramica Dentara

Tratamente Laser Fara Durere la ProdentClinic Bucuresti

Despre Ceramica Dentara

Ceramica a fost folosita pentru prima data in domeniul stomatologic acum 225 de ani. Prima aplicatie a ceramicii a fost reprezentata de protezele din portelan si de atunci, acest material se tot foloseste cu succes in stomatologie si in ziua de azi.

Aplicatiile stomatologice actuale din ceramica includ: plombele dentare, coroanele dentare, fatetele dentare, implanturile dentare si aparatele ortodontice.

Plombele dentare din ceramica

Plombele dentare traditionale erau facute din amalgam de argint sau mercur. Cu toate acestea, plombele din rasini de compozite au inceput sa castige rapid popularitate deoarece sunt mai sanatoase si mult mai estetice.

Plombele din rasini compozite detin 35-85% umpluturi din ceramica, cum ar fi sticla de siliciu, cuart sau dioxid de siliciu coloidal. In ciuda multiplelor avantaje pe care le prezinta plombele din ceramica, aceste materiale pot fi destul de sensibile daca sunt aplicate pe suprafetele ocluzale ale dintilor.

Din acest motiv, Inlay-urile si Onlay-urile devin mai eficiente deoarece pot trata un dinte prea afectat pentru a obtine o simpla obturatie si nici nu necesita coroana dentara. Aceste plombe sunt albe, rezistente, solide si sunt special construite pentru suprafata de frecare a maselelor (molarilor).

Coroanele si fatetele dentare din ceramica
Materialele din portelan (ceramica) fuzionat cu metal constituie circa 75% din totalul coroanelor dentare folosite pentru pacientii cu astfel de probleme dentare. Portelanul dentar contine feldspat, cuart si pigmenti. De asemenea, portelanul contine cristale de leucit care ofera rezistenta la rupere sau crapare si prezinta proprietati optice ideale.

Implanturi dentare din ceramica
Implanturile dentare sunt folosite ca o alternativa a podurilor sau a protezelor dentare, in cazul in care dintele a fost pierdut sau eliminat.

Acestea pot fi, de asemenea, realizate din portelan fuzionat cu metal, radacina artificiala este facuta dintr-un metal biocompatibil cum este titanul, care se ancoreaza in osul maxilarului iar coroana dentara din portelan este aplicata pe radacina din titan.

Aceasta radacina din metal poate fi, de asemenea, acoperita cu hidroxiapatita pentru a facilita lipirea osoasa si osteointegrarea rapida. Exista cazuri in care in loc de pivot din titan (radacina artificiala) se foloseste pivot din ceramica, acesta din urma fiind la fel de biocompatibil dar mai placut estetic.

Aparate ortodontice din ceramica
Reprezinta cea mai recenta inventie stomatologica din ceramica. Aceste tipuri de aparate dentare sunt mult mai estetice si au avantajul ca nu prezinta riscul de a pata dintii, spre deosebire de aparatele dentare metalice.

Pret Coroane Dentare la Clinica Stomatologica ProDent Clinic

Coroana dentara acrilica

200 lei

Coroana metalo ceramica

700 lei

RCR Zirconiu

900 lei

Coroane integral ceramice

1250 lei

Coroana ceramica presate

1000 lei

Coroane ceramice pe suport de zirconiu

1485 lei

Coroane metalo-ceramice pe implanturi

1250 lei

Inlay / Onlay

1200 lei

Contact

icon-phone

0720.932.294

icon-email

office@prodentclinic.ro

icon-location

Soseaua Nordului nr. 60, Bucuresti

 Barbat Femeie Copil

Vino alaturi de noi!

0
zambete aduse
0
medici specialisti
0
clinici dentare

gama completa

de servicii stomatologice