Programeaza-te la o consultatie si profita de cele mai noi tehnologii!

WIDESCREEN+

Tratamente Laser

Clinica noastra dispune de ultimele tehnologii din domeniul stomatologic si ofera solutii de tratament cu ajutorul laserului (fara durere).
WIDESCREEN+

Inhalosedare

Actioneaza foarte rapid, stresul este combatut fiind inlocuit de o stare de relaxare. In plus, nivelul sedarii este controlat, dupa trecerea efectului pacientul nu va fi afectat de starea indusa.

Bolile Gingiei

Tratament Laser Fara Durere la ProdentClinic Bucuresti. Medic Parodontolog Specialist.

Tratament Gingivita cu Laser la ProDent Clinic:

Clinica noastra dispune de ultimele tehnologii in domeniul stomatologic si ofera solutia tratamentului pentru gingivita cu ajutorul laserului (fara durere).Laserul inlocuieste freza, bisturiul si turbina.

Beneficiile tratamentelor stomatologice cu laser la ProDent Clinic:

  • Nu necesita suturi
  • Nu necesita anestezie
  • Sterilizeaza campul operator
  • Leziunea tesuturilor inconjuratoare este redusa
  • Ajuta la regenerarea tesuturilor
  • Lipsa traumei si a sangerarilor

Despre Bolile Gingiei

Bolile gingiilor, cele mai populare fiind gingivita și paradontoza, apar in cazurile in care gingiile incep să se inflameze, sa prinda o nuanta rosie sau sa se infecteze.
Bolile gingivale sunt foarte comune, ele fiind prezente intr-un procent destul de ridicat din populatia Romaniei. Studiile stiintifice arata faptul ca jumatate din populatia adulta sufera de boli gingivale si majoritatea oamenilor experimenteaza acest lucru cel putin o data in viata.
Daca aveti o boala a gingiilor, atunci probabil aveti si o respiratie urat mirositoare si sangerari ale gingiilor in momentul in care va spalati pe dinti.
In cazul in care ignorati simptomele pe care le prezinta bolile gingivale, puteti dezvolta paradontoza, care este cea mai severa boala a gingiilor, aceasta putand duce la pierderea dintilor. Paradontoza afecteaza tesuturile care sustin dintii, osul maxilarului se poate dezintegra iar dintii se pot desprinde si vor cadea, in cele din urma.

Care sunt cauzele bolilor gingivale?
Bolile gingivale sunt cauzate de acumularea placii bacteriene pe suprafata dintilor. Placa este o substanta lipicioasa care contine bacterii si daca nu este eliminata printr-o igiena orala corecta, aceasta se poate intari, transformandu-se in tartru.
Unele bacterii din placa dentara sunt inofensive dar altele sunt foarte daunatoare sanatatii gingivale. Daca nu scoateti placa bacteriana prin periere si prin folosirea atei dentare, gingiile se vor irita si inflama.

Cand trebuie facut controlul stomatologic?
De regula, controlul stomatologic trebuie efectuat de doua ori pe an, insa, daca semnalati anumite simptome ale bolilor gingivale, precum sangerari si umflari ale gingiilor, trebuie anuntat imediat medicul dentist.

Prevenirea si tratarea bolilor gingivale:
Cazurile usoare de boli gingivale pot fi, de obicei, tratate sau prevenite, prin mentinerea unui nivel bun de igiena orala. Acest lucru include spalarea dintilor de cel putin doua ori pe zi, folosind o periuta de dinti manuala sau electrica, o pasta de dinti bogata in fluor si utilizarea atei dentare pentru curatarea spatiilor dintre dinti.
Daca este necesar, medicul dentist poate efectua in cabinetul sau o curatare profesionala si un detartraj, pentru a elimina orice urma de tartru sau placa dentara. El poate, de asemenea, sa va arate cum sa va curatati dintii in mod eficient, pentru a evita si preveni formarea placii dentare in viitor.
Daca aveti o boala gingivala grava, atunci va trebui sa urmati un tratament non-chirurgical sau chirurgical, in functie de gravitatea situatiei. Acest lucru trebuie efectuat doar cu ajutorul unui stomatolog specializat.

Complicatiile bolilor gingivale:
Daca nu tratati bolile gingivale si dezvoltati o paradontoza, atunci puteti suferi anumite complicatii, cum ar fi:
• Acumularea unor abcese gingivale si dentare (formarea puroiului);
• Deteriorarea ligamentului paradontal;
• Indepartarea gingiilor;
• Pierderea definitiva a dintilor.

Contact

icon-phone

0720.932.294

icon-email

office@prodentclinic.ro

icon-location

Soseaua Nordului nr. 60, Bucuresti

 Barbat Femeie Copil

Vino alaturi de noi!

0
zambete aduse
0
medici specialisti
0
clinici dentare

gama completa

de servicii stomatologice