Programeaza-te la o consultatie si profita de cele mai noi tehnologii!

WIDESCREEN+

Tratamente Laser

Clinica noastra dispune de ultimele tehnologii din domeniul stomatologic si ofera solutii de tratament cu ajutorul laserului (fara durere).
WIDESCREEN+

Inhalosedare

Actioneaza foarte rapid, stresul este combatut fiind inlocuit de o stare de relaxare. In plus, nivelul sedarii este controlat, dupa trecerea efectului pacientul nu va fi afectat de starea indusa.

Bijuterii Dentare

Cristale Pretioase sau Semipretioase la ProdentClinic

Despre Bijuteriile Dentare

Bijuteriile dentare sunt prezente in Romania de cativa ani buni, iar in ultimul an au inceput sa fie din ce in ce mai solicitate. De asemenea, aceste bijuterii dentare reprezinta o alternativa excelenta la tatuajele dentare care pot cauza distrugerea smaltului dintilor.

Bijuteriile dentare pot fi atat permanente, cat si temporare, cele temporare rezistand pentru o perioada de 4 ani, poate chiar si mai mult de atat.

In cazul in care optati pentru o bijuterie dentara permanenta atunci trebuie sa aveti in considerare faptul ca dintele dumneavoastra va fi distrus iremediabil.

In cazul in care doriti sa va indepartati catre o bijuterie dentara permanenta, ca si in cazul tatuajelor, va trebui sa treceti printr-o operatie chirurgicala ce presupune inlocuirea dintelui respectiv cu un altul, o operatie destul de dureroasa si extrem de costisitoare.

Din cauza faptului ca nu recomandam bijuteriile dentare permanente avand in vedere riscul pe care il presupune, am ales ca totusi sa va oferim mai multe informatii despre bijuteriile dentare temporare.

In principal si de asemenea informatia cu care toata lumea ar trebui sa plece la drum este aceea ca aceasta bijuterie dentara temporara se lipeste de dinte.

De asemenea, acest prcedeu dureaza pana la un maxim de 30 de minute, deci daca aveti de gand sa aveti dintii mai sofisticati, totul se poate rezolva repede.

In ce consta mai exact procedeul? Medicul stomatoloc aplica un gel demineralizat pe o suprafata a dintelui de aproximativ 2 mm, iar apoi acesta va aplica un adeziv fotopolimerizabil pe suprafata bijuteriei, adeziv ce va ajuta bijuteria sa stea lipita de dinte.

Nu este o procedura dureroasa. Insa, trebuie sa aveti in minte faptul ca in cazul in care doriti sa renuntati la respectiva bijuterie, atunci trebuie sa apelati din nou la medicul stomatolog, acesta periind zona respectiva a dintelui in care a fost amplasata bijuteria cu o tehnica speciala de periaj.

Contact

icon-phone

0720.932.294

icon-email

office@prodentclinic.ro

icon-location

Soseaua Nordului nr. 60, Bucuresti

 Barbat Femeie Copil

Vino alaturi de noi!

0
zambete aduse
0
medici specialisti
0
clinici dentare

gama completa

de servicii stomatologice