Programeaza-te la o consultatie si profita de cele mai noi tehnologii!

WIDESCREEN+

Tratamente Laser

Clinica noastra dispune de ultimele tehnologii din domeniul stomatologic si ofera solutii de tratament cu ajutorul laserului (fara durere).
WIDESCREEN+

Inhalosedare

Actioneaza foarte rapid, stresul este combatut fiind inlocuit de o stare de relaxare. In plus, nivelul sedarii este controlat, dupa trecerea efectului pacientul nu va fi afectat de starea indusa.

Aparat Dentar Invizibil

Tratament Ortodontic Rapid Fara Durere la ProDent Clinic

Ce Sunt Aparatele Dentare Invizibile?

Aparatul dentar invizibil este un tip de tratament ortodontic care nu prezinta niciun fel de impediment estetic, fiind astfel mult mai avantajos decat aparatele dentare conventionale.
Daca pana acum cativa ani, tratamentele ortodontice de acest gen erau mai potrivite adolescentilor si tinerilor, astazi, datorita evolutiei tehnicilor dentare, adultii de orice varsta isi pot imbunatati ocluzia, isi pot majora eficienta dintilor si pot avea un zambet regulat si armonios.

Din ce materiale se construiesc aparatele dentare invizibile?

In general, tratamentul ortodontic reprezinta o repozitionare a dintilor si radacinilor acestora iar aparatele dentare invizibile ofera un confort maxim si un timp redus al acestui tip de tratament.

Folosind aparate dentare invizibile, se poate recontura si aspectul facial, mai ales daca tratamentul ortodontic imbina si proceduri chirurgicale maxilo-faciale, oferind astfel o schimbare la nivelul buzelor, barbiei si maxilarelor.

Brakets-urile aparatelor dentare invizibile sunt realizate, de obicei, din aliaje de aur si se construiesc in laboratoare speciale, unde se folosesc analize si scanari computerizate ale suprafetelor dentare. Astfel de braket-uri pot fi aplicate in gura pacientului doar de catre medicii ortodonti, special pregatiti pentru a realiza asemenea tehnici.

In cat timp se acomodeaza pacientul cu aparatul dentar invizibil si care este durata unui astfel de tratament ortodontic?
Dupa ce aparatul lingual este fixat pe dintii pacientului, acestuia ii va fi

necesar un timp de acomodare de aproximativ 12 zile, un timp relativ scurt, datorat designului performant, plat, personalizat si precis al aparatului dentar. Dupa acomodare, pacientul va trebui sa urmeze tratamentul ortodontic circa 1-2 ani, in functie de defectele ce necesita corectare.

Alte avantaje ale aparatului dentar invizibil:
• Datorita faptului ca este realizat din aur, aparatul nu poate provoca alergii si este perfect compatibil cu organismul uman;
• Poate fi utilizat de catre pacienti de orice varsta, inclusiv 60-70 de ani, fara sa afecteze viata sociala sau profesionala;
• Prezinta rezultate exceptionale in cazul pacientilor adulti cu ocluzie adanca acoperita sau ocluzie inversa;
• Ofera protectie mai multa impotriva cariilor, spre deosebire de aparatele clasice;

Tratamente Ortodontice Realizate la ProDentClinic

Beneficii aduse de aparatul dentar invizibil

Aparatele dentare invizibile aduc numeroase beneficii precum corectarea ocluziei deschise, inverse, incrucisate, corectarea malocluziei pe linia mediana, a dintilor distantiali, a inghesuirii dentare, a supraocluziei verticale, acestea fiind situatii des intalnite in randul pacientilor care opteaza pentru aparatele ortodontice. Asadar orice persoana care prezinta unul dintre simptomele amintite mai sus, ar trebui sa se adreseze unui specialist care va prezenta cel mai bun tratament.

Tehnica aparatelor dentare invizibile se axeaza pe personalizarea tratamentului ortodontic, aceste aparate fiind realizate in laboratoare profesionale de inalta calitate, oferind un maxim de funtionalitate, confort si eficacitate.

Pasi de urmat

Primul pas care va fi efectuat este consultatia intiala in care se va face o analiza a fetei, dupa care urmeaza o prezentare demonstrativa a tratamentului (efectele de inainte si de dupa). Urmatorul pas este producerea aparatului dentar invizibil, care va dura in jur de 6 saptamani. Dupa va urma doar aplicarea aparatului si controale la fiecare 6 saptamani pentru a monitoriza evolutia.

Pret aparat dentar la clinica stomatologica ProDent

Pret control aparat dentar fix

125 lei

Pret control aparat dentar lingual

160 lei

Aparat dentar fix cu bracketi metalici

2,850 lei

Aparat dentar disjunctor

1,550 lei

Aparat dentar fix ceramic

3,500 lei

Aparat dentar fix mixt

3,500 lei

Aparat dentar dentar mobil

1,200 lei

Aparat dentar fix cu bracketi de safir

4,500 lei

Aparat dentar Daimon

1,100 euro

Aparat dentar invizibil-incognito,invisalign

2.650 euro

Contact

icon-phone

0720.932.294

icon-email

office@prodentclinic.ro

icon-location

Soseaua Nordului nr. 60, Bucuresti

 Barbat Femeie Copil

Vino alaturi de noi!

0
zambete aduse
0
medici specialisti
0
clinici dentare

gama completa

de servicii stomatologice