Programeaza-te la o consultatie si profita de cele mai noi tehnologii!

WIDESCREEN+

Tratamente Laser

Clinica noastra dispune de ultimele tehnologii din domeniul stomatologic si ofera solutii de tratament cu ajutorul laserului (fara durere).
WIDESCREEN+

Inhalosedare

Actioneaza foarte rapid, stresul este combatut fiind inlocuit de o stare de relaxare. In plus, nivelul sedarii este controlat, dupa trecerea efectului pacientul nu va fi afectat de starea indusa.

Aparat Ortodontic

Tratament Rapid fara durere la ProdentClinic Bucuresti

Ce Sunt Aparatele Ortodontice?

Aparatul ortodontic cunoscut, de asemenea, si sub numele de aparat dentar este un dispozitiv special care se foloseste pentru indreptarea dintilor strambi, distantati sau incalecati.

Tratamentele ortodontice care implica folosirea aparatelor dentare pot fi efectuate doar de catre un medic ortodont specializat, in urma unei consultatii amanuntite.

Aparatul ortodontic se aplica direct pe suprafata dintilor si are rolul de a aplica o presiune constanta si usoara, astfel incat dintii sa fie asezati in pozitia cea mai favorabila. Perioada purtarii unui aparat dentar este, de regula, destul de lunga, putand varia intre 6 luni si 36 de luni, in functie de tipul aparatului si de gradul de nealiniere a dintilor.

Aparatele ortodontice sunt de mai multe tipuri iar alegerea aparatului potrivit depinde de problema pacientului si poate fi facuta doar de catre medicul ortodont.

Cauze

Majoritatea anomaliilor sunt mostenite si presupun: dinti inghesuiti, ori cu spatii vizibile intre ei, pozitii incorecte, dinti crescuti in plus sau in minus, buza sau cerul gurii despicate sau alte afectiuni ale maxilarului.

De asemenea, aceste anomalii care nu au fost mostenite, sunt cauzate de aspecte diferite precum: boli dentare, pierderea prematura a dintilor de lapte, accidente sau diferite leziuni, ori unele probleme de tip medical.

Tratamente Ortodontice Realizate la ProDentClinic

Iata care sunt aparatele ortodontice cel mai frecvent folosite:

Aparatul ortodontic metalic (traditional) – Acest tip de aparat dentar este cel mai vechi si cel mai des folosit de catre pacientii cu dinti nealiniati. Aparatul metalic este realizat din otel inoxidabil si prezinta un cost destul de ridicat, insa mai mic decat celelalte tipuri de aparate ortodontice. Desi pe piata au aparut modele mult mai avansate si mai estetice, multi medici dentisti recomanda folosirea acestui tip de aparat dentar, deoarece acestea ofera cele mai bune rezultate.

Aparatul ortodontic lingual

Spre deosebire de aparatul dentar metalic, care este foarte proeminent si vizibil, aparatul dentar lingual este foarte putin vizibil deoarece acesta se instaleaza pe suprafata interioara a dintilor si este ideal pentru pacientii care nu doresc sa arate faptul ca poarta aparat dentar. Acest tip de aparat este mai scump si poate fi dureros si iritant uneori, insa ofera rezultate foarte bune si nu este deloc inestetic.

Aparatul ortodontic ceramic

Bracketii acestui tip de aparat sunt realizati din ceramica iar dispozitivul este mai scump decat cel metalic deoarece prezinta o culoare apropiata cu cea a dintilor naturali. Un alt avantaj al acestui aparat ortodontic, pe langa cel estetic, este faptul ca ceramica nu prezinta riscul de a lasa pete pe dinti, spre deosebire de metal.

Aparatul ortodontic Invisalign

Acest tip de aparat dentar este destul de nou si este perfect pentru cei care prezinta defecte minore ale dintilor. Acesta este realizat din material din plastic si poate fi usor de indepartat. Oricine poarta aparatul ortodontic Invisalign il poate da jos in timp ce mananca. Datorita faptului ca ofera un aspect estetic foarte putin vizibil, acest aparat dentar este preferat mai mult de catre adulti sau adolescenti, insa este extrem de costisitor.

Pret aparate ortodontice la clinica stomatologica ProDent

Pret control aparat dentar fix

125 lei

Pret control aparat dentar lingual

160 lei

Aparat dentar fix cu bracketi metalici

2,850 lei

Aparat dentar disjunctor

1,550 lei

Aparat dentar fix ceramic

3,500 lei

Aparat dentar fix mixt

3,500 lei

Aparat dentar dentar mobil

1,200 lei

Aparat dentar fix cu bracketi de safir

4,500 lei

Aparat dentar Daimon

1,100 euro

Aparat dentar invizibil-incognito,invisalign

2.650 euro

Contact

icon-phone

0720.932.294

icon-email

office@prodentclinic.ro

icon-location

Soseaua Nordului nr. 60, Bucuresti

 Barbat Femeie Copil

Vino alaturi de noi!

0
zambete aduse
0
medici specialisti
0
clinici dentare

gama completa

de servicii stomatologice