Programeaza-te la o consultatie si profita de cele mai noi tehnologii!

WIDESCREEN+

Tratamente Laser

Clinica noastra dispune de ultimele tehnologii din domeniul stomatologic si ofera solutii de tratament cu ajutorul laserului (fara durere).
WIDESCREEN+

Inhalosedare

Actioneaza foarte rapid, stresul este combatut fiind inlocuit de o stare de relaxare. In plus, nivelul sedarii este controlat, dupa trecerea efectului pacientul nu va fi afectat de starea indusa.

Aparat Dentar Transparent

Tratament Ortodontic Rapid Fara Durere la ProDent Clinic

Alegerea Aparatului Dentar Transparent

Numeroase persoane se confrunta cu probleme ce tin de aspectul, forma sau alinierea dintilor, motiv pentru care se recomanda un aparat dentar, pentru prevenirea unor posibile complicatii pe viitor. Multi nu isi doresc astfel de dispozitive deoarece nu sunt estetice, insa din fericire, tehnologia evolueaza si avem solutia: aparatele dentare transparente.

Acestea sunt aplicate pe fata interioara a danturii si mai poarta numele de aparate dentare linguale sau invizibile, astfel ca nimeni nu va observa utilizarea unui dispozitiv ortodontic, pacientii bucurandu-se de un zambet mai frumos pe zi ce trece.

Avantaje si dezavantaje

In cazul in care o persoana are dantura aliniata incorect, este inghesuita, dintii frontali inclinati sau pur si simplu nu este multumit de zambetul avut, atunci cea mai buna solutie este reprezentata de aparatul dentar transparent, care ajuta ca pacientul sa nu se simta stanjenit de aspectul sau.

In functie de situatia fiecarui pacient in parte, bracketurile montate pe partea interioara a danturii vor avea nevoie de un an sau doi pentru a putea rezolva problema avuta.

Cel mai mare avantaj este, bineinteles, faptul ca este ascuns, nu se observa, fiind un plus pentru cei care nu isi doresc sa adopte un zambet inestetic. Bracketurile sunt concepute in asa fel incat sa poata fi amplasate in partea interna a danturii.

Un posibil dezavantaj este faptul ca nu toti medicii specializati in montarea aparatelor dentare, au cunostintele necesare pentru aplicarea acestuia, fiind nevoie de apelarea la specialisti. Daca dispozitivul nu este montat corect, acesta va aduce o stare de disconfort pacientului.

Datorita faptului ca efectele sunt aceleasi ca in cazul unui aparat dentar comun, dar intr-un timp relativ mai scurt si fara a oferi un aspect inestetic, aparatul dentar transparent are un pret mai ridicat, insa multi considera ca pretul este direct proportional cu calitatea oferita.

Alternativa

In cazul in care pacientii isi doresc un aparat dentar transparent, insa nu dispun de fondurile necesare, pot opta pentru variante mai putin costisitoare, cum ar fi cele ceramice sau din safir. Acestea ofera aceleasi beneficii, sunt amplasate frontal, insa sunt putin vizibile deoarece sunt realizate special, astfel incat pacientii sa se poata bucura de beneficiile aduse, fara a se ingrijora cu privire la aspect.

De asemenea, sunt mai usor de aplicat decat cele invizibile si nu trebuie sa fie ajustate odata la fiecare 6 saptamani, cel mai mare avantaj fiind, bineinteles, costul mai mic.

Tratamente Ortodontice Realizate la ProDentClinic

Pret aparat dentar la clinica stomatologica ProDent

Pret control aparat dentar fix

125 lei

Pret control aparat dentar lingual

160 lei

Aparat dentar fix cu bracketi metalici

2,850 lei

Aparat dentar disjunctor

1,550 lei

Aparat dentar fix ceramic

3,500 lei

Aparat dentar fix mixt

3,500 lei

Aparat dentar dentar mobil

1,200 lei

Aparat dentar fix cu bracketi de safir

4,500 lei

Aparat dentar Daimon

1,100 euro

Aparat dentar invizibil-incognito,invisalign

2.650 euro

Contact

icon-phone

0720.932.294

icon-email

office@prodentclinic.ro

icon-location

Soseaua Nordului nr. 60, Bucuresti

 Barbat Femeie Copil

Vino alaturi de noi!

0
zambete aduse
0
medici specialisti
0
clinici dentare

gama completa

de servicii stomatologice