Programeaza-te la o consultatie si profita de cele mai noi tehnologii!

Tratamente Laser

Clinica noastra dispune de ultimele tehnologii din domeniul stomatologic si ofera solutii de tratament cu ajutorul laserului (fara durere).

Inhalosedare

Actioneaza foarte rapid, stresul este combatut fiind inlocuit de o stare de relaxare. In plus, nivelul sedarii este controlat, dupa trecerea efectului pacientul nu va fi afectat de starea indusa.

Aparat Dentar Safir

Tratament Ortodontic Rapid Fara Durere la ProDent Clinic

Ce Sunt Aparatele Dentare de Safir?

Aparatul dentar este adesea asociat cu un aspect neplacut si de nedorit, insa acestea au rolul de a ne insanatosi, deoarece eventualele afectiuni ale cavitatii bucale pot fi dauntoare si pentru restul organismului.

Pacientii care au nevoie de un astfel de dispozitiv, au o gama larga de unde pot alege produsul dorit, in functie de pret, vizibilitate si durata tratamentului.

Care sunt avantajele?

Astfel, multi opteaza pentru aparatul dentar Safir, care reprezinta una dintre cele mai bune alegeri, datorita eficientei sale in rezolvarea problemelor cu privire la dantura si pozitia sau forma defectuoasa a acesteia.  Acest tip de dispozitiv prezinta mai multe avatantaje printre care:

Avantaje

Este foarte putin vizibil, motiv pentru care reprezinta alegerea optima pentru cei care tin foarte mult la aspectul estetic. Este alcatuit printre altele din bracketi transparenti, care se realizeaza din safir, de unde vine si numele, incercand sa imite pe cat posibil culoarea naturala a danturii. De asemenea, datorita cristatelor, dintii sunt mult mai protejati impotriva cariilor, decat in cazul altor dispozitive, intrucat nu este favorizata depunerea bacteriilor si a resturilor alimentare.

Pret redus

In plus, cu toate ce aparatul dentar Safir este foarte putin vizibil si duce la efectele dorite, are si pretul mai mic fata de multe altele, printre care cele ceramice, care sunt considerate mai inestetice, dar cu aceeasi eficienta.

In ciuda pretului scazut, niciodata nu a dezamagit calitatea materialelor folosite, astfel ca pretul este direct proportional cu calitatea adusa.

Rezultate optime

Rezultatele aduse de acest dispozitiv sunt intotdeauna cele dorite de pacienti, care se bucura si de un aspect placut, dar si de un zambet sanatos si frumos.

Pe langa toate aceste beneficii, trebuie precizat faptul ca nu va aparea durerea in timpul consumului de alimente, situatie care se intampla adesea in cazul altor aparate. Prin utilizarea sa, pacientii sunt protejati de carii si alte afectiuni mai serioase, precum si de slabirea maxilarului sau caderea dintilor.

De asemenea, igiena orala se realizeaza cu usurinta, atat periajul, cat si utilizarea atei dentare, care sunt in continuare vitale pentru pastrarea sanatatii cavitatii bucale. Durata unui tratament cu acest tip de aparat dentar difera de la o persoana la alta, in functie de gravitatea problemei prezentate.

Tratamente Ortodontice Realizate la ProDentClinic

Pret aparat dentar la clinica stomatologica ProDent

Pret control aparat dentar fix

125 lei

Pret control aparat dentar lingual

160 lei

Aparat dentar fix cu bracketi metalici

2,850 lei

Aparat dentar disjunctor

1,550 lei

Aparat dentar fix ceramic

3,500 lei

Aparat dentar fix mixt

3,500 lei

Aparat dentar dentar mobil

1,200 lei

Aparat dentar fix cu bracketi de safir

4,500 lei

Aparat dentar Daimon

1,100 euro

Aparat dentar invizibil-incognito,invisalign

2.650 euro

Contact

0720.932.294

office@prodentclinic.ro

Soseaua Nordului nr. 60, Bucuresti

BarbatFemeieCopil

Vino alaturi de noi!

0
zambete aduse
0
medici specialisti
0
clinici dentare

gama completa

de servicii stomatologice