Programeaza-te la o consultatie si profita de cele mai noi tehnologii!

WIDESCREEN+

Tratamente Laser

Clinica noastra dispune de ultimele tehnologii din domeniul stomatologic si ofera solutii de tratament cu ajutorul laserului (fara durere).
WIDESCREEN+

Inhalosedare

Actioneaza foarte rapid, stresul este combatut fiind inlocuit de o stare de relaxare. In plus, nivelul sedarii este controlat, dupa trecerea efectului pacientul nu va fi afectat de starea indusa.

Aparat Dentar Incognito

Tratament Ortodontic Rapid Fara Durere la ProDent Clinic

Ce Sunt Aparatele Dentare Incognito?

Oricine isi doreste un zambet sanatos si estetic, iar cu toate ca adoptam o igiena orala corespunzatoare, uneori acest lucru nu este de ajuns din diferite motive. In cazul in care dantura noastra nu are forma sau alinierea pe care o dorim, este recomandat sa apelam la un aparat dentar, pentru a preveni si aparitia altor probleme.

Cei care nu isi doresc un aparat dentar din simplul fapt ca nu este estetic, trebuie sa stie ca pot opta pentru aparatul ortodontic Incognito, care, dupa cum ii spune si numele nu se vede deoarece este situat in spatele danturii.

Care sunt avantajele?

Aparatul dentar Incognito reprezinta solutia potrivita pentru fiecare persoana ce isi doreste imbunatatirea aspectului, capatand un zambet natural si toate acestea fara ca cineva sa isi dea seama care este motivul.

In plus, pe langa discretie, Incognito mai ofera si confort, deoarece bracketii sunt personalizati si foarte plati. De asemenea, prin montarea unui astfel de aparat dentar sunt prevenite si cariile.

Este important ca orice persoana, indiferent de varsta, isi poate corecta dantura nealiniata prin intermediul aparatului dentar Incognito, care este personalizat pentru fiecare pacient in parte, deoarece forma fiecarui dinte este unica.

Datorita bracketilor ce sunt personalizati in totalitate pentru a imita forma dintilor pacientului, Incognito se adapteaza cu usurinta la orice situatie, rezultatele tratamentului fiind vizibile intr-un timp mai scurt.

Aparatul dentar Incognito este realizat in laboratoare speciale din Germania, unde se foloseste o analiza si o scanare digitala a danturii pacientului.

Bracketurile sunt fabriacate din aliaje de aur, care aduc cateva avantaje importante: nu exista sanse ca pacientii sa dezvolte alergii datorita lui Incognito, se reduc sansele de aparitie a cariilor, iar pacientii nu vor simti niciun disconfort si nicio jena in timpul masticatiei sau a vorbirii.

Acesta este recomandat in special persoanelor adulte care prezinta ocluzie adanca acoperita sau ocluzie inversa, aceste probleme putand fi corectate cu usurinta.

Tratamente Ortodontice Realizate la ProDentClinic

Avantaje

Primul si cel mai important avantaj este faptul ca nu poate fi observat, fiind amplasat pe partea interioara a dintilor, astfel ca nimeni nu va sti motivul obtinerii unui zambet din ce in ce mai frumos.

Fata de multe alte aparate dentare, acesta nu prezinta disconfort si nu deranjeaza cu nimic pacientul, fiind realizat dintr-o structura speciala care va impiedica aparitia oricarui tip de defect de vorbire.

De asemenea, acesta se personalizeaza pentru fiecare persoana in parte, fiind precis pana la cel mai mic detaliu, obtinand efectul dorit mult mai rapid, prin mai putine sedinte la dentist.

Pentru ca este realizat special, un astfel de aparat dentar Incognito, are rolul de a duce la obtinerea efectelor dorite intr-o perioada mai scurta de timp decat in cazul altor aparate, astfel ca rezultatele vor fi vizibile inca din saptamanile urmatoare montarii sale.

Aparatele dentare clasice duc si ele la efectele dorite, insa intr-un timp mult mai lung, astfel ca Incognito este ideal pentru cei care isi doresc cat mai rapid posibil un zambet perfect.

Asadar, pacientii care isi doresc un astfel de dispozitiv trebuie sa stie ca prima consultatie consta in analizarea fetei, a danturii si a zambetului, dupa care urmeaza sa se prezinte o imagine cu efectul dorit.

In situatia in care se opteaza pentru acesta, urmeaza realizarea aparatului in laboratoare speciale din Germania, iar totul va dura in jur de 6 saptamani, dupa care se va monta acesta si va incepe monitorizarea evolutiei danturii. Pacientii vor fi nevoiti sa mearga la sedinte la cate 7 saptamani pentru ca medicul sa observe evolutia.

Pret aparat dentar la clinica stomatologica ProDent

Pret control aparat dentar fix

125 lei

Pret control aparat dentar lingual

160 lei

Aparat dentar fix cu bracketi metalici

2,850 lei

Aparat dentar disjunctor

1,550 lei

Aparat dentar fix ceramic

3,500 lei

Aparat dentar fix mixt

3,500 lei

Aparat dentar dentar mobil

1,200 lei

Aparat dentar fix cu bracketi de safir

4,500 lei

Aparat dentar Daimon

1,100 euro

Aparat dentar invizibil-incognito,invisalign

2.650 euro

Contact

icon-phone

0720.932.294

icon-email

office@prodentclinic.ro

icon-location

Soseaua Nordului nr. 60, Bucuresti

 Barbat Femeie Copil

Vino alaturi de noi!

0
zambete aduse
0
medici specialisti
0
clinici dentare

gama completa

de servicii stomatologice